Fabricated Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Καλησπερα! Σε ενα μηνα τελειωνω απο πανελληνιες και θα παρω το πρωτο μου κανονικο κινητο(ειμαι με smartphone 5ετιας)Η αγορα θα γινει 15 Ιουνιου 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Μεχρι και 500, αν αξιζει(συμφωνα με την κριση οποιου το προτεινει) 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Ως εφηβος το θελω περισσοτερο για social media και καμερα(Πολυ σημαντικο) Εφαρμογες: Twitter,Facebook,insta,snapchat, θα πειραματιστω και με κανα παιχνιδι. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:Δεν εχω προτιμησεις, αν και δεν θα θελα να ναι τεραστια(6+) 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Πολυ! 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ισως, δεν αποτελει βασικο παραγοντα 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; οχι απαραιτητα 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; αν εννοει να εχει 4g, ναι μας ενδιαφερει 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλαδα, αφου η αγορα θα γινει απευθειας μετα τις πανελληνιες 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Οτι να ναι
saruman123 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Το Samsung Galaxy S7 edge "παίζει" σε αυτά που θες .
Fabricated Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Το Samsung Galaxy S7 edge "παίζει" σε αυτά που θες . Και εγω αυτο σκεφτομουν, αλλα οχι το edge... Δεν μου αρεσει το κονσεπτ του edge, και με θηκες νομιζω θα χανει(η δεν θα προστατευει πληρως η θηκη) Ευχαριστω παντως 1
saruman123 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μετά πας στο OnePlus 3T. Αυτά τα δύο παίζουν . Εκτός αν περιμένεις να πέσει το S8 αλλά θα αργήσει γιατί είναι φρέσκο. 1
stelios18120 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Τότε είτε απλό s7 αφού δεν σου αρέσουν τα edge είτε one plus 3t Το s8 για να πάει 500€ έχει δρόμο ακόμα. Σε 1-2 μήνες πιστεύω.
Fiel Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Τότε είτε απλό s7 αφού δεν σου αρέσουν τα edge είτε one plus 3t Το s8 για να πάει 500€ έχει δρόμο ακόμα. Σε 1-2 μήνες πιστεύω. Σε ένα δύο μήνες θα έχει βγει το OnePlus 5 το οποίο λογικά δν θα υπάρχει καν σύγκριση με το s7 οπότε:Ρ Εγώ λέω κλτρα OnePlus 3T ειναι πολύ πιο πλήρες η εμπειρία χρήσης κ θα το εκτιμήσεις δεόντως!
stelios18120 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δεν έχουμε ακόμα επίσημη ανακοίνωση για one plus 5 παρά μόνο φήμες.. Οπότε ναι συμφωνώ σε αγορά του 1+3t
saruman123 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Τότε είτε απλό s7 αφού δεν σου αρέσουν τα edge είτε one plus 3t Το s8 για να πάει 500€ έχει δρόμο ακόμα. Σε 1-2 μήνες πιστεύω. Μπορεί να μην του αρέσει ούτε το S7.....
stelios18120 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Αφού λέει "και εγώ αυτο σκεφτόμουν αλλά όχι το edge" στην παρέθεση που μου έκανε πιο πάνω 1
Fabricated Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μπορεί να μην του αρέσει ούτε το S7..... Οχι νταξει, υπεροχο φαινεται, μονο το κονσεπτ του εντζ δεν με τρελαινει. Και απο οτι ειδα δεν εχει κατι διαφορετικο εκτος απο την οθονη Λογκα s7 κανονικο ή 1+3t θα παρω. Ευχαριστω οσους βοηθησαν! Αν καποιος εχει αλλη προταση εδω ειμαι!
Fabricated Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 αναμεσα στα δυο που ειπες.. υποστηριζω 1+3t Aγορα απο Ελλαδα η απο κανα gearbest;
newsformobiles Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δεν έχουμε ακόμα επίσημη ανακοίνωση για one plus 5 παρά μόνο φήμες.. Οπότε ναι συμφωνώ σε αγορά του 1+3t Έχουμε, βγαίνει το καλοκαίρι όπως είπε η εταιρεία. Η επίσημη ημερομηνία θα ανακοινωθεί σε ειδικό event τον Ιούνιο.
stelios18120 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Aγορα απο Ελλαδα η απο κανα gearbest;Gearbest τ ξεχνάς λόγω τελωνείου Από Ελλάδα εννοεις από άλλο μελος από εδώ μέσα η γενικά από αγγελίες; Έχουμε, βγαίνει το καλοκαίρι όπως είπε η εταιρεία. Η επίσημη ημερομηνία θα ανακοινωθεί σε ειδικό event τον Ιούνιο. Τιμή ξέρουμε;
Fabricated Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Από Ελλάδα εννοεις από άλλο μελος από εδώ μέσα η γενικά από αγγελίες; Γενικα εννοω, απο που να το αγορασω; Απο ευρωπαικη αποθηκη κινεζομαγαζου δεν παιζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα