Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια

βλεπωντας απο τη φωτογραφια λετε να μου το φαγανε το δεμα?

ειναι ασυνοδευτο και ετσι δεν χρειαζεται να υπογραψω για να το παραλαβω.

post-259423-0-07551000-1495003800_thumb.png

Δημοσ.

γιατι απο τις 25 απριλιου μεχρι τωρα δεν εχει γινει τιποτα...

η αξια του ηταν 20 δολλαρια

Δημοσ.

Γιατί έτσι δουλεύει το σύστημά τους. Υπάρχουν και περιπτώσεις που τα δέματα βγήκαν από το τελωνείο μετά από μήνα.

Υπομονή.

Αφού κάνει τόσο, ή θα πληρώσεις 3€ ή τίποτε.

Δημοσ.

ναι αλλη φορα δεν την παταω ετσι

να κανω και μια ερωτηση υπαρχει καποια μετΑφορικη απο κινα που να περιεχει τουες φορους ?κατι διαβασα για chrono post ξερετε τιποτα?

Δημοσ.

Μεταφορική που να περιλαμβάνει και τους φόρους δεν έχει νόημα να επιλέξεις, αφού οι έλεγχοι είναι δειγματοληπτικοί και το παίζεις κορώνα-γράμματα να μπει στο τελωνείο το δέμα.

Έχει γραφτεί, πάντως, για την courier (expedited EU, αν θυμάμαι καλά) που πηγαίνει με 20€ από Κίνα στη Γαλλία, εκτελωνίζεται, και μετά στην Ελλάδα, χωρίς άλλα έξοδα.

Δημοσ.

να φανταστω οτι δεν μπορω να το δω με σιγουρια πουθενα αυτο ετσι ?

τελικα παιδια σημερα ηρθαν  :X  :X  :X

Δημοσ.

να φανταστω οτι δεν μπορω να το δω με σιγουρια πουθενα αυτο ετσι ?

τελικα παιδια σημερα ηρθαν  :X  :X  :X

Πλήρωσες τελικά τίποτα;

Δημοσ.

Πλήρωσες τελικά τίποτα;

τιποτα δεν πληρωσα... ολα καλα...εαν και δεν αγχωθηκα γιατι δεν ξεπερασα πανω απο 20 dollars

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια ψανχομαι για να παρω ενα projectora και διαβασα οτι μεγαλου ογκου και τιμης πληρωνω σιγουρα τελειωνω..

αλλα διαβασα για το chrono post ...οτι δεν πληρωνω ,...γι αυτο ρωτησα εαν γνωριζετε κατι...

σας ευχαριστω οπως και να εχει για την γρηγορη ανταποκριση σας

Δημοσ.

παιδια για μενα μην αγοραζετε τετοιες συσκευες εαν δεν ειναι φουλ αξιοπιστη η σελιδα σε ολα.

θελει τρελο πακεταρισμα ενας προτζεκτορας για να μη διαλυθει στη μεταφορα.

την εχω παθει πολλες φορες με δεματα καποιων κιλων,το τι ξυλο τρωνε στη μεταφορα δε μπορειτε να το φανταστειτε.

δουλευω σε κουριερ και 4 φορες μου εχουν σπασει οθονη/λαπτοπ/ps3 στην ιδια την εταιρια μου.

ο μονος τροπος ειναι να το συσκευασεις λες και θα πεσει απο τη στρατοσφαιρα,που εκει πας στην ογκοχρεωση.

θα γινει πολυ ογκωδες το δεμα και θα μπλεξεις ,ειτε με τα μεταφορικα,ειτε με τα τελωνειακα,ειτε και με τα 2.

Δημοσ.

Ο τίτλος του θέματος είναι απόλυτα λανθασμένος. Δεν έχει έννοια. Μη συστημένο ήθελε να πει αυτός που το άνοιξε. Ας διορθωθεί από κάποιον moderator.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...