Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια οπως γραφω και στον τιτλο εχω παρατηρησει οτι και στην κινηση αλλα περισσοτερο στα κλικ ακουγονται παρασιτα μεσα απο το pc...δεν ξερω απο που ακριβως αλλα παρατηρησα ενα μικρο θορυβο...που μπορει να οφειλεται?

Δημοσ.

καλησπερα παιδια οπως γραφω και στον τιτλο εχω παρατηρησει οτι και στην κινηση αλλα περισσοτερο στα κλικ ακουγονται παρασιτα μεσα απο το pc...δεν ξερω απο που ακριβως αλλα παρατηρησα ενα μικρο θορυβο...που μπορει να οφειλεται?

Από τα ηχεία τον ακούς τον ήχο;
Δημοσ.

οχι...ακουγεται μεσα απο το κουτι...ισως απο δισκο

coil whine θα είναι μάλλον. Πρεπει να δεις από που προερχεται, δηλαδή να βάλεις το αυτί σου σε διάφορα σημεία και να δεις από που έρχεται ο ήχος.
Δημοσ.

Θα φανει κουλο,αλλα..
Παρατήρησα το ιδιο ακριβώς πριν περιπου 2 μηνες.
Σε κούνημα ποντικιού,ακούγονταν μεσα απ το κουτι θόρυβος.
Νομιζα οτι ειναι coil whine και ξενέρωσα.
Μετά απο διαφορες δοκιμες,ετρεξα το antimalware και βρηκε bitcoinminer(ήταν περιοδος που κατεβασα πολλα "παραξενα" πραγματακια, εν γνώση μου.)
Μετα απο το restart,o θορυβος σταματησε.
Eπανηλθε μετα απο 1 μηνα,και το μυαλο μου πηγε παλι στο ιδιο.
ΟΝΤΩΣ υπήρχε παλι το ιδιο bitcoinminer,και μετα την αφαίρεση του,ο θορυβος σταμάτησε πάλι και δεν επανήλθε ποτέ.
Worth a scan,πριν οτιδήποτε άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

coil whine θα είναι μάλλον. Πρεπει να δεις από που προερχεται, δηλαδή να βάλεις το αυτί σου σε διάφορα σημεία και να δεις από που έρχεται ο ήχος.

δηλαδη τι ειναι το coil whine?

Θα φανει κουλο,αλλα..

Παρατήρησα το ιδιο ακριβώς πριν περιπου 2 μηνες.

Σε κούνημα ποντικιού,ακούγονταν μεσα απ το κουτι θόρυβος.

Νομιζα οτι ειναι coil whine και ξενέρωσα.

Μετά απο διαφορες δοκιμες,ετρεξα το antimalware και βρηκε bitcoinminer(ήταν περιοδος που κατεβασα πολλα "παραξενα" πραγματακια, εν γνώση μου.)

Μετα απο το restart,o θορυβος σταματησε.

Eπανηλθε μετα απο 1 μηνα,και το μυαλο μου πηγε παλι στο ιδιο.

ΟΝΤΩΣ υπήρχε παλι το ιδιο bitcoinminer,και μετα την αφαίρεση του,ο θορυβος σταμάτησε πάλι και δεν επανήλθε ποτέ.

Worth a scan,πριν οτιδήποτε άλλο.

προσφατα ειχα ενα θεμα με malware... ειχα τρεξει το malware bytes και το hitman pro για να καθαρισω ομως νομιζω οτι ο θορυβος υπηρχε και πριν δεν ειμαι σιγουρος

Δημοσ.

Coil whine είναι ο ήχος που προέρχεται από ένα πηνίο όταν αυτό ταλαντώνεται σε κάποια συχνότητα. Γενικά ακούγεται και είναι υψισυχνος ήχος. Σε τροφοδοτικά κυρίως γίνεται αντικατάσταση. Σε κάρτες γραφικών είναι πιο συνηθισμένο ειδικά αν δεν είναι άλλη υλοποίηση, και στις μητρικές είναι σπάνιο.

Δημοσ.

Το ξαναετρεξες τώρα?

ναι το hitman pro δεν μ εβγαλε απειλες

Coil whine είναι ο ήχος που προέρχεται από ένα πηνίο όταν αυτό ταλαντώνεται σε κάποια συχνότητα. Γενικά ακούγεται και είναι υψισυχνος ήχος. Σε τροφοδοτικά κυρίως γίνεται αντικατάσταση. Σε κάρτες γραφικών είναι πιο συνηθισμένο ειδικά αν δεν είναι άλλη υλοποίηση, και στις μητρικές είναι σπάνιο.

εχω σκοπο να αλλαξω το τροφοδοτικο αμεσα οποτε θα μαθουμε αν ηταν απο αυτο!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

χθες αλλαξα το τροφοδοτικο μου με το corsair vs550 80+ white
ο θορυβος που ειχα ειναι ακομα εκει λιγο διαφορετικος μεν αλλα ειναι απο εκει...
ο θορυβος ξεκιναει κατα την εκκινηση των windows τωρα που το παρατηρησα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σαν ground loop ακούγεται. Βγάλε οτι άλλο usb έχεις, δοκίμασε άλλο usb port.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...