Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κάνει μια αναβάθμιση στο κινητό μου.. Έχω ένα LG G2 Mini LTE και έχω παραγγείλει το Xiaomi Μi5 64gb καλά έκανα γιατί το βρήκα σε προσφορα και το πήρα σε 220 euro.. Τώρα το έχω παραγγείλει από το Gearbest.com. Φοβάμαι μήπως περάσει τελωνείο. μπορείτε να μου πείτε αν ξέρετε φυσικά..... :)

Δημοσ.

Το έχω βαλαή να έρθει με Shipping method: SingPost Registered.. Λες να περάσει έεεε :(

Βεβαια έχω γράψει και αυτό στην παραγγελια πριν το παραγγείλω ....

[(Your message : I want to gift this cell phone to my brother as a present, could you please cover the price from the package for me. I would really appreciate that, Thank you in advance.)]

Δημοσ.

Οι πιθανότητες είναι πολύ μεγάλες. Για παραγγελίες από Κίνα πάμε σε μαγαζιά που είτε υποστηρίζουν τριγωνική (το vickmall διάβασα ότι πρόσφατα τον κατάργησε αυτόν τον τρόπο, οπότε έχει μείνει ουσιαστικά μόνο το coolicοοl που στέλνουν μέσω chronopost) ή eu αποθήκη. Οποιοδήποτε άλλο τρόπο έχει μεγάλη πιθανότητα για τελωνείο. Α, κάπου διάβασα ότι και το banggood ετοιμάζει κάτι, αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει.

Δημοσ.

πάμε σε μαγαζιά που είτε υποστηρίζουν τριγωνική (το vickmall διάβασα ότι πρόσφατα τον κατάργησε αυτόν τον τρόπο

Αντιθέτως, είναι από τα ελάχιστα καταστήματα που το υποστηρίζει με ασήμαντο κόστος 3$.

Δημοσ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...