ScareCrow700 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Η καλύτερη τιμή που τα έχω δει, περίπου τα μισά από άλλα οnline καταστήματα. http://www.gearbest.com/on-ear-over-ear-headphones/pp_436717.html Δεν τα έχω ακούσει εγώ, αλλά έχουν καλά reviews: https://www.head-fi.org/f/showcase/kz-zs3-hifi-high-end-3-5mm-in-ear-earphone-headphones-earpiece-original-headset-bass-earbuds-with-microphone.21763/reviews 7
Errik Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Ουφ πρέπει να τις κόψω τις προσφορές του ινσόμνια, έχω γεμίσει με ακουστικά στο σπίτι. Πρέπει να μου φυτρώσουν άλλα 10 ζευγάρια αυτιά για να προλάβω να τα χρησιμοποιήσω όλα, αλλά τότε θα πρέπει να πάρω και αντίστοιχο ενισχυτή 21.1 οπότε ακόμα περισσότερα έξοδα. Με λίγα λόγια τα τσίμπησα. 15
chrisk Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Πέρα από το να πάρω ένα σχετικά καλό ζευγάρι ακουστικών με μόνο 5,5€, έχει καταλάβει κανείς τη χρησιμότητα του αφαιρούμενου καλωδίου; Που θα μου φανεί χρήσιμο δηλαδή; Αν καταλαβαίνω καλά θα είχε νόημα αν χαλάσει/κοπεί/φθαρεί κτλ για να μπορώ να το αλλάξω με άλλο. Το βύσμα που έχει όμως σιγά μη το βρεις αλλού, πάλι δικό τους θα πρέπει να πάρεις. Και όταν έχεις δώσει μόνο 5,5€ θα μπεις σε τέτοια διαδικασία...; Υπάρχει κάποια άλλη ευκολία που μου διαφεύγει; 1
epir21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Ωραιος. Τσίμπησα ενα, θα βολέψει στο γυμναστήριο. 7.13 ευρω με nl post tracking.
dark_projection Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 πηρα κ εγω ,πολυ καλη τιμη για καλα ακουστικα οπως φαινεται 1
kmarios Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Η εικόνα πάντως από το gearbest είναι όλα τα λεφτά 2
ktgeorge Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Η εικόνα πάντως από το gearbest είναι όλα τα λεφτά Ψωνισα και εγώ, τι ψυχή έχουν 5.47... και όποτε έρθουν....
mourtias Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Σε σχέση με τα piston έχω καμία σύγκριση;Έχω όλα τα piston χρησιμοποιώ τα 2.0. Για μένα τα καλύτερα. Αυτές τις κουμούτσες όσο και αν ακούγονταν καλυτέρα δεν θα τις έβαζα ποτέ στα αυτιά μου.
link67 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Καλά ακούσματα, τσίμπησα κι εγώ ένα, είχα και κάτι πόντους μη πάνε χαμένοι, ευχαριστώ ts.
THD Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Εγω έχω κάτι άλλα της ίδιας εταιρείας, τα KZ ATE. Καλουτσικα δεν λέω, πολύ ανθεκτικά, αλλά για εμένα που είμαι basshead, το μπάσο μου φάνηκε λίγο ρηχο. Ο φίλος που έχει πιο πάνω τα pistons, πιο από όλα έχει το καλύτερο και πιο βαθύ μπάσο;
mourtias Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Εγω έχω κάτι άλλα της ίδιας εταιρείας, τα KZ ATE. Καλουτσικα δεν λέω, πολύ ανθεκτικά, αλλά για εμένα που είμαι basshead, το μπάσο μου φάνηκε λίγο ρηχο. Ο φίλος που έχει πιο πάνω τα pistons, πιο από όλα έχει το καλύτερο και πιο βαθύ μπάσο;Τα 2.0 Όχι ότι τα 3.0 είναι άμπασα αλλά στα 2.0 είναι πιο βαθύ και πιο ποιοτικό το μπάσο τους και για τη μουσική που ακούω μου ταιριάζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα