tarantules Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Έστειλα ένα έμβασμα πριν λίγο , και εκτός τη χρέωση του εμβάσματος (1€) χρεώθηκα και 1,5€ για τον κωδικό του extraPIN που μου ήρθε στο κινητό. Αυτό τώρα το κάνανε; Εκτός δηλαδή από τα ενημερωτικά SMS χρεώνουν και τα extraPIN;
spartak1 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Έστειλα ένα έμβασμα πριν λίγο , και εκτός τη χρέωση του εμβάσματος (1€) χρεώθηκα και 1,5€ για τον κωδικό του extraPIN που μου ήρθε στο κινητό. Αυτό τώρα το κάνανε; Εκτός δηλαδή από τα ενημερωτικά SMS χρεώνουν και τα extraPIN; Πιθανότατα επέλεξες τη γρήγορη αποστολή που χρεώνεται 2,5 ευρω αντί για 1. δεν εχει σχέση με το extrapin
tarantules Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Πιθανότατα επέλεξες τη γρήγορη αποστολή που χρεώνεται 2,5 ευρω αντί για 1. δεν εχει σχέση με το extrapin Γράφει για εκτέλεση με υψηλή προτεραιότητα στο αποδεικτικό, αλλά γράφει και "Έξοδα αποστολής μηνύματος" που δεν έχει καμία σχέση με προταιραιότητα. Αναφέρετε στο SMS που πήρα.
spartak1 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Γράφει για εκτέλεση με υψηλή προτεραιότητα στο αποδεικτικό, αλλά γράφει και "Έξοδα αποστολής μηνύματος" που δεν έχει καμία σχέση με προταιραιότητα. Αναφέρετε στο SMS που πήρα. H υψηλη προτεραιότητα ειναι ο λόγος. Τα εξοδα αποστολης μηνυματος δεν αναφερονται στο sms αλλα στο μηνυμα στο διατραπεζικο συστημα
tarantules Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Οκ.Ευχαριστώ.Για μια στιγμή νόμισα οτι άρχισαν να χρεώνουν και τα extraPIN.Ικανούς τους έχω...
theopan Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Η χρέωση είναι για την γρήγορη διεκπεραίωση του εμβάσματος. Είναι εντελώς άστοχη η διατύπωση που χρησιμοποιούν και πρέπει να την αλλάξουν επειγόντως. 1
Jastonas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μόλς έφαγα το ίδιο ψάρωμα και έψαχνα να απενεργοποιήσω τα ενημερωτικά sms για τα οποία νόμιζα ότι ευθύνετε η χρέωση αυτή. Ουφ.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Ναι έχουν βάλει ως προκαθορισμένη επιλογή την υψηλή προτεραιότητα και πολλοί μπερδεύονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα