mma Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Καλημερα σας.Θα ηθελα να σας ρωτησω επειδη δεν γνωριζω και πολλα πραγματa περι τεχνολογιας οπως fb,twitter,viber καποια στοιχειωδη που ισως φανουν καπως αστεια.Kατ αρχας πως μπορω να καταλαβω ποιος μπαινει στο προφιλ μου?Υπαρχει καποια εφαρμογη η ολα οσα αναφερονται ειναι ενας μυθος?Επισης,η ενδειξη στο messenger οτι καποιος ειναι ενεργος τωρα σημαινει οτι οτι αυτα τα ατομα μιλουν εκεινη τη στιγμη η οτι με αυτα τα ατομα εχω συχνα επικοινωνια?Α κατι τελευταιο η σειρα που εμφανιζονται οι φιλοι στο facebook φανερωνει κατι?
KiriosD Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δεν υπάρχει τέτοια εφαρμογή για να σου φανερώνει ποιος βλέπει το προφιλ σου, ούτε στο FB αλλά ούτε και στα υπόλοιπα Στο messenger πιθανολογώ την εφαρμογή εμφανίζοντια ενεργοί όσοι έχουν το messenger και αυτοί στο κινητό τους είτε έχουν ανοιχτή τη σελίδα σε υπολογιστή, όχι αναγκαστικά να συνομιλούν εκείνη τη στιγμή Η σειρά με την οποία εμφανίζονται οι φίλοι είχε να κάνει με το πόσο συχνά αλληλεπιδράς με εκείνα τα άτομα φήμες είχαν τον αλγόριθμο που σου εμφανίζει φίλους να επηρεάζεται και κατά πόσο εσύ ή και αυτοί βλέπουν το προφίλ σου αλλά προσωπικά δε το έχω εξακριβώσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα