Προς το περιεχόμενο

paypal / eurobank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Θελω τη συμβουλη σας για το παρακατω προβλημα που αντιμετωπιζω:

Θελω να λαβω καποια χρηματα μεσω paypal

Εχω ενα λογαριασμο (ταμιευτηριου) και μια prepaid visa επισης απο eurobank. 

Εχω βαλει τα στοιχεια και απο το λογαριασμο και απο τη prepaid αλλα μου ζητανε verification, τους εχω στειλει ταυτοτητα, απο το λογαριασμο ομως δε μου στελνουν καθε μηνα χαρτι με τη κινηση (επειδη ειναι ταμιευτηριου).

Ξερετε τι μπορω να κανω σε αυτη τη περιπτωση?

Δημοσ.

Here's how to confirm your bank account:

1. Go to www.paypal.com and log in to your account.

2. Click "Profile" near the top of the page.

3. Click the "Bank Accounts" link in the "Financial Information" column.

4. Select the bank account you wish to confirm and click "Confirm".

5. Click the "Set up Direct Debit" button.

6. The next page will display your bank details. Enter the full address of your bank account then click "Submit".

και συνεχιζει κτλ κτλ.  

ή για να το πω διαφορετικα, τι λογαριασμο / καρτα κτλ χρειαζομαι για να στελνω/τραβαω λεφτα χωρις ορια κτλ?

Δημοσ.

και συνεχιζει κτλ κτλ.  

ή για να το πω διαφορετικα, τι λογαριασμο / καρτα κτλ χρειαζομαι για να στελνω/τραβαω λεφτα χωρις ορια κτλ?

Καρτα εχεις συνδεμένη στο παυπαλ;

Δημοσ.

Εχω μια Eurobank VISA prepaid με την εθνικη ομαδα μπασκετ. Ουσιαστικα μου ζητησαν proof of ID και μετα proof of address. αλλα επειδη δεν εχω λογαριασμο στο ονομα μου (τηλεφωνου ή ρευμα -- μενω με τους γονεις μου) τους ειπα οτι δεν εχω. Και μετα μου στελνουν mail 

Verifying your PayPal-account is very easy, you only need to confirm your bank account.
.. αυτο που εγραψα πριν.. 

PayPal will send two random deposits, between 1p and 99p, to your bank account. These deposits are at PayPal's expense and you'll find them on your online bank statement within two to three working days, or on your next paper statement.

Note:
- It is not possible to confirm a savings account.
- If the bank account is a business account or more than one person is required to authorise debits, you must print and sign a paper Direct Debit Instruction and post it to the address provided.

Απλα αν καταλαβαινω σωστα, το savings account ειναι στα ελληνικα ο λογαριασμος ταμιευτηριου?

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο ακριβώς πρόβλημα εχεις, κανεις δηλαδή "Withdraw funds" τα χρήματα σου απο το παυπαλ προς την τράπεζα και σου λεει οτι θέλει verifiecation

Δημοσ.

Επειδη μου εστειλαν αρκετα χρηματα, μου εβαλαν καποιο receiving limit, και μου λενε τωρα οτι πρεπει να κανω verify address και identity για να κανουν lift τα limits. παρομοιο προβλημα  εχει και αυτος εδω: https://www.paypal-community.com/t5/Archive/Removing-receiving-limit-per-year-EU/td-p/946737?profile.language=en-gb 

Απλα για να κανω verify το address πρεπει να εχω καποιο λογαριασμο απο τραπεζα που να φενεται η κινηση, αλλα με το λογαριασμο ταμιευτηριου δε μου στελνουν τετοιο "γραμμα" απο τη τραπεζα.

Δημοσ.

Α μπράβο αυτό είναι το μήνυμα του παυπαλ και όχι αυτό που παρεθεσες όταν σε Ρώτησα

Τωρα μπες στο ebanking, και εκτύπωσε απο εκεί ενα statement και είσαι οκ, επίσεις θέλει ταυτότητα, και λογαριασμό κοινής ωφέλειας, αλλά τα παραπανω πρεπει να ταιριάζουν απόλυτα με αυτά που εχεις δηλώσει στο ππ

...και μην μου πεις δεν έχω ebanking ή λογαριασμούς κλπ κάνε τα αδύνατα δυνατά να βρεις αυτά τα έγγραφα.

Δημοσ.

στο statement που βλεπεις αναλυτικα τι κινησεις εχεις κανει, θα υπαρχει λογικα μια χρεωση απο paypal, που σαν περιγραφη θα εχει τον κωδικο που σου ζηταει. Εχεις προσβαση στο statement γενικα; Αν δεν εχεις ζητα το απο την τραπεζα σου.

Δημοσ.

Απλα για να κανω verify το address πρεπει να εχω καποιο λογαριασμο απο τραπεζα που να φενεται η κινηση, αλλα με το λογαριασμο ταμιευτηριου δε μου στελνουν τετοιο "γραμμα" απο τη τραπεζα.

Για να κάνεις verify την address, χρειάζεσαι κάποιο χαρτί που να την αναγράφει. Δεν είναι απαραίτητο να είναι statement από την τράπεζα. Για να κάνεις verify το λογαριασμό (δεν το θυμάμαι πότε και αν το είχα κάνει αυτό το βήμα), πάλι δεν χρειάζεσαι statement. Βάλε τη χρεωστική κάρτα σου σε ένα ΑΤΜ (αν δεν έχεις ebanking που θα έπρεπε να έχεις) και δες στις κινήσεις το ποσό που πίστωσαν στο λογαριασμό σου. Αν έχεις έστω ένα καρτοκινητό στο όνομά σου απλά πάρε ένα χαρτί από την εταιρεία κινητής που να γράφει τη διεύθυνση (αν και είναι χαζό να αρκούνται σε αυτό αφού οι διευθύνσεις στα καρτοκινητά μπαίνουν έτσι κι αλλιώς βάση προφορικής δήλωσής μας απλά). Ειδοποιητήριο ΕΦΚΑ, εκκαθαριστικό εφορίας κάτι από αυτά που να γράφουν διεύθυνση δεν έχεις;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Στο email που του στείλανε, λέει ξεκάθαρα ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει (confirm) λογαριασμό ταμιευτηρίου (savings account).

Δημοσ.

Δεν έχουν εφαρμογή από όσο έχω καταλάβει αυτά στην Ελλάδα (Ευρωζώνη) παρά μόνο ίσως στις ΗΠΑ. Ό,τι λογαριασμό και να έχω συνδέσει ως τώρα, είτε ταμιευτηρίου είτε τρεχούμενο, σαν Checking (και όχι Savings) τον βλέπει το Paypal. Και άπαξ και γίνει η ταυτοποίηση στοιχείων του δικαιούχου (ταυτότητα, αποδεικτικό διεύθυνσης), οποιοσδήποτε λογαριασμός συνδέεται στη συνέχεια χωρίς να χρειάζεται κάποια άλλη κίνηση, ούτε κάνει καμία δοκιμαστική κατάθεση όπως του είπαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...