masteripper Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Γεια χαρά σε όλους... Ο δίσκος μου αποφάσισε να παραδώσει το πνεύμα παρασύροντας 3ΤΒ data... Δυστυχως οι Toshiba και συγκεκριμένα αυτό το μοντέλο DT01ACA300 μετά απο 2 αντικαταστάσεις αποφάσισε να πεθάνει προχθες με το click of death... Το πρόβλημα δεν είναι τόσο πολύ τα δεδομένα όσο το γεγονός οτι δεν ξέρω τι είχα καθώς είχα αρκετούς φακέλους ... Υπάρχει μια μεγάλη αμφιβολία κατα πόσο θα μπορούσα να κάνω τουλάχιστον μια καταγραφή με "προσωρινή" ανάσταση μέσω κατα της κατάψυξης αλλά ...είδα και κάτι περιπτώσεις που τους ανοίγουν αλλά και εκεί δεν είμαι σίγουρος ότι έχει πολλές πιθανότητες.... Κανένα άλλο κόλπο παίζει....? για Data Recovery σε εταιρεία δεν αξίζει οπότε ψάχνω μόνο για τζάμπα κόλπα..
GeorgeSmirlis Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Αν δεν εχεις αρχεια που οντως χρειαζεσαι δοκιμασε την καταψυξη αλλα μεσα σε σακουκα ερμητικα κλειστη με κατι εξτρα μεσα να τραβαει την υγρασια.
EddieObscurant Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 η υγρασία που θα δημιουργήθεί πάνω στον δίσκο όταν τον βγάλει από την κατάψυξη θα δημιουργηθεί και μέσα , πάνω στα platters που θα καταστρέφανε και στην πραγματικοτητα τα δεδομενα αν ενδιαφερόταν να τον πάει σε κάποια εταιρεία για ανάκτηση δεδομένων. τώρα αν θέλει να τον βάλει στην κατάψυξη πριν τον πετάξει, ας τον βάλει. αν θέλει να τον ανοίξει , ας τον ανοιξει να παει σκόνη
tyf Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 καταψυξη και δοκιμη. δεν υπαρχει υγρασια μεσα στον δισκο για να κανει συμπυκνωση μιας και ειναι ερμητικα κλειστος. εξωτερικα οταν τον βγαλεις θα κανει. το κλικ που ακους ειναι πιθανον κολλημενη κεφαλη. αν δεν καταφερεις τιποτα μπορεις να δεις καποια βιντεο που του ανοιγουν ξεκολαννε την κεφαλη προσεκτικα και μπορουν να τραβηξουν τα αρχεια πριν χαλασει τελειως. αυτο στο προτεινω μονο σαν τελικη λυση γιατι μετα θα παει αχρηστος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα