tankpowah Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 καλησπερα παιδια,ειμαι καινουργιος εδωοποτε συγχωρεστε με αν εφτιαξα το θεμα σε λαθος κατηγορια...η λαθος forumεχω ενα προβλημα αυτον καιρο,σπουδαζω μαγειρικη και κανω την πρακτικη μουυπεγραψε συμβαση το αφεντικο και εγω,που ελεγε 40 ωρες την εβδομαδα,5 φορες 8 ωρεςτεσπα...ερχετε μια μερα και μου λεει το αφεντικο σημερα θα κατσεις 17ωρο,εγς του λεω δεν καθομαι τοσο,θα κατσω μονο οσο λεει η συμβαση,μου λεει αμα ειναι ετσι τοτε φυγε...και τελιωσε εκειτο προβλημα ειναι ομως οτι δουλεψα εναν μηνα,και δικαιουμαι 25 ενσυμαμου δωσανε βεβαιωση απο την σχολη,του την πηγα και δεν θελει να την υπογραψεικαι φτανουμε στην ερωτηση μου,ειναι υποχρεωμενος απο τον νομο να την υπογραψει?και αν ναι,που μπορω να απευθυνθω για να βρω βοηθεια στο προβλημα μουαυτο ειχα να ρωτησω παιδια,οποιος ξερει να μου απαντησει θα με βοηθουσε πολυευχαριστω εκ των προτερων
tankpowah Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 @opcorsa πηρα τηλεφωνο σημερα και δεν το σηκωσανε,θα ξαναδοκιμασω αυριο,εισαι σιγουρος δηλαδη οτι θα βρω το δικιο μου?γιατι στην σχολη μου που πηγα και ρωτησα δεν βοηθησαν και πολυ,το μονο που μου ειπε η υπευθυνη ηταν ''τι να σου πω,προσπαθησε να τον πεισεις''@zio10 γιατι το λες αυτο? 1
opcorsa Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 @opcorsa πηρα τηλεφωνο σημερα και δεν το σηκωσανε,θα ξαναδοκιμασω αυριο,εισαι σιγουρος δηλαδη οτι θα βρω το δικιο μου?γιατι στην σχολη μου που πηγα και ρωτησα δεν βοηθησαν και πολυ,το μονο που μου ειπε η υπευθυνη ηταν ''τι να σου πω,προσπαθησε να τον πεισεις'' @zio10 γιατι το λες αυτο? θα βρεις το δικιο σου νομιζω αν τους πεις το στορυ, ναι... στην δικη μου την δουλεια "τρεμουν" μην σκασει ελεγχος αλλα ειναι εξτρα τυπικοι (οχι παρανομοι δηλαδη)
zio10 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 @opcorsa πηρα τηλεφωνο σημερα και δεν το σηκωσανε,θα ξαναδοκιμασω αυριο,εισαι σιγουρος δηλαδη οτι θα βρω το δικιο μου?γιατι στην σχολη μου που πηγα και ρωτησα δεν βοηθησαν και πολυ,το μονο που μου ειπε η υπευθυνη ηταν ''τι να σου πω,προσπαθησε να τον πεισεις'' @zio10 γιατι το λες αυτο? Επειδή η κουζίνα έχει πολύ πίεση και πολλές φορές ξεφεύγουν τα ωράρια!
tankpowah Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Επειδή η κουζίνα έχει πολύ πίεση και πολλές φορές ξεφεύγουν τα ωράρια! να σου πω την αληθεια δεν μου αρεσει αυτη η δουλεια,την διαλεξα χωρις σκεψη οταν ημουν 18 (παλι καλα εχω μια 2η ειδικοτητα απτο ιεκ)αλλα για να την κανω πρεπει να τελιωσω την 1η οποτε δεν εχω σκοπο να την ξανακανω μολις τελιωσω την πρακτιικη και παρω το πτυχιο Και αλλοι τρεμουν μην χασουν την δουλεια τους. δεν ξερεις ολο το μερος της ιστοριας,τωρα απλα το ειπα με πολυ λιγα λογια δινοντας βαση στα ενσυμα που ειναι το σημαντικο,δεν ειναι οτι εφυγα ετσι ξαφνικα απο την δουλειια,το αφεντικο μου ηταν palioχαρακτηρας και εκμεταλευτης καθε μερα ολο και πιο πολυ 1
Ghost_Rider Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 να σου πω την αληθεια δεν μου αρεσει αυτη η δουλεια,την διαλεξα χωρις σκεψη οταν ημουν 18 (παλι καλα εχω μια 2η ειδικοτητα απτο ιεκ)αλλα για να την κανω πρεπει να τελιωσω την 1η οποτε δεν εχω σκοπο να την ξανακανω μολις τελιωσω την πρακτιικη και παρω το πτυχιο δεν ξερεις ολο το μερος της ιστοριας,τωρα απλα το ειπα με πολυ λιγα λογια δινοντας βαση στα ενσυμα που ειναι το σημαντικο,δεν ειναι οτι εφυγα ετσι ξαφνικα απο την δουλειια,το αφεντικο μου ηταν palioχαρακτηρας και εκμεταλευτης καθε μερα ολο και πιο πολυ ολο μελοδραματα εισαι φιλε τραβα στην επιθεωρηση και μη μας ζαλιζεις...
NikosKallithea Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Ενσημα ειναι υποχρεωμένος να στα βαλει, χαρτι για την σχολή δεν τον υποχρεώνει κανείς να σου δωσει, έπρεπε να το ειχες παρει πριν τσακωθείτε 1
seftynw Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Φιλε μπραβο σου παντως που δεν εκατσες αφου ηταν τρομπας.Αμα ολοι συμπεριφερονταν ετσι θα ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα στα εργασιακα για ολους 2
redhotstef Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Η επιθεωρηση εργασιας υπαρχει οντως; Νομιζα ειναι υπηρεσια της φαντασιας, λαδωματα απο εργοδοτες κλπ. Μακαρι να ειναι ενταξει.. 1
zianna Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 να σου πω την αληθεια δεν μου αρεσει αυτη η δουλεια,την διαλεξα χωρις σκεψη οταν ημουν 18 (παλι καλα εχω μια 2η ειδικοτητα απτο ιεκ)αλλα για να την κανω πρεπει να τελιωσω την 1η οποτε δεν εχω σκοπο να την ξανακανω μολις τελιωσω την πρακτιικη και παρω το πτυχιο δεν ξερεις ολο το μερος της ιστοριας,τωρα απλα το ειπα με πολυ λιγα λογια δινοντας βαση στα ενσυμα που ειναι το σημαντικο,δεν ειναι οτι εφυγα ετσι ξαφνικα απο την δουλειια,το αφεντικο μου ηταν palioχαρακτηρας και εκμεταλευτης καθε μερα ολο και πιο πολυ Πτυχίο παίρνεις ΜΟΝΟ μετά από σπουδές σε ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΟ ΙΔΡΥΜΑ.
sistah Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Η επιθεωρηση εργασιας υπαρχει οντως; Νομιζα ειναι υπηρεσια της φαντασιας, λαδωματα απο εργοδοτες κλπ. Μακαρι να ειναι ενταξει.. Υπαρχει. Μαλιστα μερικα υποκαταστηματα της κανουν αρκετα καλη δουλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα