Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους...

Το καλοκαίρι αγκομαχώντας έρχεται σιγά σιγά οπότε σιγά σιγά τα Σαββατοκύριακο θα πηγαίνω στο εξοχικό των πεθερικών μου...

Το θέμα είναι ότι εκεί δεν έχω Internet και αυτό πέρσι με χάλασε πολύ άγρια και ψάχνω να βρω ποια είναι η πιο συμφέρουσα προσφορά για να έχω κάλυψη ...

Οπότε στην παρούσα φάση ποιος έχει την πιο συμφέρουσα προσφορά για Mobile Internet ?

Επειδή το Internet το χρειάζομαι για το Laptop θa προτιμούσα αν υπάρχει και κάποια Ιδέα για οικονομικό (κινέζικο) 3G/4G router ώστε να μην ψαχνομαι με το stickακι κάθε φορά....

Δημοσ.

Φίλε Masteripper,

Θεωρώ ότι το USB stick της Cosmote είναι η πιο οικονομική και η πιο βολική λύση. Εγώ έχω το stick με κάρτα SIM κι όχι συμβόλαιο. Όταν την ενεργοποίησα για πρώτη φορά, μου έδωσε 5 ολόκληρα GB. Έπειτα το stick είναι κάτι που εύκολα μπαίνει στην τσέπη και επιπλέον είναι συμβατό με όλες τις (σχετικά πρόσφατες) εκδόσεις των Windows.
Να είστε όλοι καλά, Ο Άσπρος Γάτος

Δημοσ.

Φίλε Masteripper,

Θεωρώ ότι το USB stick της Cosmote είναι η πιο οικονομική και η πιο βολική λύση. Εγώ έχω το stick με κάρτα SIM κι όχι συμβόλαιο. Όταν την ενεργοποίησα για πρώτη φορά, μου έδωσε 5 ολόκληρα GB. Έπειτα το stick είναι κάτι που εύκολα μπαίνει στην τσέπη και επιπλέον είναι συμβατό με όλες τις (σχετικά πρόσφατες) εκδόσεις των Windows.

Να είστε όλοι καλά, Ο Άσπρος Γάτος

Ευχαριστώ για την ενημέρωση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...