Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η καλύτερη τιμή που τα έχω δει, περίπου τα μισά από άλλα οnline καταστήματα.

sku_439367_5.jpg

Δεν τα έχω ακούσει εγώ, αλλά έχουν καλά reviews: https://www.head-fi.org/f/showcase/kz-zs3-hifi-high-end-3-5mm-in-ear-earphone-headphones-earpiece-original-headset-bass-earbuds-with-microphone.21763/reviews

• Like 7
Δημοσ.

Ουφ πρέπει να τις κόψω τις προσφορές του ινσόμνια, έχω γεμίσει με ακουστικά στο σπίτι. Πρέπει να μου φυτρώσουν άλλα 10 ζευγάρια αυτιά για να προλάβω να τα χρησιμοποιήσω όλα, αλλά τότε θα πρέπει να πάρω και αντίστοιχο ενισχυτή 21.1  οπότε ακόμα περισσότερα έξοδα.

Με λίγα λόγια τα τσίμπησα. 

• Like 15
Δημοσ.

Πέρα από το να πάρω ένα σχετικά καλό ζευγάρι ακουστικών με μόνο 5,5€, έχει καταλάβει κανείς τη χρησιμότητα του αφαιρούμενου καλωδίου; Που θα μου φανεί χρήσιμο δηλαδή; Αν καταλαβαίνω καλά θα είχε νόημα αν χαλάσει/κοπεί/φθαρεί κτλ για να μπορώ να το αλλάξω με άλλο. Το βύσμα που έχει όμως σιγά μη το βρεις αλλού, πάλι δικό τους θα πρέπει να πάρεις. Και όταν έχεις δώσει μόνο 5,5€ θα μπεις σε τέτοια διαδικασία...;

Υπάρχει κάποια άλλη ευκολία που μου διαφεύγει;

• Like 1
Δημοσ.

Η εικόνα πάντως από το gearbest είναι όλα τα λεφτά

1471344887827008.jpg

Ψωνισα και εγώ, τι ψυχή έχουν 5.47... και όποτε έρθουν....

Δημοσ.

Σε σχέση με τα piston έχω καμία σύγκριση;

Έχω όλα τα piston χρησιμοποιώ τα 2.0. Για μένα τα καλύτερα. Αυτές τις κουμούτσες όσο και αν ακούγονταν καλυτέρα δεν θα τις έβαζα ποτέ στα αυτιά μου.
Δημοσ.

Εγω έχω κάτι άλλα της ίδιας εταιρείας, τα KZ ATE. Καλουτσικα δεν λέω, πολύ ανθεκτικά, αλλά για εμένα που είμαι basshead, το μπάσο μου φάνηκε λίγο ρηχο. Ο φίλος που έχει πιο πάνω τα pistons, πιο από όλα έχει το καλύτερο και πιο βαθύ μπάσο;

Δημοσ.

Εγω έχω κάτι άλλα της ίδιας εταιρείας, τα KZ ATE. Καλουτσικα δεν λέω, πολύ ανθεκτικά, αλλά για εμένα που είμαι basshead, το μπάσο μου φάνηκε λίγο ρηχο. Ο φίλος που έχει πιο πάνω τα pistons, πιο από όλα έχει το καλύτερο και πιο βαθύ μπάσο;

Τα 2.0

Όχι ότι τα 3.0 είναι άμπασα αλλά στα 2.0 είναι πιο βαθύ και πιο ποιοτικό το μπάσο τους και για τη μουσική που ακούω μου ταιριάζουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...