Hal9000 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Αν και η Apple έχει αποφασίσει από την πρώτη στιγμή να μην ανακοινώνει τον αριθμό πωλήσεων του Apple Watch σε αντίθεση με τα iPhone και iPad, εντούτοις όπως φαίνεται το έξυπνο ρολόι της έχει μια πολύ καλή πορεία στην αγορά. Αυτό τουλάχιστον φανερώνει έρευνα της Strategy Analytics που με βάση τα στοιχεία που διαθέτει, αναφέρει ότι το Apple Watch ξεπέρασε για πρώτη φορά τις προτάσεις της Fitbit, απολαμβάνοντας την κορυφή των πωλήσεων στην κατηγορία των wearables. Όπως αναφέρει η εταιρεία, η Apple διέθεσε στην αγορά το πρώτο τρίμηνο του έτους 3,5 εκατομμύρια Apple Watch όταν το ίδιο χρονικό διάστημα πριν ένα χρόνο είχε διαθέσει 2,2 εκατομμύρια τεμάχια. Συγκριτικά η Fitbit διέθεσε στην αγορά 2,9 εκατομμύρια wearables, σημειώνοντας σημαντική πτώση 35% από πέρσι, ένας από τους λόγους που η εταιρεία προχώρησε σε 110 πωλήσεις τον περασμένο Ιανουάριο ενώ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της smartwatch αυτό το Φθινόπωρο. Αισιόδοξο πάντως είναι το στοιχείο ότι οι πωλήσεις όλων των wearables για το πρώτο τρίμηνο του έτους, ξεπέρασαν τα 22 εκατομμύρια τεμάχια έναντι 18,2 το 2016, κάτι που ίσως σημαίνει ότι η κατηγορία έχει να προσφέρει ακόμα πολλές συγκινήσεις. Site: Engadget
Nikolo1991 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Αν δε βγει ρολόι με 2" amoled οθόνη - στρογγυλή κατά προτίμηση - και αυτονομία 2-3 ημερών, εγώ δεν παίρνω. Είπα όχι, μη με πιέζετε!
Alani13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Κοίτα εξαρτάτε πάντα τι ψάχνεις.. εγώ δε φοράω ρολόγια γενικά.. μου τη βιδώνουν και μ' ενοχλούν στο χέρι. Όμως το mi band 2 που το πήρα για δοκιμή.. είναι απλό, ωραίο και γενικά δεν μ' ενοχλεί. Κι από φόρτηση 1 φορά ανα ~25 μέρες. 1
Jmod Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Κοίτα εξαρτάτε πάντα τι ψάχνεις.. εγώ δε φοράω ρολόγια γενικά.. μου τη βιδώνουν και μ' ενοχλούν στο χέρι. Όμως το mi band 2 που το πήρα για δοκιμή.. είναι απλό, ωραίο και γενικά δεν μ' ενοχλεί. Κι από φόρτηση 1 φορά ανα ~25 μέρες. Το Ρολοι που ανεφερες δεν ειναι smart watch.... και εγω εχω το garmin forerunner XT 910 για τις προπονησεις μου... το οποιο επισης δεν ειναι Smart watch... Και πραγματικα νομιζω οτι ατομο το οποιο εχει τετοιο ρολοι εχει ηδη το iphone αρα ανουσιο ...
Questioner Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Έχω 3 dumb watches για καθημερινή χρήση (όχι ταυτόχρονα). Τα 2 είναι Casio (edifice και pro trek) και το άλλο είναι Citizen (eco-drive). Όλα τους έχουν ηλιακούς συσσωρευτές που φορτίζουν την μπαταρία τους και δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το πότε θα την αλλάξεις. Δεν μπορώ να διανοηθώ να φοράω ρολόι το οποίο θα χρειάζεται ίδια (ή και συχνότερη) φόρτιση απ' ότι το κινητό μου. Πλέον φοράω μόνιμα ένα xiaomi mi band 2, το οποίο πέρα από το να μου δείχνει την ώρα, μετράει τα βήματά μου, τους παλμούς μου (on demand) και μου δείχνει τις ειδοποιήσεις που έχω στο κινητό μου. Κι όλα αυτά με αυτονομία 20+ ημερών. Λυπάμαι αλλά όσο έξυπνα κι αν είναι τα ρολόγια, αν δεν βελτιωθεί η αυτονομία τους είναι no go. ΥΓ: Υπάρχουν κι αυτοί που τα αγοράζουν για μούρη βέβαια. 9
ospithas Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Ρε συ πατε καλα ;;; ο αλλος κανει αναφορα για το mi band τη σχεση εχει αυτο; οπως εχω ξαναπειΟΛΑ εχουν το κοινο τους....δηλαδη σας ειναο αδιανοητο.... εχετε το κινητο στη τσεπη στο γραφειο στο εργοστασιο γυρνατε γυρω γυρω και οταν εχετε κληση βλεπετε την αναγνωριση στο ρολοι και απαντατε στο bluetotoh, θελετε να κανετε μια κληση,, μπαμ μπαμ απο το ρολοι και τελος. Λαμβανετε ενα σμς το βλεπετε απαντατε με φωνη και τελος ...δεν αναφερομαι απο ειδοποιησης :) εχετε να περνετε το χαπακι της πιεσης μπαμ μπα ειδοποιηση και τελος. Και οσο αφορα την αυτονομια οκ... το apple watch κραταει8 πρωι μεχρι 8 βραδυ για 2 μερες (μην μου πειτε καμια αλλη μαλακι γιατι τοσο κραταει) δηλαδη ποιανου το κηνητο κραταει τοσο;;; γιατι εαν το κινητο σου ειναι εργαλειο δουλειας κραταει 1-1,5 μερα. Προσωπικα χρησιμοποιω και το miband2 επειδη με βολευει αφανταστα να με ξυπναει το πρωι με την δονηση διακριτικα. Επειδη το ξυπνητηρη μου κοβει την ανασα
Questioner Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Ρε συ πατε καλα ;;; ο αλλος κανει αναφορα για το mi band τη σχεση εχει αυτο; οπως εχω ξαναπειΟΛΑ εχουν το κοινο τους....δηλαδη σας ειναο αδιανοητο.... εχετε το κινητο στη τσεπη στο γραφειο στο εργοστασιο γυρνατε γυρω γυρω και οταν εχετε κληση βλεπετε την αναγνωριση στο ρολοι και απαντατε στο bluetotoh, θελετε να κανετε μια κληση,, μπαμ μπαμ απο το ρολοι και τελος. Λαμβανετε ενα σμς το βλεπετε απαντατε με φωνη και τελος ...δεν αναφερομαι απο ειδοποιησης :) εχετε να περνετε το χαπακι της πιεσης μπαμ μπα ειδοποιηση και τελος. Και οσο αφορα την αυτονομια οκ... το apple watch κραταει8 πρωι μεχρι 8 βραδυ για 2 μερες (μην μου πειτε καμια αλλη μαλακι γιατι τοσο κραταει) δηλαδη ποιανου το κηνητο κραταει τοσο;;; γιατι εαν το κινητο σου ειναι εργαλειο δουλειας κραταει 1-1,5 μερα. Προσωπικα χρησιμοποιω και το miband2 επειδη με βολευει αφανταστα να με ξυπναει το πρωι με την δονηση διακριτικα. Επειδη το ξυπνητηρη μου κοβει την ανασα Κοίτα να δεις που για να παίρνεις πλέον τις ειδοποιήσεις για το χαπάκι και να σηκώνεις το τηλ σου μέσω του smartwatch έχεις πλέον 2 (δύο) συσκευές να φορτίζεις και να συντηρείς κάθε μέρα. "Μπήκες" καθόλου ή ακόμα;
Ihavetheanswers Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Πολύ εξωγήινο το Apple Watch ρε παιδιά. Αν ξεχαστείς δηλαδή μπορεί να σου ξεφύγει και κανένα "beam me up, Scotty"! Γενικά βέβαια τα wearables και τα smartwatches, πλην της Samsung τουλάχιστον, δεν έχουν και πολύ στυλ σε σύγκριση με τα απλά ρολόγια... 1
anergos13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Έχω το Xiaomi amazfi t (ξέρω θα πείτε δεν είναι smartwatch) αλλά όταν έχω ωραίες ειδοποιήσεις για τα πάντα,sports tracker,παλμούς,αποδεκτη εναλλαγή faces ,design,στιβαρή κατασκευή,ΜΠΑΤΑΡΊΑ 5+ ημερών και τιμή μερικών δεκάδων ευρών...τι να κάνω τα εξωτικά Ρολόγια με την μια μιάμιση μέρα μπαταρία,λειτουργίες σε beta mode και τιμή όσο ένα 1+3...?
whoever81 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Ελάτε ας το παραδεχτούμε...Είναι τρελό gimmick όλη η κατηγορία των smartwatches. Έχουν κάποια χρησιμότητα αλλά όχι αρκετή ωστε να αγοραστούν μαζικά και σίγουρα όχι σε αυτές τις τιμές. Ο εξειδικευμένος τομέας της άθλησης και της υγείας έχει όλο το ενδιαφέρον. Fitness trackers, health trackers που συνεργάζονται άψογα με smartphones. Το κινητό παραμένει το hub ελέγχου και προβολής data και γιαυτό είναι απαραίτητο και αναντικατάστατο gadget. Το smartwatch ποτέ δεν θα γίνει απαραίτητο. Εξειδικευμένα και αξιόπιστα trackers χρειάζονται για την μέτρηση και απεικόνιση πληροφοριών του σώματος κτλ. Τα smartwatches ποτε δεν θα έχουν μαζική αποδοχή, όπως ποτέ δεν θα ξαναέχουν μαζική αποδοχή και τα απλά ρολόγια βέβαια. Υ.Σ. Εχω mi band 2 και είμαι ευχαριστημένος αλλά και να το έχανα δεν θα μου έλειπε ιδιαίτερα (δεν έχει πολύ ακριβείς μετρήσεις) 2
Neg Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Πρώην κάτοχος, δεν μπορώ να πω ωραίο και εμφανίσιμο αλλά must have δεν είναι. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα με την μπαταρία δεν μπορεί κάποιος να το αποφύγει. Με ένα απλό fitness band κάνω την δουλειά μου. Δεν μου προσφέρει όσα προσφέρει το Apple Watch αλλά έχει το σημαντικότερο για εμένα. Fitness λειτουργίες, παλμογράφο, ειδοποιήσεις και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. 3
atheatos Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος σε έναν κόσμο γεμάτος ρολόγια γύρω του,να αγοράσει κανείς ρολόι για την ώρα. Άρα ο όρος ρολόι, είναι καθαρά διακοσμητικός. Εξαιρούνται όσοι χρειάζονται τα ρολόγια σε εργασιακό περιβάλλον που δεν υπάρχουν κινητά κτλ. ή για επαγγελματικούς σκοπούς,σαν χρονογράφους. Όλοι οι υπόλοιποι τα φοράνε σαν κόσμημα , παρά σαν ρολόι, από την στιγμή που πολύ απλά ένα κινητό τους δείχνει την ώρα. Με λίγα λόγια μόδα είναι και θέμα design. Φυσικό είναι ,ένας από τους μεγαλύτερους designer στο κόσμο να έχει ανταπόκριση και κοινό. Τι δεν καταλαβαίνετε? Επεξ/σία 7 Μαΐου 2017 από atheatos 4
mants118 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 το έχω ξαναγράψει, τα ρολόγια αυτά έχουν συγκεκριμένο βοηθητικό ρόλο σε συγκεκριμένα άτομα που δεν μπορούν να βλέπουν συνέχεια το κινητό τους... πχ ένας γιατρός που εξετάζει ασθενείς, ένας deliverάς που είναι πάνω στο παπάκι και δε μπορεί να χειριστεί το κινητό του, κτλ κτλ.. Για μένα πχ που άνετα μπορώ να έχω το κινητό μου σχεδόν συνέχεια μπροστά μου είναι ΤΕΛΕΙΩΣ συμπληρωματικό κάτι τέτοιο και αχρείαστο!!!
dark_projection Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 αφου τα smart bands ειναι wearable η πρωτη θεση ανηκει χαλαρα στο xiaomi smart band 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα