orestis000 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Καλησπέρα, Έχω ένα λάπτοπ με i5 7200U, geforce 940mx, ssd και 8 gb ram. Όταν παίζω victor vran(το μόνο παιχνίδι που έχω δοκιμάσει να παίξω) παρατηρώ διακοπές στον ήχο, κυρίως όταν μαζεύονται πολλά τέρατα γύρω μου. Τα FPS είναι γύρω στα 60 συνέχεια. Στο ίδιο λάπτοπ με Ubuntu δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Επίσης παρατηρώ ότι το λάπτοπ ζεσταίνεται ελαφρός όταν παίζω στα windows 10 ενώ με Ubuntu δεν το έκανε. Βέβαια στο ubuntu έπαιζα τον χειμώνα και ίσως να παίζει ρόλο και αυτό. Υ.Γ. Έχω τελευταίους οδηγούς από nvidia.
ADHD Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Τρεξε λιγο αυτο και δες http://www.resplendence.com/latencymon
orestis000 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 https://postimg.org/image/7zq1tnz6j/ αυτό μου βγάζει...
orestis000 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 λοιπόν, έκανα εγκατάσταση τους οδηγούς ήχου από το site της acer και δεν μου βγάζει πλέον error. αυτά δεν έπρεπε να γίνονται αυτόματα με το windows update;
Shadows Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 λοιπόν, έκανα εγκατάσταση τους οδηγούς ήχου από το site της acer και δεν μου βγάζει πλέον error. αυτά δεν έπρεπε να γίνονται αυτόματα με το windows update; Στα λαπτοπ,αλλα και στις μητρικες ειναι συχνα τα conflict των driver που βρισκουν αυτοματα τα windows με τους drivers που εχει διαθεσιμους καθε κατασκευαστης.Γενικα να το εχεις υπ'οψην και να κατεβαζεις απο την σελιδα του κατασκευαστη παρα να αφηνεις να γινεται αυτοματα απο τα windows.
orestis000 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 κατέβασα το driver booster το οποίο μου βρήκε 8! outdated drivers..... Απλώς είχα πολλά χρόνια λίνουξ και είχα την εντύπωση ότι πλέον περνάνε οι οδηγοί αυτόματα
orestis000 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 τελικά τα προβλήματα στον ήχο συνεχίζονται...
Shadows Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Κοιτα τι μπορεις να δοκιμασεις,κατεβαζεις τους τελευταιους drivers απο την σελιδα του κατασκευαστη,drivers ομως για καρτα γραφικων,ηχου κλπ κλπ.Kανεις ενα φορματ,περνας αυτους τους drivers,εννοειται δεν αφηνεις τα win10 να βαλουν τους δικους τους και μετα δοκιμαζεις παλι σε παιχνιδια και προγραμματα.Eαν το ξανακανει,γυρισε το πισω αφου εχεις και εγγυηση,δεν αξιζει να εχεις καινουργιο μηχανημα και να μην μπορεις να κανεις την δουλεια σου.
orestis000 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 το πρόβλημα στον ήχο έχει παρουσιαστεί μόνο στο παιχνίδι, πουθενά αλλού.... λέτε να φταίει το παιχνίδι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα