saleit Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μέσα στο σπίτι, τι προτείνεται, δερμάτινες κλασσικές ή τις πλαστικές/ καουτσούκ, αθλητικές, σαν αυτές για το κολυμβητήριο;Γενική χρήση, αλλά κυρίως για μετά το μπάνιο.Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ κλασσικές δερμάτινες (όχι απορροφητικές). Και λέω να πάρω τις αθλητικές, βλέπε π.χ. Nike.(να σημειωθεί, ότι είναι αποκλειστικά και μόνο για το σπίτι, όχι έξω ή παραλία)
Mesqal Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Εχει στο jumbo κατι asadi που μοιαζουν με τις nike στη φωτο, αρκετα καλες με 5 ευρω.
saleit Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Εχει στο jumbo κατι asadi που μοιαζουν με τις nike στη φωτο, αρκετα καλες με 5 ευρω. εεε αν είναι να πάρουμε θα πάρουμε καλές!!! μια φορά στο εξάμηνο παίρνω παντόφλες!! Της nike έχουν 15 με 20 ευρώ! τώρα για δέκα ευρώ θα πάρω brand, να με και σίγουρος για την ποιότητα, λόγω πολλών αλλεργιών! 2
idomeneas7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Είχα πάρει αυτές εδώ και δεν τις συνιστώ καθόλου. Με λίγες ώρες χρήσης μου έκαναν πληγές στα πόδια τα δίχαλα. Διαφημίζω Crocs επειδή η ασχήμια τους είναι ανάλογη με την άνεσή τους. 1
zianna Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Είχα πάρει αυτές εδώ και δεν τις συνιστώ καθόλου. Με λίγες ώρες χρήσης μου έκαναν πληγές στα πόδια τα δίχαλα. Διαφημίζω Crocs επειδή η ασχήμια τους είναι ανάλογη με την άνεσή τους. Χτύπησα το δάχτυλο του ποδιού μου πριν 2-3 καλοκαίρια και δεν μπορούσα να φορέσω κάποιο από τα καλοκαιρινά παπούτσια μου και τις φόρεσα 1-2 μέρες, παρόμοιες ήταν. Κάτω εκεί που ενώνει το πλαστικό δεξιά και αριστερά με την σόλα μου έκανε δύο μικρούς κάλους, στην εξωτερική πλευρά των ποδιών (Το πόδι πατούσε πάνω στην ένωση που κάνει με την σόλα το πλαστικό). Πολύ χάλια ποιότητα, για 50 μέτρα στην παραλία μόνο κάνουν.
rus Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Κλασσικη δερματινη Και καθε ποτε πλενεται αυτη? Και λέω να πάρω τις αθλητικές, βλέπε π.χ. Nike. Tετοιο στυλ εχω κι εγω. Καποιες Migato που πηρα απ τον ΑΒ. Τις πλενεις μαζι οταν κανεις μπανιο. 1
saleit Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Και καθε ποτε πλενεται αυτη? Tετοιο στυλ εχω κι εγω. Καποιες Migato που πηρα απ τον ΑΒ. Τις πλενεις μαζι οταν κανεις μπανιο. εε νταξει, δεν κάνω μπάνιο με τις παντόφλες, για μετά το μπάνιο, ΄ταν βγαίνω. Αλλά έχω το συνήθειο γενικά, να πλένω παντόφλες/ παπούτσια, μια δυο φορές το μήνα. Τα παπούτσια με υγρά αντισηπτικά. Όχι μπανιέρα πλυντήριο (γιατί το χω ακούσει, και έφριξα) ! Είχα πάρει αυτές εδώ και δεν τις συνιστώ καθόλου. Με λίγες ώρες χρήσης μου έκαναν πληγές στα πόδια τα δίχαλα. Διαφημίζω Crocs επειδή η ασχήμια τους είναι ανάλογη με την άνεσή τους. Μπαααα όχι τέτοια. Τα θεωρώ μεγάλη χαζομάρα...
mentoras99 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Και καθε ποτε πλενεται αυτη? Tετοιο στυλ εχω κι εγω. Καποιες Migato που πηρα απ τον ΑΒ. Τις πλενεις μαζι οταν κανεις μπανιο. Εχει φερει τετοιου τυπου παντοφλες ο ΑΒ αυτη την εποχη;
*nenya* Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μέσα στο σπίτι, τι προτείνεται, δερμάτινες κλασσικές ή τις πλαστικές/ καουτσούκ, αθλητικές, σαν αυτές για το κολυμβητήριο; Γενική χρήση, αλλά κυρίως για μετά το μπάνιο. Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ κλασσικές δερμάτινες (όχι απορροφητικές). Και λέω να πάρω τις αθλητικές, βλέπε π.χ. Nike. (να σημειωθεί, ότι είναι αποκλειστικά και μόνο για το σπίτι, όχι έξω ή παραλία) https://www.parex.gr/gr/el/catalog/andras-sagionares Δες και το site της parex! [και αν θυμάμαι καλά, έχει και outlet στο Μενίδι]
mary Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Είχα πάρει αυτές εδώ και δεν τις συνιστώ καθόλου. Με λίγες ώρες χρήσης μου έκαναν πληγές στα πόδια τα δίχαλα. Διαφημίζω Crocs επειδή η ασχήμια τους είναι ανάλογη με την άνεσή τους. Προσωπικη αποψη: ολα τα παπουτσια/παντοφλες με διχαλα ειναι παρα πολυ αβολα. Τα κροκς λογω ασχημιας και μονο, δεν τα εχω δοκιμασει. Αφου ts θες τη παντοφλα για μετα το μπανιο στο σπιτι, παρε ενα ζευγαρι πλαστικες, αλλά μην διανοηθεις να τις φορεσεις και παραλία. 1
saleit Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Προσωπικη αποψη: ολα τα παπουτσια/παντοφλες με διχαλα ειναι παρα πολυ αβολα. Τα κροκς λογω ασχημιας και μονο, δεν τα εχω δοκιμασει. Αφου ts θες τη παντοφλα για μετα το μπανιο στο σπιτι, παρε ενα ζευγαρι πλαστικες, αλλά μην διανοηθεις να τις φορεσεις και παραλία. Γενικά μέσα στο σπίτι, και μπαλκόνι! Ναι αυτό λέω, δερμάτινες που έχω, μια χαρά με βόλεψαν, απλά ποτέ δεν είχα, αυτές της Nike.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα