Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ξέρω ότι έχουν γίνει πολλές συζητήσεις πάνω σε αυτό το θέμα αλλά από μια σύντομη αναζήτηση που έκανα δεν είδα κάτι παρόμοιο. Έχω κάνει δύο παραγγελίες από Κίνα με διαφορά μίας μέρας οι οποίες ΚΑΙ οι δύο ήρθαν μαζί και έχουν κολλήσει στο κέντρο διαλογής της πόλης μου εδώ και 6 μέρες. Δεν μου έχει ξανασυμβεί γιατί συνήθως σ' αυτή την κατάσταση την επόμενη μέρα μου έρχεται ειδοποίηση να πάω να τα πάρω. Επίσης επειδή είναι 2 ξεχωριστά πακέτα δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο γενικότερο πρόβλημα κι όχι συγκεκριμένα κάτι με τα δικά μου. Πρέπει να πάρω κάποιο τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ ή συγκεκριμένα στο κέντρο διαλογής?

Δημοσ.

Καλησπέρα, τι ακριβώς σου εμφανίζει στο tracking από ΕΛΤΑ;

Επίσης το θέμα σου πρέπει να μεταφερθεί στην σωστή ενότητα: http://www.insomnia.gr/forum/20-internet/

Είμαι καινούργιος και δεν ήξερα που έπρεπε να το ανοίξω. Πρέπει να το μεταφέρω εγώ κάπως?

Μου εμφανίζει αυτό:

post-443778-0-43342900-1494428868_thumb.png

Δημοσ.

Η καθυστέρηση που βλέπεις είναι γιατί το δέμα σου έχει μπει τελωνείο (Υ.Ε.Δ Θεσ/νίκης).

Όταν το δέμα φτάνει Ελλάδα είναι καλύτερα να χρησιμοποιείς το site των ΕΛΤΑ για tracking καθώς το έχουν αναβαθμίσει και βλέπεις περισσότερες λεπτομέρειες στην κατάσταση: http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx

Δημοσ.

Και στο site των ΕΛΤΑ πάντως στο ίδιο σημείο σταματάει. Δεν βλέπω κάτι επιπλέον. Επειδή δεν έχει ξαναπεράσει κάποιο δέμα μου τελωνείο μήπως μπορείς να μου πεις τι πρέπει να κάνω. Κατ' αρχάς δεν θα έπρεπε να με ειδοποιήσουν?

Δημοσ.

Δες από το site των ΕΛΤΑ αν σου εμφανίζονται οι παρακάτω καταστάσεις: 

Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)
Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

Αν βλέπεις να αναγράφεται το ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ τότε όπως σου είπα το δέμα σου προορίζεται για τελωνείο.

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι, απλά περιμένεις μέχρι να σε ειδοποιήσουν από τα ΕΛΤΑ για την παραλαβή (τότε θα ξέρεις και αν τελικά σου ζητήσουν να πληρώσεις τυχόν δασμούς ή όχι)

Συνέχισε να ελέγχεις το tracking number από το site των ΕΛΤΑ για εξελίξεις. 

Δημοσ.

Ναι έχεις δίκιο είδα μόνο την τελευταία κατάσταση. Τα γράφει αυτά που λες οπότε τελωνείο και περιμένω. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...