Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είχα κάνει το 2014 ένα λογαριασμό στο mail ru.

το συγκεκριμένο μεηλ δε το χρησιμοποιησα ποτέ. το είχα κάνει απλά για μια προσφορά cloud 1TB που είχε αν θυμάστε.

το μεηλ δε το ξέρει κανένας. κι όμως βλέπω να μου έχουν στείλει spam για αγορά σπιτιού, ενοικίαση.. κάτι τέτοιο. 

το μεηλ που το βρήκανε;

Δημοσ.

είχα κάνει το 2014 ένα λογαριασμό στο mail ru.

το συγκεκριμένο μεηλ δε το χρησιμοποιησα ποτέ. το είχα κάνει απλά για μια προσφορά cloud 1TB που είχε αν θυμάστε.

το μεηλ δε το ξέρει κανένας. κι όμως βλέπω να μου έχουν στείλει spam για αγορά σπιτιού, ενοικίαση.. κάτι τέτοιο. 

το μεηλ που το βρήκανε;

Το πουλάνε οι εταιρίες που έκανες τον λογαριασμό.

Συμπεριλαμβάνονται και οι ελληνικές τράπεζες, πρόσεχε πιο e-mail τους δίνεις για e-banking και τέτοια.
Δημοσ.

μπα, εξαρταται και απο τον provider μαλλον, εγω gmail εχω και το εχω δωσει και σε 2 τραπεζες και κανενα θεμα

Δημοσ.

μπα, εξαρταται και απο τον provider μαλλον, εγω gmail εχω και το εχω δωσει και σε 2 τραπεζες και κανενα θεμα

Το gmail μου (ένα από τα πολλά μου τέλος πάντων) μου το έκαναν σουρωτήρι (Alpha Bank). Ευτυχώς το "unsubscribe" το δέχονταν και το τηρούν οι διαφημιστικές εταιρίες (ελληνικές) που μου έστελναν. Έχει κανά δυο μήνες (και παραπάνω) που είναι ήσυχο το mail.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...