majunior Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Υπάρχουν και ποιότητες και γνωστά brands φακών, το θέμα είναι αν σου χρειάζονται τα έξτρα που σου δίνουν οι πιο ακριβοί φακοί. Επεξ/σία 23 Αυγούστου από majunior
giorgos_76 Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου 24 λεπτά πριν, majunior είπε Υπάρχουν και ποιότητες και γνωστά brands φακών, το θέμα είναι αν σου χρειάζονται τα έξτρα που σου δίνουν οι πιο ακριβοί φακοί. Ποια είναι τα έξτρα; Αρκεί να είναι εγκεκριμένα και να προστατεύουν από τον ήλιο.. Αυτό το κάνουν και οι απλοί φακοί.. Ακριβοί φακοί υπάρχουν για τα οράσεως
giorgos_76 Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου 4 ώρες πριν, tzotzo είπε 80€ μου είπαν για zeiss Polarized. Με 80 ευρώ, παίρνεις καινούριο γυαλί brand name
majunior Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου 23 ώρες πριν, giorgos_76 είπε Ποια είναι τα έξτρα; Αρκεί να είναι εγκεκριμένα και να προστατεύουν από τον ήλιο.. Αυτό το κάνουν και οι απλοί φακοί.. Ακριβοί φακοί υπάρχουν για τα οράσεως Πέρα από τα περισσότερα πράγματα που ισχύουν και για τα οράσεως, στα ηλίου υπάρχει ποιότητα και πιστότητα απόχρωσης, ποσοστό διερχόμενου φωτός, αντιρεφλέ επίστρωση εμπρός, πίσω, εμπρός+πίσω, polarised κτλ. Τα θέλει όλα αυτά ο φίλος; Φαντάζομαι όχι, αλλά όλα αυτά υπάρχουν και διαφοροποιούν την ποιότητα και το κόστος των φακών. 1
giorgos_76 Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου 1 ώρα πριν, majunior είπε Πέρα από τα περισσότερα πράγματα που ισχύουν και για τα οράσεως, στα ηλίου υπάρχει ποιότητα και πιστότητα απόχρωσης, ποσοστό διερχόμενου φωτός, αντιρεφλέ επίστρωση εμπρός, πίσω, εμπρός+πίσω, polarised κτλ. Τα θέλει όλα αυτά ο φίλος; Φαντάζομαι όχι, αλλά όλα αυτά υπάρχουν και διαφοροποιούν την ποιότητα και το κόστος των φακών. Εγώ μίλησα για brand name...Αυτά που λες μπορεί να είναι εξεζητημένες μάρκες και μπορεί να είναι για αυτούς που έχουν συγκεκριμένη ενόχληση στα μάτια.. Ένα brand name όπως ας πούμε η rayban ( τυχαίο παράδειγμα ), δεν έχει αυτούς τους φακούς που λές εσύ και ας κάνει πάνω από 100 ευρώ...Αγοράζεις το όνομα, παρά την ποιότητα..Αν θες κάποια στιγμή να αλλάξεις τους φακούς , δεν πας να βάλεις πάλι rayban εργοστασίου..Βάζεις απλούς φακούς που θα σου συστήσει ένας καλός οπτικός και που κάνουν την ίδια δουλειά πάνω κάτω, που κάνουν και οι πιο ακριβοί.
Rania98 Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Στις 12/5/2017 στις 10:31 ΜΜ, jennyV είπε Εννοείται ότι γίνεται.Μια φίλη μου έπαιρνε γυαλιά ηλίου απο ΖΑRA , BERSHKA κτλ και μετά με 40 ευρω περίπου αλλαζε φακούς. Πήγα σε οπτικό και μου είπε δεν συμφέρει όταν ο φακός είναι φθηνός και μου είπε κάτι για φιμε Στις 29/6/2021 στις 10:47 ΜΜ, costis ni είπε Κατα 99% γίνεται. Εκτός άν είναι τοοοοσο φτηνιάρικος ο σκελετός που όταν πιάσει ο οπτικός να βγάλει τους φακούς γίνει κομμάτια. Πήγα σε οπτικό και μου είπε δεν συμφέρει να βάλω άλλους ήθελα κάτι με χρώμα και λέει μόνο φιμε
Tsino Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 2 hours ago, Rania98 said: Πήγα σε οπτικό και μου είπε δεν συμφέρει όταν ο φακός είναι φθηνός και μου είπε κάτι για φιμε Πήγα σε οπτικό και μου είπε δεν συμφέρει να βάλω άλλους ήθελα κάτι με χρώμα και λέει μόνο φιμε Αν είναι καλός ο σκελετός συμφέρει
tzotzo Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 19 hours ago, Rania98 said: και λέει μόνο φιμε Μόνο φιμε ειναι οι φακοί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα