Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά την καλησπέρα μου είμαι καινούριο μέλος

σαν νέο μέλος θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος είναι από την Άρτα και πηγαίνει σε κάποιο γυμναστήριο να μας πει πως είναι?

Δημοσ.

είσαι από την Άρτα?

όμως να σου δείχνουν και οι γυμναστές αν την κάνεις καλά

Δημοσ.
είσαι από την Άρτα?

όμως να σου δείχνουν και οι γυμναστές αν την κάνεις καλά

Σου δειχνουν οι γυμναστες αρκει να εισαι στη σχολη υπαξιωματικων, ευελπιδων η επιστημης υλικων.

• Like 1
Δημοσ.

για ποιο λογο να ειμαι σε αυτες τις σχολες?μηπωε με μπερδευεις με καποιον αλλον

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δεν είναι κανείς από την Άρτα η είναι και δεν πάει κανείς γυμναστήριο?

τι πρέπει να προσέχει κάποιος πριν επιλέξει γυμναστήριο?

Δημοσ.

Καταρχην ποσα γυμναστηρια εχει η αρτα?

Ξεπερναν τα δαχτυλα ενος χεριου;

Ανακαλυψα φετος σε γυμναστηριο που πηγαινα , οτι οι "γυμναστες" υπαλληλοι που υπαρχουν μεσα, σου δειχνουν στην αρχη πως να κανεις τη ασκηση, και τις επομενες μερες σε γραφουν. Δεν στεκονται πανω απο το κεφαλι σου.. Αυτο γινεται μονο αν πληρωσεις εξτρα!

Να πω δεν ειχα προσεξει αυτο το φαινομενο αν δεν μου το ελεγαν, εχω αλλαξει τρια γυμναστηρια μεσα σε δεκα χρονια και οκ, θυμαμαι πως σε ολα ετσι συνεβαινε. Αν τυχαινε ο γυμναστης υπαλληλος να ειναι κοντα σου η στον οροφο σου και σε εβλεπε να εκτελεις την ασκηση μπορει και να βοηθουσε. Απλως απο τη στιγμη που σου μαθαινει την ασκηση ισως να μην χρειαζεται να ειναι συνεχεια πανω απο το κεφαλι σου.

Αναλογα τι θες να κανεις στο γυμναστηριο, αν πας με παρεα πηγαινε σε καποιο που εχει κοσμο να παρεις ματι κλπ. Αν θες σοβαρη δουλεια πας σε ενα που να μην εχει κοσμο, δηλαδη να μην ειναι πανφθηνο και δεν βρισκεις μετα διαδρομο απο τη κινηση πχ.

Δημοσ.

το να βρίσκεται κάποιος διαρκώς πάνω απ το κεφάλι σου λέγεται personal training και πληρώνεται έξτρα και μάλιστα αδρά 
φυσικά και δεν ειναι δουλειά των υπαλλήλων το personal training. Υπάρχουν και γυμναστήρια που παρέχουν την δυνατότητα αφού έχουν μεγάλο αριθμό προσωπικού, όμως σε αυτό παίζει ρόλο πόσο πληρώνεις και τι παροχές έχει το κάθε γυμναστήριο.
Δεν μπορεί κάποιος να πληρώνει 100 euro την 6μηνη ή και λιγότερο και να θέλει πάνω απ το κεφάλι του διαρκώς κάποιον , ειναι παράλογο , αλλα αυτό δεν έχει καμία σχέση με το να σε δει να κάνεις κάτι λάθος και να σε διορθώσει εφόσον δεν έχει κάτι να κάνει και βρίσκεται στο χώρο, αυτό ειναι όντως η δουλειά του. 

Δημοσ.

να εχει πολλους υπαξιωματικους μεσα

τι σχεση εχουν οι υπαξιωματικοι?ειναι καποιο αστειο που κανετε στα νεα μελη?

και αν ειναι ετσι τη τους θελουν μετα τους γυμναστες αφου καποιος δεν εχει σκοπο να τους προσλαβει σαν personal

οχι δεν θελω να παω για παρεα αλλα για να γυμναστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...