kprimax Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Η κάρτα γραφικών μου παρουσιάζει αυτές τις κάθετες γραμμές. Μπορώ να κάνω κάτι ή πάω σε αλλαγή; Δεδομένου ότι πρόκειται για παλιό υπολογιστή σκέφτομαι για μεταχειρισμένη. Με κανα 30άρι ποπια θα ήταν η καλύτερη επικογή; Απ` ότι είδα στην αντιγραφή της εικόνας οι γραμμές δεν εμφανίστηκαν, θα βάλω εικόνα με φωτο από το κινητό.
Sheogorath Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δοκίμασε σε άλλη οθόνη. Μάλλον η οθόνη τα παίζει. Αν ήταν η gpu θα φαίνονταν οι γραμμές. 3
kprimax Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Η κάρτα γραφικών μου παρουσιάζει αυτές τις κάθετες γραμμές. 1.png Μπορώ να κάνω κάτι ή πάω σε αλλαγή; Δεδομένου ότι πρόκειται για παλιό υπολογιστή σκέφτομαι για μεταχειρισμένη. Με κανα 30άρι ποπια θα ήταν η καλύτερη επικογή; Απ` ότι είδα στην αντιγραφή της εικόνας οι γραμμές δεν εμφανίστηκαν, θα βάλω εικόνα με φωτο από το κινητό.
Sheogorath Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 WP_000058.jpg Σε άλλη οθόνη δοκίμασες? Και με άλλο καλώδιο.
kprimax Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Όχι, χθες παρουσιάστηκε το πρόβλημα , θα δοκιμάσω αύριο σε οθόνη φίλου. Το έλεγξα πάλι, στο print screen οι γραμμές δεν αντιγράφονται.
UsualSuspect__ Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Πριν κανα χρόνο με την παλιά μου κάρτα γραφικών μου έβγαζε τέτοιες γραμμές αλλά στα σκρινσοτ φαινόντουσταν κανονικά. Μετά από λίγες εβδομάδες, η κάρτα πέθανε. Κάτι με το καλώδιο σου μου βρωμάει εμένα, ίσως και η οθόνη :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα