lelos1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Για σας πείρα κάρτα 1070 gtx τωρα τον επόμενο μίνα θέλω να αλλάξω cpu+mobo+ ram σε τι αξίζει να πάω έχω τώρα 2600k στα 4.4 με h100i αξιζει 7700κ η θα εχω προβληματα με θερμοκρασιες παίζω mmo συνήθως που περισσότερο είναι cpu dependant και multitask clients οθονη 1440p
tanasen01 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δεν το πιασα αυτό με τις θερμοκρασίες. Συμπλήρωσε τη φόρμα γιατί θέλουμε κ άλλες πληροφορίες. i) Το ποσό που διαθέτουμε:ii) Tη χρήση του υπολογιστή (εάν πρόκειται για gaming pc, αναφέρετε τι είδους παιχνίδια παίζετε/θα παίξετε και δώστε από ένα παράδειγμα.)iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? (απαραίτητη η διευκρίνηση της οθόνης μας για κάθε είδος συστήματος και αναβάθμισης. Εάν δεν γνωρίζετε τον κωδικό μοντέλου, αναφέρετε τουλάχιστον μάρκα, ίντσες και ανάλυση.)v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση)vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιούx) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικούxii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:
lelos1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 άπλα διάβασα ότι ζεσταίνονται πολύ και δεν ανεβαίνουν εύκολα o/c θέλω να πάρω 7700κ και διάβασα ζεσταίνετε πολύ το pc είναι για gaming το πόσο ανάλογος πόσο θα στείλω το παλιό πακέτο όποτε 500-700 ευρό υπολογίζω όπως είπα το pc για mmo multi clients που είναι heavy cpu usage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα