tasarasch Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 καλησπερα παιδια οπως γραφω και στον τιτλο εχω παρατηρησει οτι και στην κινηση αλλα περισσοτερο στα κλικ ακουγονται παρασιτα μεσα απο το pc...δεν ξερω απο που ακριβως αλλα παρατηρησα ενα μικρο θορυβο...που μπορει να οφειλεται?
GeorgeSmirlis Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 καλησπερα παιδια οπως γραφω και στον τιτλο εχω παρατηρησει οτι και στην κινηση αλλα περισσοτερο στα κλικ ακουγονται παρασιτα μεσα απο το pc...δεν ξερω απο που ακριβως αλλα παρατηρησα ενα μικρο θορυβο...που μπορει να οφειλεται?Από τα ηχεία τον ακούς τον ήχο;
tasarasch Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 οχι...ακουγεται μεσα απο το κουτι...ισως απο δισκο
GeorgeSmirlis Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 οχι...ακουγεται μεσα απο το κουτι...ισως απο δισκοcoil whine θα είναι μάλλον. Πρεπει να δεις από που προερχεται, δηλαδή να βάλεις το αυτί σου σε διάφορα σημεία και να δεις από που έρχεται ο ήχος.
suffocater Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Θα φανει κουλο,αλλα..Παρατήρησα το ιδιο ακριβώς πριν περιπου 2 μηνες.Σε κούνημα ποντικιού,ακούγονταν μεσα απ το κουτι θόρυβος.Νομιζα οτι ειναι coil whine και ξενέρωσα.Μετά απο διαφορες δοκιμες,ετρεξα το antimalware και βρηκε bitcoinminer(ήταν περιοδος που κατεβασα πολλα "παραξενα" πραγματακια, εν γνώση μου.)Μετα απο το restart,o θορυβος σταματησε.Eπανηλθε μετα απο 1 μηνα,και το μυαλο μου πηγε παλι στο ιδιο.ΟΝΤΩΣ υπήρχε παλι το ιδιο bitcoinminer,και μετα την αφαίρεση του,ο θορυβος σταμάτησε πάλι και δεν επανήλθε ποτέ.Worth a scan,πριν οτιδήποτε άλλο. 1
Alexlooker Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 το ποντικι σου εχει ενσωματωμενο virus-malware protection θελω και γωω.... 1
tasarasch Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 coil whine θα είναι μάλλον. Πρεπει να δεις από που προερχεται, δηλαδή να βάλεις το αυτί σου σε διάφορα σημεία και να δεις από που έρχεται ο ήχος. δηλαδη τι ειναι το coil whine? Θα φανει κουλο,αλλα.. Παρατήρησα το ιδιο ακριβώς πριν περιπου 2 μηνες. Σε κούνημα ποντικιού,ακούγονταν μεσα απ το κουτι θόρυβος. Νομιζα οτι ειναι coil whine και ξενέρωσα. Μετά απο διαφορες δοκιμες,ετρεξα το antimalware και βρηκε bitcoinminer(ήταν περιοδος που κατεβασα πολλα "παραξενα" πραγματακια, εν γνώση μου.) Μετα απο το restart,o θορυβος σταματησε. Eπανηλθε μετα απο 1 μηνα,και το μυαλο μου πηγε παλι στο ιδιο. ΟΝΤΩΣ υπήρχε παλι το ιδιο bitcoinminer,και μετα την αφαίρεση του,ο θορυβος σταμάτησε πάλι και δεν επανήλθε ποτέ. Worth a scan,πριν οτιδήποτε άλλο. προσφατα ειχα ενα θεμα με malware... ειχα τρεξει το malware bytes και το hitman pro για να καθαρισω ομως νομιζω οτι ο θορυβος υπηρχε και πριν δεν ειμαι σιγουρος
GeorgeSmirlis Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Coil whine είναι ο ήχος που προέρχεται από ένα πηνίο όταν αυτό ταλαντώνεται σε κάποια συχνότητα. Γενικά ακούγεται και είναι υψισυχνος ήχος. Σε τροφοδοτικά κυρίως γίνεται αντικατάσταση. Σε κάρτες γραφικών είναι πιο συνηθισμένο ειδικά αν δεν είναι άλλη υλοποίηση, και στις μητρικές είναι σπάνιο.
tasarasch Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Το ξαναετρεξες τώρα? ναι το hitman pro δεν μ εβγαλε απειλες Coil whine είναι ο ήχος που προέρχεται από ένα πηνίο όταν αυτό ταλαντώνεται σε κάποια συχνότητα. Γενικά ακούγεται και είναι υψισυχνος ήχος. Σε τροφοδοτικά κυρίως γίνεται αντικατάσταση. Σε κάρτες γραφικών είναι πιο συνηθισμένο ειδικά αν δεν είναι άλλη υλοποίηση, και στις μητρικές είναι σπάνιο. εχω σκοπο να αλλαξω το τροφοδοτικο αμεσα οποτε θα μαθουμε αν ηταν απο αυτο!
tasarasch Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 χθες αλλαξα το τροφοδοτικο μου με το corsair vs550 80+ whiteο θορυβος που ειχα ειναι ακομα εκει λιγο διαφορετικος μεν αλλα ειναι απο εκει...ο θορυβος ξεκιναει κατα την εκκινηση των windows τωρα που το παρατηρησα
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Σαν ground loop ακούγεται. Βγάλε οτι άλλο usb έχεις, δοκίμασε άλλο usb port.
tasarasch Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 και στα 6 πισω το ιδιο γινεται..θα δοκιμασω κ μπροστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα