glix Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Αυτο ειναι μαλλον αυτονοητο . Κανεις δεν δουλευει τζαμπα. Κυριε γιαννη μονο αυτονοητο δεν ειναι αυτο για τους πελατες οταν πηγαινουν στον λογιστη. αλλα αυτο ειναι αλλου παπά ευαγγέλιο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Κυριε γιαννη μονο αυτονοητο δεν ειναι αυτο για τους πελατες οταν πηγαινουν στον λογιστη. αλλα αυτο ειναι αλλου παπά ευαγγέλιο. Φιλε μου γιατι δεν ειναι αυτονοητο ? Οταν πας σε γιατρο ή να αγορασεις κατι δεν ξερεις οτι θα πληρωσεις ?
glix Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Φιλε μου γιατι δεν ειναι αυτονοητο ? Οταν πας σε γιατρο ή να αγορασεις κατι δεν ξερεις οτι θα πληρωσεις ?Σε λογιστικό γραφείο ειμαι εγω...εγω το θεωρω αυτονοητο...οι πελατες ομως οχι.Στους δικηγόρους και συμβολαιογράφους δεν βγαζουν κιχ οταν τους λενε την τιμη.Σε εμας συνεχεια κοψε κατι , και καλυτερη τιμη , και να απο 2 του μηνος και παει 15 και αλλα τετοια οταν θα ερθουν εντος 30ημερων για το συμβολαιο. Αλλα φταει ο κλαδος...κανενας αλλος. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν εκτιμουν την εργασια /υπηρεσια που παρέχει ο λογιστης. Νομιζουν οτι δεν κανει κατι αξιολογο και οτι μπορει ο καθενας καθως ειναι ανοιχτος κλαδος χωρις αδεια και μπαινει ο οποιοσδήποτε.... Επιπλεον φταει πχ και το φαινονενο τιμων (ελευθερη αγορας βλεπεις) που ο αλλος κραταει βιβλια με 20ευρω και κανει δηλωσεις απο 10 ευρω και σου λεει θα τον χασω απο πελατη και θα παει στον απεναντι (ουτε αστειο για αποδειξη) ΥΓ έθεσα λαθος το ζητημα με τον ανοιχτο κλαδο αλλα νομιζω καταλαβατε τι θελω να πω 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Σε λογιστικό γραφείο ειμαι εγω...εγω το θεωρω αυτονοητο...οι πελατες ομως οχι. Στους δικηγόρους και συμβολαιογράφους δεν βγαζουν κιχ οταν τους λενε την τιμη.Σε εμας συνεχεια κοψε κατι , και καλυτερη τιμη , και να απο 2 του μηνος και παει 15 και αλλα τετοια οταν θα ερθουν εντος 30ημερων για το συμβολαιο. Αλλα φταει ο κλαδος...κανενας αλλος. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν εκτιμουν την εργασια /υπηρεσια που παρέχει ο λογιστης. Νομιζουν οτι δεν κανει κατι αξιολογο και οτι μπορει ο καθενας καθως ειναι ανοιχτος κλαδος χωρις αδεια και μπαινει ο οποιοσδήποτε.... Επιπλεον φταει πχ και το φαινονενο τιμων (ελευθερη αγορας βλεπεις) που ο αλλος κραταει βιβλια με 20ευρω και κανει δηλωσεις απο 10 ευρω και σου λεει θα τον χασω απο πελατη και θα παει στον απεναντι (ουτε αστειο για αποδειξη) ΥΓ έθεσα λαθος το ζητημα με τον ανοιχτο κλαδο αλλα νομιζω καταλαβατε τι θελω να πω Καταλαβα φιλε μου ....Παρεξηγημενο επγγελμα λες και μπορουν να το κανουν ολοι . Νομιζουν οτι ολα ειναι μια απλη δηλωση μισθωτου χωρις τιποτα αλλο .
logistoulis Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Ναι καλώς γίνεται έτσι, άμα δε πέσει το μαρούλι δε στέλνεις τίποτα Μερικοί βιάζονται κιόλας να τη στείλεις αλλά για λεφτά όταν θα πληρωθούν..
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Ναι καλώς γίνεται έτσι, άμα δε πέσει το μαρούλι δε στέλνεις τίποτα Μερικοί βιάζονται κιόλας να τη στείλεις αλλά για λεφτά όταν θα πληρωθούν.. dislike....Αφου δεν υπαρχει στις επιλογες.Οχι για σενα φυσικα .
Liverpool89 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Παιδια καμια σχεση το πορτοκαλι και ολα αυτα. Οταν πηγα ηθελα να τον πληρωσω απο την πρώτη στιγμη, αυτος μου ελεγε οταν την οριστηκοποιησω και σου στειλω το εκκαθαριστικό θα με εξοφλησεις. Τωρα δηλαδη τα καμει αυτα για να παω απο κει αλλες τρεις φορες πραγμα που δεν το κανω γιατι δεν θεωρω οτι η δηλωση μου ειναι κατι το δυσκολο γι αυτον. Τωρα εχω πει και πιο πισω οτι εχει κανει πολλες φορές λαθη, ειτε σε μενα, ειτε σε διαφορα ατομα τις οικογενειας μου. Μου αλλαξε τους κωδικους της εφαρμογής χωρίς να με ειδοποιησει, οταν ηταν να αγορασω αυτοκινητο 1600 κυβικων πρωτα πηρα αυτον τηλεφωνο να δω αν θα χω καποιο προβλημα με την δηλωση μου και μου απαντησε τωρα δεν μπορω, σε κάνα δυο εβδομαδες ξαναπαρε να σου απαντησω. Τελευταια χρονια που κανω φορολογικη σε αυτον. Οσο για την πληρωμη του, ποτε δεν ειπα κοψε κατι, ουτε δεν σε πληρώνω, ποσο θες τοσα, παρτα, αλλα κανε σωστα την δουλεια σου
likor Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Χαράτσια-σοκ για χιλιάδες φορολογούμενους με εισοδήματα από ενοίκια Site: http://www.eleftherostypos.gr/oikonomia/102079-xaratsia-sok-gia-xiliades-forologoymenoys-me-eisodimata-apo-enoikia/ Οταν γινεται εκκαθαριση της δηλωσης αν δηλωθουν μονο ενοικια χανεται το αφορολογητο. Π.χ Ενοικια εσοδα 1000. Η εφορια σε φορολογει απο το πρωτο ευρω για το τεκμαρτο. π.χ τεκμαρτο 6000 φορος 22% + προκατοβολη για το επομενο ετος. Ετσι σου κλεβουν ολο το ενοικιο και πληρωνεις και απο πανω αρκετες χιλιαδες για ανυπαρκτο εισοδημα!!!
glix Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Παιδια καμια σχεση το πορτοκαλι και ολα αυτα. Οταν πηγα ηθελα να τον πληρωσω απο την πρώτη στιγμη, αυτος μου ελεγε οταν την οριστηκοποιησω και σου στειλω το εκκαθαριστικό θα με εξοφλησεις. Τωρα δηλαδη τα καμει αυτα για να παω απο κει αλλες τρεις φορες πραγμα που δεν το κανω γιατι δεν θεωρω οτι η δηλωση μου ειναι κατι το δυσκολο γι αυτον. Τωρα εχω πει και πιο πισω οτι εχει κανει πολλες φορές λαθη, ειτε σε μενα, ειτε σε διαφορα ατομα τις οικογενειας μου. Μου αλλαξε τους κωδικους της εφαρμογής χωρίς να με ειδοποιησει, οταν ηταν να αγορασω αυτοκινητο 1600 κυβικων πρωτα πηρα αυτον τηλεφωνο να δω αν θα χω καποιο προβλημα με την δηλωση μου και μου απαντησε τωρα δεν μπορω, σε κάνα δυο εβδομαδες ξαναπαρε να σου απαντησω. Τελευταια χρονια που κανω φορολογικη σε αυτον. Οσο για την πληρωμη του, ποτε δεν ειπα κοψε κατι, ουτε δεν σε πληρώνω, ποσο θες τοσα, παρτα, αλλα κανε σωστα την δουλεια σου απ του χρονου ενα pm στον λογιστουλη και η πληρωμη σε Bitcoin και κανεναν τενεκέ λαδι εαν εχεις ριζες... αχαχαχαχαχα (Πλακα κανω ,προς αποφυγή παρεξηγήσεων) 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Παιδια καμια σχεση το πορτοκαλι και ολα αυτα. Οταν πηγα ηθελα να τον πληρωσω απο την πρώτη στιγμη, αυτος μου ελεγε οταν την οριστηκοποιησω και σου στειλω το εκκαθαριστικό θα με εξοφλησεις. Τωρα δηλαδη τα καμει αυτα για να παω απο κει αλλες τρεις φορες πραγμα που δεν το κανω γιατι δεν θεωρω οτι η δηλωση μου ειναι κατι το δυσκολο γι αυτον. Τωρα εχω πει και πιο πισω οτι εχει κανει πολλες φορές λαθη, ειτε σε μενα, ειτε σε διαφορα ατομα τις οικογενειας μου. Μου αλλαξε τους κωδικους της εφαρμογής χωρίς να με ειδοποιησει, οταν ηταν να αγορασω αυτοκινητο 1600 κυβικων πρωτα πηρα αυτον τηλεφωνο να δω αν θα χω καποιο προβλημα με την δηλωση μου και μου απαντησε τωρα δεν μπορω, σε κάνα δυο εβδομαδες ξαναπαρε να σου απαντησω. Τελευταια χρονια που κανω φορολογικη σε αυτον. Οσο για την πληρωμη του, ποτε δεν ειπα κοψε κατι, ουτε δεν σε πληρώνω, ποσο θες τοσα, παρτα, αλλα κανε σωστα την δουλεια σου Αν ειναι ετσι αλλαζεις κωδικο και πας σε αλλον....Χωρις να του το πεις και αλλαξει αυτος τον κωδικο .Ακου δυο εβδομαδες για μια τοσο απλη ερωτηση πυ θελει 2 λεπτα και αν τα θελει για υπολογισμο .
Liverpool89 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Τον φακελο που εχει με τα στοιχεια μου δεν πρεπει να τον παρω;
glix Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Τον φακελο που εχει με τα στοιχεια μου δεν πρεπει να τον παρω;Εαν πας και τον ζητησεις θα πρεπει να στα δωσει 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Τον φακελο που εχει με τα στοιχεια μου δεν πρεπει να τον παρω; Καλο ειναι να τα παρεις ...Αν δεν στα δινει υπαρχει τροπος να τον κανεις να στα δωσει .Καταγγελια σε καποιο σωματειο που θα εχουν . Φυσικα μπορει να εχει κρατησει αντιγραφα ειδικα της ταυτοτητς αν εχεις δωσει αλλα μαλλον δεν θα κανει τιποτα . Φορολογικα οτι εχει μπορεις να ξανατυπωσεις απο taxis . 1
CptBill Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Φετος κανεις δηλωση για περσινα εισοδηματα. θα ειναι τελευταια κοινη τους δηλωση οπως ανεφερε και ο logistoulis, δεν ισχυει. Ειναι κ θεμα λογικης, εαν εγω αποφασισω να χωρισω τωρα δεν θα ψαχνω του χρονου τη πρωη συζηγο για να υποβαλω μαζι της δηλωση. όχι δε θα κάνουν μαζί, υπάρχει τρόπος να σβήσει το σύζυγο στην επιβεβαίωση και να κάνει μόνη της με αυτή πρώτο όνομα αφού μπήκε με τους κωδικούς της δε νομίζω καν η σύζυγος ότι μπορεί να υποβάλει από το λογαριασμό της με τον σύζυγο ως πρώτο όνομα και για νορμάλ παντρεμένους να μιλάμε Εκει ειναι το κολλημα μου. Στη δικια μου περιπτωση πριν 2 χρονια, αφοτου δηλωσα το διαζυγιο εφορια κ αλλαξαν τα στοιχεια μητρωο μου, μπηκα μεσα στην επιβεβαιωση, ξεκλικαρα το εγγαμος και τελος (νομιζω εσβησα τα στοιχεια συζυγου), πατησα επιβεβαιωση. Ομως στη φιλη μου οταν μπαινει με τα login της, πριν κανει επιβεβαιωση βλεπει πρωτα τα στοιχεια υποχρεου τον πρωην σύζυγο της και στα στοιχεια συζυγου τα δικα της στοιχεια. Δεν υπαρχει καποιο πεδιο να ξεκλικαρει. Να βαλει στα στοιχεια υποχρεου τα στοιχεια του πρωην συζυγου της και να βαλει τα δικα της?
modernaire Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Το ενοικιο το γραφεις στον πινακα 6 κωδικο 811 και συμπληρωνεις και τους διπλα κωδικούς. Για συμψηφισμο θα πας στην εφορια.Δεν γινεται αυτόματα . Τα 42 ευρω από προσαυξήσεις πρεπει να στα δωσει ο τοτε ιδιοκτητης αφου αφορουν το χαρατσι που είναι δικο του . Ευχαριστώ για την απάντηση! Συμπλήρωσα τους κωδικούς στον πίνακα 6. Τον πίνακα 5 τον αφήνω όπως είναι με τα στοιχεία που 'χω βάλει ή μένει κενός; Ρωτάω γιατί είδα στον πίνακα 6 ζητάει πάλι τα τμ του σπιτιού, ενώ τα έχω αναφέρει ήδη στον κωδικό 211. Όσον αφορά τα 42€ από προσαυξήσεις, μου 'χαν πει πως θα αφαιρεθούν μαζί με το αρχικό ποσό όταν επεξεργαστεί το όλο θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα