Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

εχω παραγγειλει καποια παπουτσια απο τη συγκεκριμενη σελιδα και περιμενω να μου ερθουν. ξερετε αν ειναι οντως αυθεντικα η οχι; Λενε οτι ειναι εισαγωγες στοκ απο το εξωτερικο. Τα παπουτσια που θελω κανουν 180 ευρω και τωρα ειναι να δωσω 85. Απλα δεν θελω να πεταξω τζαμπα τα χρηματα μου αν τα παπουτσια δεν ειναι αυθεντικα. Εχει παρει καποιος απο το συγκεκριμενο σαιτ η γενικα, ξερει καποιος; 

Ευχαριστω

Δημοσ.

καλησπερα,

εχω παραγγειλει καποια παπουτσια απο τη συγκεκριμενη σελιδα και περιμενω να μου ερθουν. ξερετε αν ειναι οντως αυθεντικα η οχι; Λενε οτι ειναι εισαγωγες στοκ απο το εξωτερικο. Τα παπουτσια που θελω κανουν 180 ευρω και τωρα ειναι να δωσω 85. Απλα δεν θελω να πεταξω τζαμπα τα χρηματα μου αν τα παπουτσια δεν ειναι αυθεντικα. Εχει παρει καποιος απο το συγκεκριμενο σαιτ η γενικα, ξερει καποιος; 

Ευχαριστω

είναι αντίγραφα δηλαδη οχι αυθεντικα

Το γιατί δες το σε αλλα θεματα συζητήσεων. 

ps. Αν θεωρείς πιο αξιοπιστο το οτι εχει τοσους fb fans και

παραβλέπεις οτι για επικοινωνία εχει κινητό, δεν εχει φυσικό κατάστημα, έστω αποθήκη παραλαβής και δεν αναφέρει τιποτα για την εταιρεία, εμένα με ξεπερνα. 

• Like 2
Δημοσ.

παλι καλα που σκεφτηκα να το ρωτησω εδω..θα εκλαιγα 85 ευρω..σας ευχαριστω πολυ παιδια!

Δημοσ.

παλι καλα που σκεφτηκα να το ρωτησω εδω..θα εκλαιγα 85 ευρω..σας ευχαριστω πολυ παιδια!

η αλήθεια ειναι οτι μπορείς να βρεις πολύ καλές μαιμουδες σε πολύ χαμηλότερες τιμές.

Τι θελω να πω:

Αν θες παπαουτσακι για βόλτα και καφέ και θες απαραιτήτως να εχει πάνω γνωστο λογότυπο (marketing victim) τοτε υπάρχουν αρκετά καλά αντίγραφα αλλά αν κοιτάξεις σε ebay και γενικά sites του εξωτερικου θα τα βρεις πολύ φθηνότερα απο τους ντόπιους λαδέμπορους.

Αν όμως το θες για αθλητισμό, έστω και περιστασιακό, τοτε όλα αυτα τα sites ειναι ακατάλληλα εκτός αν θες μετά να τα ακουμπάς σε ορθοπεδικούς.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...