green gordon Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Κοσμος με σακουλες ψωνια στο δρομο.Αυτοκινητα που καινε τη κωλαρα τους. Καφετεριες ακριβα εστιατορια και ταβερνες γεματα.Προσφατα εμαθα οτι 35 διαμερισματα νεοδμητα Αγια Παρασκευη πωληθηκαν προς 3-3.5 χιλιαδες το μετρο σε μεσαιο δημο Αττικης.Οταν πεφτει τριημερο δεν υπαρχει δωματιο ελευθερο κοντα στα αστικα κεντρα. Καφετεριες - σουβλατζιδικα μοναδικο εθνικο προιον. Μπορω να σεβαστω οσους ματωσαν στη ζωη τους για να απολαυσουν τωρα αλλα κατι δεν κολλαει.Υπαρχει χρημα. 3
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Το ότι αυτό είναι μια ανόητη γενίκευση το καταλαβαίνεις και μόνος σου, για ποιο λόγο άνοιξες θρεντ, για να στο πούνε κιάλλοι? Άμα πας σε καφετέριες θα δεις κόσμο να πίνει καφέ άμα πας σε μαγαζιά θα δεις κόσμο με ψώνια, προφανώς. Εγώ τις προάλλες πήγα σε ένα σισίτιο του δήμου και είδα εκατοντάδες ανθρώπους να μην έχουν να φάνε, μετά πήγα σε ένα πρόγραμμα που μοιράζουν ρούχα σε οικογένειες και ήταν όλοι ρακένδυτοι. Άρα λοιπόν η Ελλάδα είναι η πιο φτωχή χώρα, τύφλα να έχει η αφρική. Δεν υπάρχει χρήμα, μόνο φτώχεια 9
green gordon Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Εχω παει σε μοιρασμα πορτοκαλιων στο δημο που μενω και εχω δει γνωστο γιατρο και ιδιοκτητη επιχειρησης που παει πολυ καλα.Ο γυφτουλας λοιπον που παει στο τσαμπα δε μου λεει κατι. Σιγουρα υπαρχουν ανθρωποι που κακοπερνανε αλλα ειναι λιγοτεροι απο αυτους που δεν νιωθουν, Η ανοησια εχει να κανει και με την αγνοια της καθημερινοτητας ξερεις. Εσυ γιατι απαντησες λοιπον για να σου πουν οι αλλοι το αυτονοητο.Εδω ο αλλος χρωσταγε εφορια και ανοιξε θεμα εδω για να γλυτωσει.Ειχε βγαλει τα λεφτα εξω... 2
Θεkλα Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Σου εχω καλά νέα. Βγήκε καινουρια προσφορά στο crazysundays - τιμη σκότωμα. Προϊόν απαραίτητο για κάθε σπίτι. http://www.e-shop.gr/dji-phantom-4-extra-battery-p-PER.938539
green gordon Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Καλο το drone.Θα αγορασω ενα nissan qashqai και μετα θα το τσιμπηςω
Ghost_Rider Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Εχω παει σε μοιρασμα πορτοκαλιων στο δημο που μενω και εχω δει γνωστο γιατρο και ιδιοκτητη επιχειρησης που παει πολυ καλα.Ο γυφτουλας λοιπον που παει στο τσαμπα δε μου λεει κατι. Σιγουρα υπαρχουν ανθρωποι που κακοπερνανε αλλα ειναι λιγοτεροι απο αυτους που δεν νιωθουν, Η ανοησια εχει να κανει και με την αγνοια της καθημερινοτητας ξερεις. Εσυ γιατι απαντησες λοιπον για να σου πουν οι αλλοι το αυτονοητο.Εδω ο αλλος χρωσταγε εφορια και ανοιξε θεμα εδω για να γλυτωσει.Ειχε βγαλει τα λεφτα εξω... και εσυ που το ξερεις στο ειπε και προσωπικα??
παπι Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Το οτι ειμαστε σε κριση δεν σημαινει οτι πειναμε ολοι. Τα μαγαζια ειναι γεματα αλλα ειναι και λιγοτερα. Και απο καλα αμαξια, σιγα το πραμα, απο τα 100 τα 90 ειναι χρεπια. 3
techfreak19 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 εγω απο εκει που καταλαβαινω οτι δεν υπαρχει κριση ειναι οτι τοσοι πολλοι αγοραζουν πανακριβα κινητα με τιμες απο 700 ευρω και πανω. ειναι απιστευτο να δινεις τετοια ποσα απλα για ενα κινητο,σημαινει πως για να δινεις προταιρεοτητα σε ενα τετοιο εξοδο εχεις τα περισσοτερα βασικα προβληματα λυμμενα στη ζωη σου. ο αλλος δινει 700 ευρω για κινητο οταν εγω πληρωσα το 5μηνο στη ΔΕΗ 670 ευρω. αυτο λεει πολλα,μου φαινεται πως απλα οι φτωχοι γινανε φτωχοτεροι κι ολοι οι αλλοι ειναι ακομη μια χαρα και τρελιτσα.
Norone92 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Ναι και μετά δε βάζουν κάρτα για μήνες, ή τους παίρνουν οι εταιρίες τους ότι χρωστάνε. Το ότι έχουμε τη συνήθεια να ζούμε μέχρι τα 30 με τους γονείς μας οι οποίοι ακόμα μας χαρτζιλικώνουν από τη σύνταξή τους και δε χρειάζεται να πληρώνουμε για δικό μας σπίτι, καθιστά πανεύκολο να μαζέψεις λεφτά για καλό κινητό μέσα σε λίγους μήνες. Όσοι έχουν λεφτά να ξοδέψουν απλά δεν επηρεάστηκαν πολύ από την κρίση για διάφορους λόγους. Αυτοί που δεν έχουν δουλειά, που χρωστάνε παντού, που μένουν στους δρόμους έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. 1
techfreak19 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Ναι και μετά δε βάζουν κάρτα για μήνες, ή τους παίρνουν οι εταιρίες τους ότι χρωστάνε. Το ότι έχουμε τη συνήθεια να ζούμε μέχρι τα 30 με τους γονείς μας οι οποίοι ακόμα μας χαρτζιλικώνουν από τη σύνταξή τους και δε χρειάζεται να πληρώνουμε για δικό μας σπίτι, καθιστά πανεύκολο να μαζέψεις λεφτά για καλό κινητό μέσα σε λίγους μήνες. Όσοι έχουν λεφτά να ξοδέψουν απλά δεν επηρεάστηκαν πολύ από την κρίση για διάφορους λόγους. Αυτοί που δεν έχουν δουλειά, που χρωστάνε παντού, που μένουν στους δρόμους έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. μα εχεις και προσωπικα εξοδα ακομη κι ετσι να ειναι. κι οι γονεις που βρισκουν τοσα λεφτα για χαρτζιλικωμα οταν υποτιθεται κι οι μισθοι κι οι σνυταξεις εχουν κοπει κατακορυφα; δεν κανεις ενα τετοιο εξοδο αν δεν εχεις την ανεση ειτε εσυ προσωπικα ειτε η οικογενεια σου. και δεν ειναι κατι που βλεπεις σε εναν και δυο αλλα σε παρα πολλους. γκρινιαζουν αλλα εχουν στη ν πραγματικοτητα,απλα γκρινιαζουν γιατι παλια ειχαν πιο πολλα. αυτοι που μειναν στον δρομο και χρωστανε ειναι αυτοι οι καημενοι που ηταν ηδη φτωχοι και με την υποτιθεμενη κριση αποτελειωθηκαν! αυτους στοχευσε η κριση μου φαινεται κι οχι αυτους που ειχαν.
louilouiCK Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Στο θέμα τώρα κρίση υπάρχει αλλά ειναι περισσότερο πολιτισμική/πολιτική κρίσηΗ Ελλάδα δεν λειτουργεί σαν κράτος αλλά κάτι σαν γειτονιά/οικογένεια(όχι καλή) και αυτό εμποδίζει πολλά πράματα στην εξέλιξη της μικροσκοπικά αλλά και μακροσκοπικά. Επίσης έχουμε απουσία ηγεσίας σε όλους τους τομείς δεν μιλάω μόνο για την πολιτική.. μπορεί να έχουμε ανθρώπους να κάθονται σε καρέκλες αλλά όχι ηγέτες. Πχ στον ιδιωτικό τομέα κάποτε είχαμε τον Συγγρό τον Ωνάση κτλ... τώρα έχουμε πάλι μερικούς πλούσιους αλλά είναι ότι νάναι ουτε στον εαυτό τους καλό δεν κάνουν που λέει ο λόγος. Με ταλαιπωρεί καιρό το ποιο θα μπορούσε να είναι το βαθύτερο αίτιο αυτό τον καιρό φλερτάρω με την ιδέα του χαμηλού πληθυσμού που παράλληλα είναι συσσωρευμένος σε 1 κέντρο καθώς και η όλο και αυξανόμενη ανισότητα μεταξύ αλλοδαπών μεταναστών και γηγενών σε συνδυασμό με την σχεδόν μηδενική παιδεία και την αδιαφορία δημιουργίας εθνικής συνείδησης. 2
dollyyy19 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 εσυ ετσι αντιλαμβανεσαι την κριση;εχεις παει σε νοσοκομειο στα επιγοντα;να δεις πως σε διωχνουν αρον αρον για να μην επωμιστουν τα εξοδα;αν πας σε μπουζουξιδικο,τι περιμενεις να δεις;καποιους να διασκεδαζουν;ή ρακενδυτους ναπεινανε;εχεις δει κεντρικους δρομους με μαγαζια που καποτε πληρωνες και αερα,να ειναι σημερα με κατεβασμενα ρολα; Ο αλλος βγηκε συνταξη άπο δημοσιο ,με εφαπαξ 120 και μηνιατικο διχιλιαρο,και τωρα δουλευει και μαυρα. ΚΑΙ ενας αλλος ανοιγει νημα για το τι να κανει για να επιβιωσει.αν βλεπεις τον πρωτο,δεν υπαρχει κριση............. 3
Πανος999 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Επειδη δε βλεπεις αυτους που κοιμουνται στο δρομο,επειδη δε βλεπεις αυτους που μετρανε τα 10λεπτα για να παρουν ψωμι,επειδη δε βλεπεις αυτους που δεν εχουν να παρουν ουτε να φανε,δε σημαινει πως δεν υπαρχει κριση..Η Ελλαδα δν ειναι μονο το 1 εκατομμυριο που βλεπεις.. 4
SnapShot Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Σίγουρα υπάρχει κρίση, άνθρωποι που πεινάνε κοκ Οι περισσότεροι όμως είναι απλά μίζεροι. Κλαίγονται, ψωνίζουν τα no name σκουπίδια από τα sm, για να ανοίξουν το πορτοφόλι να βγάλουν χρήματα θέλουν 3 τέταρτα, όλα αυτά τα κάνουν γιατί έτσι πρέπει, γιατί πρέπει να είναι συμβατοί με την μιζέρια που έχει ποτίσει τα ΜΜΕ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις