Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνοντας ακουστικά για gaming και όχι μόνο βρήκα τα εξής τα Sony MDR-XB950AP και τα HyperX Gaming Headset Cloud II που είναι κοντά σε τιμή. Από Reviews για τα HyperX Gaming Headset Cloud II κατάλαβα ότι το μικρόφωνο δεν είναι και τόσο καλό όσο για τα Sony δεν ξέρω αν έχουν μικρόφωνο αλλά και η ιδέα για αυτόνομο μικρόφωνο δεν είναι κακή...!!!!! Για τα Creative Sound BlasterX τι γνώμη έχετε..;; Περιμένω τις απόψεις σας και τις προτάσεις σας...!!!

Επεξ/σία από Dennis077
Δημοσ.

Αγορασα προσφατα τα HyperX Cloud Core σε προσφορα απο τον Κωτσοβολο (http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/gaming-headsets/164990-hyperx-cloud-core-pro-black). Στον ηχο ειναι καταπληκτικα και ειναι σχεδον αδυνατο να βρεις καλυτερα σε αυτα τα χρηματα. Σε μικροφωνο ειναι επισης πολυ καλα (για τα δικα μου στανταρ). Γενικα παντως τα gaming headset δεν εχουν σουπερ wow μικροφωνα, αν θες πολυ καλο μικροφωνο τοτε αγορασε καποιο ξεχωριστα. Μονο αρνητικο στα cloud core ειναι οτι ειναι μικρα σε μεγεθος κατ'εμε, εγω τα εχω επεκτεινει σε full μεγεθος και μου καθονται ακριβως, αμα καποιος ειχε μεγαλυτερο κεφαλι δεν θα τον βολευαν καθολου. Συγκριτικα με αλλα headset που ειχα εχουν πολυ μικρη επεκταση και ειναι κριμα ενα ποιοτικο προιον σαν αυτο να εχει ενα τετοιο χαζο ελαττωμα.

Δημοσ.

Από ότι ξέρω τα HyperX Cloud II έχουν και επέκταση καλωδίου...!!!

Και οχι μονο αυτο. Διαθετουν 7.1 surround ηχο, ανταλλακτικα μαξιλαρακια, ρυθμιστη ηχου, εξοδο usb, καλυτερο μικροφωνο (σε σχεση με τα αλλα cloud) και αρκετα αλλα. Αμα εχεις το budget, εννοειται πως τα τσιμπας, απλα εγω ανεφερα τα cloud core επειδη παιζουν σε καλη τιμη αυτο το καιρο.

Δημοσ.

Και τα core έχουν επέκταση καλωδίου και μάλιστα braided που δε διαθέτουν τα cloud 1 απ' ό,τι διάβασα.

Τα τσίμπησα κι εγώ χθες απ' το κωτσόβολο. Για να μαι ειλικρινής μετά από τόσο hype περίμενα τελείως κρυστάλινο ήχο αλλά οκ έτσι κι αλλιώς τώρα σε on board κάρτα ήχου τι να καταλάβεις.

Σίγουρα το δυνατό τους σημείο για μένα είναι η κατασκευή. αρκετά γερά φαίνονται.

Δημοσ.

Εχω και τα core και τα cloud 1, ειναι απιστευτα ανετα ακουστικα, και τα 2 εχουν επεκταση καλωδιου, απλα τα 1 εχουν καποια παραπανω πραγματα οπως volume κ mic controler, θηκη μεταφορας, καθως και υφασματινα ear pads. Οππιαδηποτε αγορα απο τα 2 ειναι ο, τι καλυτερο μπορεις να παρεις σε αυτα τα χρήματα. Τα συστηνω ανεπιφύλακτα

Δημοσ.

Από ότι βλέπω γενικώς τα HyperX είναι αξιόλογα σε όλες τις εκδόσεις..!!! Αν μπορείτε βάλτε βαθμολογία στα εξής ποιότητα ήχου, ένταση ήχου, άνεση στο κεφάλι, απομόνωση  εξωτερικών ήχων καθώς και ποιότητα του μικροφώνου από το 1 έως το 10...!!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σκέφτομαι την αγορά των HyperX core ή των Kraken pro. Και τα 2 στην τιμή των 70 ευρώ. Θα έχω πρόβλημα με onboard κάρτα ήχου? Η μητρική είναι μία Asus h87-pro. Μεταξύ αυτών των δύο ποια αποδίδουν καλύτερα overall ? Το μικρόφωνο το χρειάζομαι κυρίως για skype calls.

Δημοσ.

Πολύ κατατοπιστικός στη βαθμολογία σου η απομόνωση εξωτερικών ήχων γιατί έχει τόσο χαμηλή βαθμολογία..;;; Ποια είναι λίγο καλύτερα από HyperX κατά τη γνώμη σου...;;;

Δημοσ.

Ωραία η προσέγγιση σου στο θέμα. Μεταξύ των  Razer Kraken 7.1 V2 USB και Razer Kraken 7.1 Chroma ποια είναι η γνώμη σου και ποια τα μείον και τα συν σε σχέση με τα cloud 2...;;; Τα είδα τα Revolver S είναι τούμπανα μήπως ξέρεις αν είναι 7.1 και αν είναι τόσο καλύτερα από τα cloud 2...;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...