TopicStrarter Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 9 λεπτά πριν, arnold94 είπε topicstarter ποιο θα επαιρνες εσυ απ αυτα που παρεθεσα εγω? Κανένα δεν εμπιστεύομαι τα skroutzoμάγαζα για niche προϊόντα αλλά αν έπρεπε αναγκαστικά να επιλέξω θα διάλεγα τα τελευταία (TERRA NATION Pahera) αν και μου φαίνονται λίγο εως πολύ τσιμπημένα στην τιμή για αυτό που ειναι.... Θα τα διάλεγα επειδή ειναι ανοιχτά και ελαστικά (ο σκοπός ειναι να αισθάνεσαι τις πατούσες σου όπως και χωρίς το παπούτσι και απλά να προστατεύεσαι απο τις σκληρές/αιχμηρές επιφάνειες) τα υπόλοιπα ειναι σχεδόν κανονικά παπούτσια (και πανάκριβα) Αν θες με δάχτυλα και να ειναι απο ελλάδα επειδή θες με αντικαταβολή τότε δες και αυτά https://www.skroutz.gr/products/show/35576772
green gordon Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, TopicStrarter είπε πολυ χαμηλή αυτοεκτίμηση έχεις Ναι επειδη δεν θελω να φορεσω το exosceleton κακογουστιας εχω χαμηλη αυτοεκτιμηση.
TopicStrarter Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, green gordon είπε Ναι επειδη δεν θελω να φορεσω το exosceleton κακογουστιας εχω χαμηλη αυτοεκτιμηση. όχι επειδή νομίζεις ότι η κρίση των ανθρώπων γύρο σου για εσένα βασίζεται στο αν θα φορέσεις κάτι στις πατούσες σου ή/και πως αυτοί που θα σε κρίνουν απο κάτι τέτοιο θα έπρεπε να έχουν αξία/σημασία για εσένα και να υπολογίζεις την γνώμη τους. Και επίσης δεν ειναι exoskeleton.... αν ήταν τότε όλα ειναι.. φοράς exoskeleton (παπούτσια) για να βγεις έξω, exoskeleton(κάλτσες) μέσα στο σπίτι κτλ... παντόφλες ειναι ουσιαστικά απλά πολύ καλύτερες απο τις συμβατικές για να μην γλιστράνε απο το πόδι σου επίσης οι συμβατικές λειτουργούν και σαν "κουπιά" μέσα στην θάλασσα που σπρώχνουν το πόδι σου προς την αντίθετη κατεύθυνση λόγο της αντίστασης της επιφάνειας τους στο νερό ή αν θες δες το σαν κάλτσες απλά πιο αραχνοΰφαντες και με μεγαλύτερη προστασία απο σκληρές/αιχμηρές επιφάνειες. είναι μια νοητή σύμβαση το να οριοθετείς "παντόφλα" έως το νερό και μετά το νερό ξυπόλυτος... και μάλιστα ειναι αραχνοΰφαντες συνήθως και λεπτές απόλυτα ελαστικές και εφαρμοστές στο πόδι σου.. σαν να είσαι ξυπόλυτος δηλαδή αλλά με έξτρα προστασία. Τέλος δεν ειναι κάτι σπάνιο ειδικά στο εξωτερικό έχω δει πολλές φορές (αλλά και Ελλάδα) και βασικά πρώτη φορά που είδα κάτι τέτοιο (Ελλάδα πριν καμια 20 χρόνια) μου φάνηκε πολύ γαμάτο σαν ιδέα και τις ζήλεψα δεν γέλασα με αυτόν που τις φορούσε (ούτε κάνας άλλος τριγύρω του γέλαγε ούτε ειχε το άτομο διαφορετική αντιμετώπιση -το αναφέρω για να το συνδέσω με το χαμηλή αυτοεκτίμηση που είπα πριν) Τώρα αν απλά δεν θέλεις να φορέσεις κατι τέτοιο δεν μπορεί κανείς να σου πει τίποτα! Είναι δικαίωμα και επιλογή σου να κυκλοφορείς και με παντόφλα στον δρόμο αν θες... αλλά άλλο αυτό και άλλο το σχόλιο που έκανες πριν σχετικά με την στάση της κοινωνίας Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από TopicStrarter 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα