Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι πάει να πει "Εμένα με περνούν 20 την ώρα" ?!?!?!?!?

Πάει να πει ότι οι τιμές που λέτε είναι για μαθήματα σε παιδιά δημοτικού

Δημοσ.

Πάει να πει ότι οι τιμές που λέτε είναι για μαθήματα σε παιδιά δημοτικού

Διάβασες το θέμα ότι αναφέρεται σε καθηγητές φροντιστηρίου και όχι στη μαύρη αγορά των ιδιαιτέρων?!

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ένας καθηγητής που δούλευε με αυτά για να τα βγάζει πέρα δίδασκε σε δύο φροντιστήρια + ιδιαίτερα. Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό λέει τίποτα για το επίπεδο που επικρατεί στα φροντιστήρια πάντως είναι πολύ άσχημα. Ο κάθε φιλόλογος που μόλις βγήκε από την Φιλοσοφική μόλις βλέπει ότι δεν μπορεί να κάνει πολλά θα στείλει σε φροντιστήρια αναγκαστικά και έτσι επιτρέπεται στον κάθε βλάκα να δίνει 4€ την ώρα μαύρα επειδή έχει ποικιλία.

Δημοσ.

Διάβασες το θέμα ότι αναφέρεται σε καθηγητές φροντιστηρίου και όχι στη μαύρη αγορά των ιδιαιτέρων?!

οφειλω συγνωμη τοτε

Δημοσ.

Ότι καμιά φορά τα βόρεια ελληνικά οδηγούν σε πονηρές παρεξηγήσεις... :)

• Like 1
Δημοσ.

Το σιγουρο ειναι οτι δεν τον πηραν για να τους μαθει ορθογραφια..
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! Με βάση το νόμο, το κατώτατο ωρομίσθιο για έναν καθηγητή μέσης εκπαίδευσης ορίζεται να είναι το ποσό των 7,43Ε. Πλέον τα φροντιστήρια έχουν "εφεύρει" και τα κέντρα μελέτης δημοτικού-γυμνασίου-λυκείου. Για καθηγητές που δουλεύουν σε αυτά, ορίζεται διαφορετικά το ωρομίσθιο? 

Επεξ/σία από Sg6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/10/2019 στις 8:22 ΜΜ, Sg6 είπε

Καλησπέρα! Με βάση το νόμο, το κατώτατο ωρομίσθιο για έναν καθηγητή μέσης εκπαίδευσης ορίζεται να είναι το ποσό των 7,43Ε. Πλέον τα φροντιστήρια έχουν "εφεύρει" και τα κέντρα μελέτης δημοτικού-γυμνασίου-λυκείου. Για καθηγητές που δουλεύουν σε αυτά, ορίζεται διαφορετικά το ωρομίσθιο? 

Τους προσλαμβάνουν σαν υπαλλήλους γραφείου. Γιατί ΔΕΝ διδάσκουν. Επιβλέπουν. Οπότε ο μισθός είναι κατώτερος. 

Αν γίνει πρόσληψη ως καθηγητής, τότε το ελάχιστο ειναι 7,43€

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.
20 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Τους προσλαμβάνουν σαν υπαλλήλους γραφείου. Γιατί ΔΕΝ διδάσκουν. Επιβλέπουν. Οπότε ο μισθός είναι κατώτερος. 

Αν γίνει πρόσληψη ως καθηγητής, τότε το ελάχιστο ειναι 7,43€

Όντως δεν διδάσκουν, ωστόσο οποιαδήποτε απορία εκφράσει ο μαθητής-τρια είναι υποχρεωμένοι να την λύσουν. Σαφώς και να ολοκληρώσουν τις εργασίες των παιδιών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...