Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είναι σχετικά μικρός ο όγκος, καν' το μόνος σου (Download/Upload). Αλλιώς ψάξε για υπηρεσία που να το κάνει, η οποία, λογικά, θα είναι δωρεάν μέχρι έναν συγκεκριμένο όγκο αρχείων. Εγώ θα προτιμούσα το πρώτο.

Δημοσ.

Το κακό είναι οτι θέλω να μεταφέρω 10GB που υπάρχουν Google Drive σε ένα άλλο 

cloud που δίνει περισσότερο χώρο και η ταχύτητα στην περιοχή που είμαι θα χρειαστώ 3-7 μέρες .
Δημοσ.

Πριν κάνεις κίνηση, μάθε αν το νέο δέχεται μεγάλα αρχεία, δεδομένου ότι κάποια, όπως πχ το mail.ru, δεν δέχεται πάνω από 2GB.

Μπορείς, βέβαια, να τα κόψεις σε μικρότερα αλλά είναι πρόσθετος μπελάς.

Δημοσ.

Δωρεάν ακούγεται δύσκολο. Κοίτα και εσύ mover.io και otixo αν θες αλλά χωρίς να πληρώσεις δεν κάνεις δουλειά. Κατέβασε και ανέβασε θα έλεγα, και βάλε και νέα σύνδεση broadband αν γίνεται. xD

Δημοσ.

Πριν κάνεις κίνηση, μάθε αν το νέο δέχεται μεγάλα αρχεία, δεδομένου ότι κάποια, όπως πχ το mail.ru, δεν δέχεται πάνω από 2GB.

Σε αυτό θέλω να τα ανεβάσω τα αρχεία είναι πολλά και μικρά , έχουμε καμιά ιδέα 

Δημοσ.

Αφού είναι μικρά δεν έχεις πρόβλημα.

Αν έχεις καλή σύνδεση, πχ vdsl, θα τα ανεβάσεις σχετικά γρήγορα.

Δημοσ.

Δωρεάν ακούγεται δύσκολο. Κοίτα και εσύ mover.io και otixo αν θες αλλά χωρίς να πληρώσεις δεν κάνεις δουλειά. Κατέβασε και ανέβασε θα έλεγα, και βάλε και νέα σύνδεση broadband αν γίνεται. xD

Εδω που είμαι δεν έχει καλή γραμμής.  To mover.io δεν υποστηρίζει το δεύτερο 

cloud 

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές  :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...