Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραία, τα ψιλικατζίδικα; κάνα τηλ έχει να πάρουμε;

δεν ποσταρα για να πιάσουμε ψιλή κουβεντούλα, δεν με ενδιαφέρει, κάνα τηλ αν έχει κανένας να ποστάρει, ευχαριστώ

"Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις [email protected] & [email protected] της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων."

γλουγλ

• Like 1
  • Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ωραία, τα ψιλικατζίδικα; κάνα τηλ έχει να πάρουμε;

δεν ποσταρα για να πιάσουμε ψιλή κουβεντούλα, δεν με ενδιαφέρει, κάνα τηλ αν έχει κανένας να ποστάρει, ευχαριστώ

εντωμεταξύ κανένα περίπτερο δεν έχει εξαιρεθεί,

σήμερα πέρασα και πήρα τσιγάρα (με μετρητά, παρόλο που δεν έχω πολλά ακόμα..) και είδα ότι έχει και αυτός ανακοίνωση..

θα απευθυνθώ στους παραπάνω και θα ενημερώσω τι θα μου πουν

Δημοσ.

εντωμεταξύ κανένα περίπτερο δεν έχει εξαιρεθεί,

σήμερα πέρασα και πήρα τσιγάρα (με μετρητά, παρόλο που δεν έχω πολλά ακόμα..) και είδα ότι έχει και αυτός ανακοίνωση..

θα απευθυνθώ στους παραπάνω και θα ενημερώσω τι θα μου πουν

αλλα λενε και αλλα κανουν τελικα 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

απαντησανε μετα απο ποσες μερες (πολλα ζητανε, δεν θα το προχωρησω, αλλα fyi):

ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

ΑΠΟ:  <[email protected]>

Σε συνέχεια της από 31/07/2017 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιστολής σας, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Η Υπηρεσία μας, σύμφωνα με το άρθρο 24 του Ν.4249/2014, έχει ως αποστολή την πρόληψη, έρευνα και καταστολή οικονομικών εγκλημάτων και ιδίως αυτών που τελέστηκαν σε βάρος των συμφερόντων της εθνικής οικονομίας γενικότερα ή εμφανίζουν τα χαρακτηριστικά του οργανωμένου εγκλήματος και προσδιορίζονται στο άρθρο 32 του Π.Δ. 178/2014.

Κατόπιν των ανωτέρω και σχετικά με τα αναφερόμενα σας, μπορείτε να  απευθυνθείτε στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή (Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα, τηλέφωνο επικοινωνίας 2103893000), η οποία είναι αρμόδια για τον έλεγχο και την ορθή λειτουργία των μηχανημάτων ηλεκτρονικής συναλλαγής (POS), παρέχοντάς της ταυτόχρονα όσα περισσότερα στοιχεία διαθέτετε σχετικά με τις καταγγελλόμενες επιχειρήσεις (επωνυμία επιχειρήσεων, ακριβείς διευθύνσεις αυτών, ονοματεπώνυμα ιδιοκτητών κ.ά.) .

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Λεωφόρος Αλεξάνδρας 173, 115 22 - Αθήνα

Τηλεφωνικό Κέντρο Καταγγελιών: 11012

Αριθμός Fax: 210.6412042

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 7/5/2017 στις 10:35 ΠΜ, stormrain είπε

Το πας λαθος. 

Μπορει να ειναι νεοσυστατη επιχειρηση και στο κατω κατω δεν ειναι σε ολα τα καταστηματα ο τζιρος με καρτα τοσο υψηλος οποτε να εχει νοημα αυτο που λες περι χαμενων πελατων ή δυσανασχετησης τους γιατι παιζει να μην του το εχουν ζητησει ποτε. Ειναι λιγο αυθαιρετο ετσι οπως το εθεσες, γι αυτο και το σχολιο μου.

Απο κει και περα @papresa, μπορεις να το συνδεσεις ειτε απλα με τηλεφωνικη συνδεση (αρα οχι ιντερνετ), ειτε με ethernet, ειτε ασυρματα (εδω πρεπει να το υποστηριζει το pos) με wifi. Εγω το ειχα με τηλεφωνικη, αλλα μετα το εβαλα με ethernet και η συναλλαγη γινεται σε χρονο μηδεν σε σχεση με την τηλεφωνικη που μπορει να εχει και κανα κολληματακι που και που.

Εγω προτιμησα της Alpha που δεχεται και ολες τις καρτες, εσυ αν το πας μονο λογω του οτι ειναι υποχρεωτικο, παρε αυτο που ειναι φθηνοτερο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...