Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει δουλέψει κανείς το συγκεκριμένο κουτί; Είναι εφάμιλλο του phanteks p400;

coolermaster me χίλια δεν υπάρχει καλύτερη εταιρία σε οτι βγάζει ειναι πολύ μπροστά !

Δημοσ.

coolermaster me χίλια δεν υπάρχει καλύτερη εταιρία σε οτι βγάζει ειναι πολύ μπροστά !

OK.Πασο.

• Like 1
Δημοσ.

Είχες ή έστω είδες το άλλο και το λες ή έτσι απλά το έγραψες;
  • Like 6
Δημοσ.

Λογικά δουλεύει στην coolermaster.

Μόνο αυτά προτείνει,άσχετα που οι υπόλοιποι κάνουμε καλύτερες προτάσεις.

• Like 2
Δημοσ.

απλος εχω δουλεψει  καποια απο τα νεα της κουτια και μ φανηκαν καλα απο θεμα κατασκευεις τα αλλα δεν τα ξερω δεν τα  εχω δουλεψει αλλα αν και τα αλλα ειναι καλα τοτε ας επιλεξει αυτο π θα του κανει κλικ περισσοτερο !

Δημοσ.

Χωρίς να έχεις προσωπικά δουλέψει κουτιά και από τις δύο εταιρίες δεν μπορείς να παίρνεις έτσι άτομα στον λαιμό σου. Και σε πληροφορω ότι έχω δει αρκετά κουτιά της cm που η λαμαρίνα ήταν τσιγαροχαρτο και δεν έκλεινε καν.

Προτείνω phanteks καθαρά λόγω εμφάνισης και χώρων εσωτερικά. Έχει καλύτερο airflow επίσης.

απλος εχω δουλεψει καποια απο τα νεα της κουτια και μ φανηκαν καλα απο θεμα κατασκευεις τα αλλα δεν τα ξερω δεν τα εχω δουλεψει αλλα αν και τα αλλα ειναι καλα τοτε ας επιλεξει αυτο π θα του κανει κλικ περισσοτερο !

• Like 1
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νεο θεμα.

Phanteks p400 ή enthoo pro m?. Το 2ο μου φαινεται λιγο πιο ευρύχωρο,περιπου στα ιδια λεφτα. Καποια διαφορα που δεν αντιλαμβανομαι και ολοι παιρνουν p400?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...