Μακιαβέλλι Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Έχει δουλέψει κανείς το συγκεκριμένο κουτί; Είναι εφάμιλλο του phanteks p400; 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Λιγο πιο μικρο το Phanteks αλλα με πιο πολες θεσεις για φανακια,σκληρους και USB στο κουτι συμφωνα παντα με το σκρουτζ! Για μενα ειναι και πιο ομορφο το phanteks
life is music Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Έχει δουλέψει κανείς το συγκεκριμένο κουτί; Είναι εφάμιλλο του phanteks p400; coolermaster me χίλια δεν υπάρχει καλύτερη εταιρία σε οτι βγάζει ειναι πολύ μπροστά !
nas91 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 coolermaster me χίλια δεν υπάρχει καλύτερη εταιρία σε οτι βγάζει ειναι πολύ μπροστά ! OK.Πασο. 1
~Palpatin~ Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 coolermaster me χίλια δεν υπάρχει καλύτερη εταιρία σε οτι βγάζει ειναι πολύ μπροστά !Είχες ή έστω είδες το άλλο και το λες ή έτσι απλά το έγραψες; 6
Chrysostomos Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Είχες ή έστω είδες το άλλο και το λες ή έτσι απλά το έγραψες; Λογικά δουλεύει στην coolermaster. Μόνο αυτά προτείνει,άσχετα που οι υπόλοιποι κάνουμε καλύτερες προτάσεις. 2
life is music Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Είχες ή έστω είδες το άλλο και το λες ή έτσι απλά το έγραψες; απλος εχω δουλεψει καποια απο τα νεα της κουτια και μ φανηκαν καλα απο θεμα κατασκευεις τα αλλα δεν τα ξερω δεν τα εχω δουλεψει αλλα αν και τα αλλα ειναι καλα τοτε ας επιλεξει αυτο π θα του κανει κλικ περισσοτερο !
GeorgeSmirlis Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Χωρίς να έχεις προσωπικά δουλέψει κουτιά και από τις δύο εταιρίες δεν μπορείς να παίρνεις έτσι άτομα στον λαιμό σου. Και σε πληροφορω ότι έχω δει αρκετά κουτιά της cm που η λαμαρίνα ήταν τσιγαροχαρτο και δεν έκλεινε καν. Προτείνω phanteks καθαρά λόγω εμφάνισης και χώρων εσωτερικά. Έχει καλύτερο airflow επίσης. απλος εχω δουλεψει καποια απο τα νεα της κουτια και μ φανηκαν καλα απο θεμα κατασκευεις τα αλλα δεν τα ξερω δεν τα εχω δουλεψει αλλα αν και τα αλλα ειναι καλα τοτε ας επιλεξει αυτο π θα του κανει κλικ περισσοτερο ! 1
DOR1K1N Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Για να μην ανοίγω νεο θεμα. Phanteks p400 ή enthoo pro m?. Το 2ο μου φαινεται λιγο πιο ευρύχωρο,περιπου στα ιδια λεφτα. Καποια διαφορα που δεν αντιλαμβανομαι και ολοι παιρνουν p400?
BlueBlood7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Αν σε ενδιαφέρει η ησυχία το P400 βγαίνει και σε silent(P400s)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα