Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ανοιξαν οι τροποποιητικες και εχει πορτοκαλι κουτακι δεν μπορω να προσθεσω τωρα τι γινεται?

6.

Αθροισμα καθαρών ποσών από παροχή εργασίας με εργόσημο

Τσεκαρε 2 κωδικους πιο κατω , εκει τα βαζεις εαν δεν μπηκαν απο μόνα τους

Δημοσ.

στο 307 πχ?

2 κωδικοι κατω απ τον πορτοκαλι , 343 νομιζω. (εσυ μου λες τον 307 που ειναι απο πανω)

πατησε πανω του , θσ σου ανοιξει ενας πινακας εκει.

Εκει βαζεις οτι ποσο δεν εχει περαστει ηλεκτρονικα .

Δημοσ.

Ζοριζομαι λιγο στους τοκους ημεδαπης προελευσης.Πατωντας στο παραθυρακι για την εμφανιση τοκων μου βγαζει 5 λογαριασμους στους οποιους υπαρχει το ονομα μου αλλα μονο στους δυο ειμαι τικαρισμενος σαν Κυριος Λογαριασμου.Θα πρεπει λοιπον στη δηλωση να μεταφερω τα ποσα απο τα αθροισματα και των 5 λογαριασμων η μονο των 2 στους οποιους  φαινομαι σαν κυριος λογαριασμου?

Δημοσ.

μπορεις και ολους εσυ αυτο γινεται σε συνεννοηση με τους υπολοιπους συνδικαιουχους ποιος θα δηλωσει τι

κι αν τελικα αυτοι δε συμφωνησουν?

Δημοσ.

Βάλε αυτά που είσαι εσύ πρώτο όνομα βρε άνθρωπε που το αναλυεις :lol:

Για τι τόκους μιλάς τώρα; Ελπίζω τουλάχιστον να είναι μεγάλα ποσά και όχι μερικές 10αδες ευρώ

Δημοσ.

Βάλε αυτά που είσαι εσύ πρώτο όνομα βρε άνθρωπε που το αναλυεις :lol:

Για τι τόκους μιλάς τώρα; Ελπίζω τουλάχιστον να είναι μεγάλα ποσά και όχι μερικές 10αδες ευρώ

Χαχαχα ναι μωρε για 250 ευρω τοκους μιλαμε (αυτους που ειμαι κυριος λογαριασμου) και αλλους τοσους για τους υπολοιπους κοινους λογαριασμους...οχι για τιποτα εκατομμυρια :P :P  

Δημοσ.

Να ρωτήσω το εξής.Ο φόρος που πρέπει να καταβληθεί,-ή να επιστραφεί- δεν προκύπτει από την αφαίρεση "φόρος που αναλογεί-φόρος που παρακρατηθηκε";

Αν ας  πούμε φορος που αναλογεί =1000€ και φόρος που παρακρατήθηκε=960€ , τότε ο φόρος που πρέπει να καταβληθεί δεν θα είναι 40€;

Δημοσ.

Ο φόρος που αναλογεί είναι ανούσιο νούμερο, δεν λαμβάνεται υπόψιν

Το φόρο που αναλογεί κανονικά τον υπολογίζει το ε1 και κάνει τη διαφορά με αυτόν που παρακρατηθηκε

Φόρο που αναλογεί αν το κάνω όχι αυτόματα με πρόγραμμα δε γράφω καν

• Like 1
Δημοσ.

Φορος που αναλογει και φορος που παρακρατειται (κωδ.313,315) στους μισθωτους δεν είναι ιδια ή σχεδον ιδια νουμερα?

Δημοσ.

κανονικά ναι, αλλά όχι πάντα στη πράξη

όπως και να΄χει ας πούμε ότι ο φόρος που αναλογεί έχει περισσότερο πληροφοριακό χαρακτήρα, δεν παίζει κάποιο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα

το μόνο που μετράει για το τι θα βγει στην εκκαθάριση είναι ο φόρος που έχει παρακρατηθεί από τον εργοδότη και κανονικά πρέπει να συμφωνεί με τα φμυ που έχει στείλει η επιχείρηση τους προηγούμενους μήνες 

Δημοσ.

Φορος που αναλογει και φορος που παρακρατειται (κωδ.313,315) στους μισθωτους δεν είναι ιδια ή σχεδον ιδια νουμερα?

Νομιζω υπαρχει μια εκπωση καπου στο 2% μεταξυ τους .

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι.

Παίζει ρόλο στον φόρο που θα πληρώσω , αν δηλώσω εγώ τους τόκους και όχι η αδελφή μου που είναι συνδικαιούχος; Μήπως επειδή έχω περισσότερα εισοδήματα από την αδελφή μου, μου έρθει παραπάνω φόρος; Ή είναι ανεξάρτητο εισοδήματος;

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι.

Παίζει ρόλο στον φόρο που θα πληρώσω , αν δηλώσω εγώ τους τόκους και όχι η αδελφή μου που είναι συνδικαιούχος; Μήπως επειδή έχω περισσότερα εισοδήματα από την αδελφή μου, μου έρθει παραπάνω φόρος; Ή είναι ανεξάρτητο εισοδήματος;

Οι τοκοι καταθεσεων φορολογουντε αυτοτελως αν δεν κανω λαθος και εκει που σου λεει για τοκους σου λεει και το ποσο που εχει παρακρατηθει για να το γραψεις .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...