SPANK Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Καλημέρα Αγόρασα τον νοέμβριο του 2016 απο πλαίσιο το corsair rm850x , τις τελευταίες ημέρες και χωρίς να εχω μπει σε παιχνίδι απλες εργασίες στο desktop ολο και πιο συχνά αρχίζει να κάνει το τροφοδοτικό ενα βζζζζζζ και σταματάει , φαντάζομαι οτι καποιος πυκνωτής ειναι έτοιμος να σκάσει ο ίδιος η και ολο το τροφοδοτικό ..... τι κάνω τωρα σε αυτην την περίπτωση να το παω στο πλαίσιο και να ζητήσω αλλαγή άμεσα ή δεν θα μου το αλλάξουν και πρέπει να πεθάνει πρώτα ... τι γίνεται σε αυτην την περίπτωση Φυσικά υπάρχει η απόδειξη και εχω εγγύηση 10 χρόνια απο corsair και 7 απο το πλαίσιο αλλα δεν θέλω να το πάρω στο χέρι το τροφοδοτικό η ολόκληρο το pc
life is music Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Καλημέρα Αγόρασα τον νοέμβριο του 2016 απο πλαίσιο το corsair rm850x , τις τελευταίες ημέρες και χωρίς να εχω μπει σε παιχνίδι απλες εργασίες στο desktop ολο και πιο συχνά αρχίζει να κάνει το τροφοδοτικό ενα βζζζζζζ και σταματάει , φαντάζομαι οτι καποιος πυκνωτής ειναι έτοιμος να σκάσει ο ίδιος η και ολο το τροφοδοτικό ..... τι κάνω τωρα σε αυτην την περίπτωση να το παω στο πλαίσιο και να ζητήσω αλλαγή άμεσα ή δεν θα μου το αλλάξουν και πρέπει να πεθάνει πρώτα ... τι γίνεται σε αυτην την περίπτωση Φυσικά υπάρχει η απόδειξη και εχω εγγύηση 10 χρόνια απο corsair και 7 απο το πλαίσιο αλλα δεν θέλω να το πάρω στο χέρι το τροφοδοτικό η ολόκληρο το pc θα σ ελεγα να επικοινωνισεις με την corsair γτ αυτη στο πλαισιο δεν ξερουν την τυφλα τους ασε μην σε κατηγορήσουν οτι φταις εσύ οποτε μονο με την corsair μιλάς ! 1
Sheogorath Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δεν σημαίνει ότι θα χαλάσει/σκάσει. Συμβαίνει συχνά σε τροφοδοτικά.
SPANK Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Ναι αλλα κανει τον θόρυβο καθε 5 με 10 λεπτα συνέχεια .... οπως και να εχει μιλάω ηδη με corsair
Chrysostomos Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 είναι κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά. Θα μπορούσε να στο κάνει και μόλις το έβγαζες από το κουτί του,και να μην σημαίνει τίποτα.
SPANK Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μπορεί να μην σημαίνει τιποτα μπορεί και να σημαίνει ομως και το τροφοδοτικό ειναι καινούργιο και δεν ηταν και φθηνό , άνοιξα ticket περιμένω να δω τι θα μου πει η corsair και θα ενημερώσω
panos0100 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Ναι αλλα κανει τον θόρυβο καθε 5 με 10 λεπτα συνέχεια .... οπως και να εχει μιλάω ηδη με corsair Εμενα μου το αλλαξαν το τροφοδοτικο μου απο το πλαισιο ηταν ενα corsair ΤΧ 650 θα στο αλλαξουν δεν νομιζω να το αφησουν ετσι κανε μια δοκιμη και ειχε και το ιδιο προβλημα αυτος ο ηχος το coil whine τους το ειπα το προβλημα και αμεσα μου το αλλαξαν με κατι ποιο κατωτερας ποιοτητας ειναι αλλη ιστορια αυτη βεβαια, μου δινανε ενα vs 650w 1
SPANK Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Εμενα μου το αλλαξαν το τροφοδοτικο μου απο το πλαισιο ηταν ενα corsair ΤΧ 650 θα στο αλλαξουν δεν νομιζω να το αφησουν ετσι κανε μια δοκιμη και ειχε και το ιδιο προβλημα αυτος ο ηχος το coil whine τους το ειπα το προβλημα και αμεσα μου το αλλαξαν με κατι ποιο κατωτερας ποιοτητας ειναι αλλη ιστορια αυτη βεβαια, μου δινανε ενα vs 650w Ωραία θα περιμένω αρχικά απάντηση απο corsair και θα μιλήσω και με πλαίσιο αυριο
cpttony Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Τα μεταφορικά να το στείλεις Ολλανδία (νομίζω) είναι αρκετά πάντως. Αν θυμάμαι καλά, το στέλνεις με UPS. Βέβαια, δεν χάνεις τίποτα να περάσεις και να ρωτήσεις στο ΠΛΑΙΣΙΟ.
SPANK Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Το πρόβλημα παντως ειναι αρκετά σοβαρό καθώς και τώρα που γράφω καθε λίγο και λιγάκι ακούγεται το βζζζζ
Chrysostomos Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μπορεί να μην σημαίνει τιποτα μπορεί και να σημαίνει ομως και το τροφοδοτικό ειναι καινούργιο και δεν ηταν και φθηνό , άνοιξα ticket περιμένω να δω τι θα μου πει η corsair και θα ενημερώσω Και στο Πλαίσιο να πας,θα στο αλλάξουν πιστεύω,αφού υπάρχει η εγγύηση. Με κατώτερης ποιότητας όπως λέει το παιδί πιο πάνω δύσκολα,αλλά πρέπει να το δεχτείς και ο ίδιος.
cpttony Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Το πρόβλημα παντως ειναι αρκετά σοβαρό καθώς και τώρα που γράφω καθε λίγο και λιγάκι ακούγεται το βζζζζ Kαι εγώ με ένα Corsair CX750M είχα coil whine και όταν ήμουν στο net, το κατάστημα που το είχα πάρει μου το αντικατέστησε, με το νέο να έχει πρόβλημα μόνο όταν έπαιζα. Εφόσον είναι μέσα στην εγγύηση πρέπει να σου το το αλλάξουν.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Και στο Πλαίσιο να πας,θα στο αλλάξουν πιστεύω,αφού υπάρχει η εγγύηση. Με κατώτερης ποιότητας όπως λέει το παιδί πιο πάνω δύσκολα,αλλά πρέπει να το δεχτείς και ο ίδιος. Φυσικά θα ζητήσει ίδιας ποιότητας, αλλιώς είναι σαν να τον κλέβουν. Αντικατάσταση θα γίνει, μην πάρεις τίποτα λιγότερο. Άκου εκεί χειρότερης ποιότητας και πιο μικρό. Μόνο αντικατάσταση ή τα λεφτά πίσω. 1
roybatty Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Coil whine είναι ο ήχος που ακουγεται κατά την ταλάντωση ενός πηνίου όταν διαρρέεται από ρεύμα.Οι πυκνωτές βγάζουν μια "τσιρίδα" όταν είναι έτοιμοι να πεθάνουν αλλά σε τόσο ακριβό τροφοδοτικό μάλλον είναι απίθανη τέτοια αστοχία υλικού σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα οπότε δε νομίζω πως χρειάζεται να ανησυχείς μη σκάσει τίποτα. Στις περισσότερες των περιπτώσεων το coil whine δεν είναι επικίνδυνο για το τροφοδοτικό.Περισσότερο ενοχλητικό για το αυτί είναι. Όπως είπες και εσύ,περίμενε να δεις τι θα σου πει η Corsair πριν πας στο Πλαίσιο.Αν σου πουν χρειάζεται αλλαγή εκτύπωσε το email και πάρτο μαζί σου.Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις στην περίπτωσή τους
Chrysostomos Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Φυσικά θα ζητήσει ίδιας ποιότητας, αλλιώς είναι σαν να τον κλέβουν. Αντικατάσταση θα γίνει, μην πάρεις τίποτα λιγότερο. Άκου εκεί χειρότερης ποιότητας και πιο μικρό. Μόνο αντικατάσταση ή τα λεφτά πίσω. βρε αυτό είπα στην ουσία,ότι θα πρέπει να το δεχτεί και ο ίδιος,αλλιώς δεν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα