Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εν συντομία η ιστορία είναι η εξής:
28/4 γίνεται αίτηση με φυσική παρουσία σε κατάστημα NOVA
3/5 ενημερώνομαι από τον υπάρχων πάροχο -εκείνη την στιγμή- (ΟΤΕ) για αντιπροσφορά την οποία θα ήθελα να αποδεχτώ.

3/5 γίνεται αίτηση για διακοπή/υπαναχώρηση φορητότητας στην NOVA μέσω email.
Στις 4/5 καλώ ο ίδιος στην NOVA και μου λένε, αρχικά ότι η αίτηση διακοπής φορητότητας δεν γίνεται δεκτή μέσω email αλλά μόνο με fax ή σε κατάστημα, μετέπειτα ότι έπρεπε να γίνει μέχρι τις 14:00 την ημέρα 3/5, και στο τέλος ότι δεν έχω δικαίωμα διότι η αίτηση υπογράφηκε σε κατάστημα.

Επικοινωνώ με τον ΟΤΕ και ταυτόχρονα ψάχνω λεπτομέρειες για την όλη διαδικασία στο site του ΕΕΕΤ. Από όσα βρήκα στο site η NOVA δεν έχει δικαίωμα να μην κάνει δεκτή την αίτηση μου γιατί αυτή ήταν εμπρόθεσμη, το ίδιο μου διαβεβαίωσε και ο ΟΤΕ.
Ταυτόχρονα, στις 4/5, υπογράφηκε από τον πατέρα μου εξουσιοδότηση για να ζητήσει την γραμμή πίσω ο ΟΤΕ. 

Δια ταύτα, η NOVA κάνει απαιτητά 35 ευρώ λόγω φορητότητας και 136 ευρώ λόγω διακοπής παγιών. Ο ΟΤΕ με διαβεβαίωσε πως δεν έχει δικαίωμα να τα κάνει απαιτητά (τουλάχιστον τα 136, ουσιαστικά όμως και τα 35 οφείλονται σε δική τους παράβλεψη.

ΥΓ : Η παράνοια είναι ότι η NOVA ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ μεταξύ 24/4 και 9/5 "προσπαθούσε" να επικοινωνήσει μαζί μας σε αριθμό ΠΡΟ 6 ετών, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ από αυτό που ήταν δηλωμένο στην αίτηση φορητότητας.

ΥΓ2 : Τι κινήσεις πιστεύετε πως πρέπει να κάνω? Αύριο πρωί θα γίνει σίγουρα τηλέφωνο στον ΕΕΕΤ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Email στην ΕΕΤΤ, το θέλουν γραπτά για να μπορέσουν να κινηθούν. 

Επεξ/σία από CheOnWeb
Δημοσ.

Αύριο θα τα στείλω στην ΕΕΕΤ το θέμα είναι αν έχω δίκιο ή άδικο. Αν θα υπάρξει η χρέωση ή όχι αν θα μεταφερθώ εκ-νέου στον ΟΤΕ. Ο ΟΤΕ είπε εντός 2-3 ημερών (από σήμερα 9/5) ότι θα γίνει η διαδικασία. Μήπως είναι αργά αν επικοινωνήσω αύριο με τον ΕΕΕΤ? 

Δημοσ.

Να επικοινωνήσεις, να είσαι ειλικρινής και να μην αφήσεις εκκρεμότητες με κανέναν απ' τους δύο, με το μικρότερο, φυσικά, δυνατό κόστος.

Εξήγησε στη NOVA ότι με το να σε κυνηγήσει, θα χάσει κάθε πιθανότητα να σε κάνει κάποτε πελάτη.

Να είσαι ευγενικός αλλά να διεκδικείς το δίκιο σου, μέχρι το τέλος.

Δημοσ.

Δεν περίμενα κάτι καλύτερο από Nova, μια φορά τους είχα κάνει αίτημα να με καλέσουν για προσφορά και με πήραν μετά από 1 εβδομάδα !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...