Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτα εγω τα ειχα δωσει περσυ. Οταν τα χρειαστηκα καταλαβα οτι ειχε αλλαξει το κωδικο εισαγωγης, ηθελα να κανω αποδοχη το μισθωτήριο. Δεν ξέρω γιατι τα αλλαξε, οταν τα ζητησα μου τα εστειλε μετα απο μια εβδομαδα.

Εγω αν μπω μπορω να δω τι παιζει.

Δεν μπορω να καταλαβω τι αλχημείες μπορει να κανει.

Εντωμεταξύ μου λεει μαλλον πληρωνεις 62€ φορο, αλλα δεν την οριστικοποιω, μπορει να στο μηδενισω, ουτε που ξερω τι παιζεται

Τωρα που μπορεις αλλαξε το pasword . Αν μπορεις ακομα και πηγαινε σε αλλο λογιστη.

Δημοσ.

Αυριο θα παρω ενα τηλεφωνο να παω απο κει, θεωρω πολυ μεγαλη βλακεια να πληρωσω απο λαθος του λογιστη. Αν οντως υπαρχει καποια εκκρεμότητα ναι. Αλλα δεν βλεπω κατι ή απλα δινω τζαμπα λεφτα.

Οταν ηταν να νοικιασω το διαμέρισμα, πηρα τηλέφωνο τον λογιστη, του ειπα σε τι κατασταση ημουν, μισθωτος απο τον ιουνιο του 16 παιρνω 472€(περιπου) και οτι εχω εναλλακτικη να το βαλω στην κοπελα μου που εχει σχεδον 2000€ ετησιο εισοδημα και αν. Μου προτεινε μα το βαλω στο δικο μου για να μειωθει το τεκμήριο μου. Τωρα βλεπω οτι παλι γκαφα εκανε, απ οσο μπορω να καταλαβω

Δημοσ.

Όλα τα χρονια με την ηλεκτρονικη υποβολή ετσι γινεται .

Εγω θημαμε απο πέρσι ότι το pdf του εκκαθαριστικου έκανε καμία δεκαριά μέρες να βγει

Δημοσ.

δε θυμάσαι σωστά

Α οκ ακόμα καλύτερα :)

Να ρωτήσω κάτι στο κεα πω

θα φανεί ότι δεν έχω εισόδημα το τελευταίο εξάμηνο γιατί η φορολογική είναι για το περσινό έτος.

Δημοσ.

δε θυμάσαι σωστά 

Ετσι...Αν είναι χρεωστικο ακολουθει Πραξη επιβολης φορου ή καπως ετσι την λενε αλλα δεν είναι απαραιτητη για να πληρωθεί ο φορος . Με τον κωδικο ηλεκτρονικης πληρωμης κάθε δοσης που υπαρχει στο εκκαθαριστικο μπορει να πληρωθεί.

Αν είναι πιστωτικο περιμενεις από ένα εως καποιους μηνες να μπουν τα λεφτα στον λογαριασμο αλλα αν θυμαμαι καλα περυσι αν υπηρχε υποχρεωση ΕΝΦΙΑ δεν έμπαιναν πριν πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ.

Φετος η μια κορη μου εχει επιστροφη 35 ευρω και λογικα θα μπουν , ο γιος μηδενικο , η άλλη κορη χρεωστικο καπου 350 ευρω κι εγω καποιες ...λιγες χιλιαδες με παρακρατηθεντα άλλες 7.000 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

Α οκ ακόμα καλύτερα :)

Να ρωτήσω κάτι στο κεα πω

θα φανεί ότι δεν έχω εισόδημα το τελευταίο εξάμηνο γιατί η φορολογική είναι για το περσινό έτος.

το κεα ειλίκρινά δεν έχω καταλάβει πώς βλέπει εισοδήματα, μερικές φορές με έχει εκπλήξει..

όσο για το προηγούμενο, υπάρχει περίπτωση να μην εκκαθαριστεί αμέσως, αν το σύστημα σου ζητήσει να προσκομίσεις δικαιολογητικά στη δου

• Like 1
Δημοσ.

το κεα ειλίκρινά δεν έχω καταλάβει πώς βλέπει εισοδήματα, μερικές φορές με έχει εκπλήξει..

όσο για το προηγούμενο, υπάρχει περίπτωση να μην εκκαθαριστεί αμέσως, αν το σύστημα σου ζητήσει να προσκομίσεις δικαιολογητικά στη δου

Το ζηταει το συστημα αμεσα χωρις να κανει εκκαθαριση ή η οικεια εφορια μετα από εντολη μετα την εκκαθαριση ?

Μια φορα μου ζητησαν ελεγχο λογω αυξημένων ιατρικων δαπανων (απολυτα δικαιολογημενες) που μετραγαν πολύ τοτε .

Δημοσ.

Το ζηταει το συστημα αμεσα χωρις να κανει εκκαθαριση ή η οικεια εφορια μετα από εντολη μετα την εκκαθαριση ?

Μια φορα μου ζητησαν ελεγχο λογω αυξημένων ιατρικων δαπανων (απολυτα δικαιολογημενες) που μετραγαν πολύ τοτε .

Με ποιόν τρόπο σε ενημέρωσαν πως έπρεπε να προσκομίσεις τα δικαιολογητικά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με ποιόν τρόπο σε ενημέρωσαν πως έπρεπε να προσκομίσεις τα δικαιολογητικά

Αν θυμαμαι καλα με χαρτι στο σπιτι και επειδή ειχα πρόβλημα υγειας πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν ..με την ησυχια σου .

Ειχε προθεσμια τυπικα 15-20 μερες να παω  .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...