Sakel27 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Ειμαι ανάμεσα στο s8 το μικρό και το 7 plus... Οι ερωτήσεις μου ειναι οι εξής: 1) ποιο εχει καλύτερη κάμερα 2) ισχύει οτι το s8 υπερθερμαίνεται; 3) η απόδοση του s8 σε κανενα χρόνο θα εχει πέσει αισθητά; Ευχαριστώ.
dimips Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 1) Το s8 έχει manual settings στη κάμερα 2) Δεν πέφτει η απόδοση άμα δε το γεμίσεις σκουπίδια εφαρμογές το s8 2
Sakel27 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 1) Το s8 έχει manual settings στη κάμερα 2) Δεν πέφτει η απόδοση άμα δε το γεμίσεις σκουπίδια εφαρμογές το s8 Για την υπερθέρμανση ξερεις τι παιζει;
dimips Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Οχι δεν ξέρω τι παιζει. Η αλήθεια είναι αν και έχω αλλάξει διάφορα κινητά δεν είχα ποτέ κινητό που να μην υπερθερμαίνεται και ειδικά το καλοκαίρι. Τα Android σε σχέση με τα iPhone που είχα υπερθερμαίνονταν περισσότερο. Αλλά δε νομίζω να είναι πρόβλημα αυτό. Καλύτερα να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο εξωτερικά. Την ίδια δουλειά θα σου κάνουν και τα δύο.
darksoho33 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Κατοχος του s8+ δεν εχω θεματα υπερθερμανσης. οσο αναφορα την καμερα μεχρι και του s7 ηταν καλυτερη σε σχεση με του Iphone. πιο γρηγορο σε reviews ειναι το Iphone λογο λειτουργικου
makiss8 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 καλυτερη οθονη το s8 απο το αιφον και καμερα αλλα στα μειον η μπαταρια, κανουργιο κινητο σ8+ να βγαζει μια μερα βαρια χρηση και το αιφον 2,5 μερες, μερα με τη νυχτα
Sakel27 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Κατοχος του s8+ δεν εχω θεματα υπερθερμανσης. οσο αναφορα την καμερα μεχρι και του s7 ηταν καλυτερη σε σχεση με του Iphone. πιο γρηγορο σε reviews ειναι το Iphone λογο λειτουργικου Ποσό καιρο το έχεις το s8 ? Έχεις δει λαγκ; ειχα το s7 και σύντομα άρχισα να εχω προβλήματα με lag και το έδωσα και πήρα 6s... για αυτο το σκέφτομαι... Οχι δεν ξέρω τι παιζει. Η αλήθεια είναι αν και έχω αλλάξει διάφορα κινητά δεν είχα ποτέ κινητό που να μην υπερθερμαίνεται και ειδικά το καλοκαίρι. Τα Android σε σχέση με τα iPhone που είχα υπερθερμαίνονταν περισσότερο. Αλλά δε νομίζω να είναι πρόβλημα αυτό. Καλύτερα να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο εξωτερικά. Την ίδια δουλειά θα σου κάνουν και τα δύο.Καλά εξωτερικά δεν υπάρχει ανταγωνισμός... το ενα εχει το ίδιο design 3 χρόνια και το άλλο ειναι κάτι το μοναδικό... καλυτερη οθονη το s8 απο το αιφον και καμερα αλλα στα μειον η μπαταρια, κανουργιο κινητο σ8+ να βγαζει μια μερα βαρια χρηση και το αιφον 2,5 μερες, μερα με τη νυχταΗ μπαταρία δεν με προβληματίζει ιδιαίτερα στην επιλογή μου... υπάρχουν και powerbanks
makiss8 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Ποσό καιρο το έχεις το s8 ? Έχεις δει λαγκ; ειχα το s7 και σύντομα άρχισα να εχω προβλήματα με lag και το έδωσα και πήρα 6s... για αυτο το σκέφτομαι... Καλά εξωτερικά δεν υπάρχει ανταγωνισμός... το ενα εχει το ίδιο design 3 χρόνια και το άλλο ειναι κάτι το μοναδικό... Η μπαταρία δεν με προβληματίζει ιδιαίτερα στην επιλογή μου... υπάρχουν και powerbanks μια βδομαδα εχει το σ8 ο αδερφοσ μ, μενουμε μαζι κ εγω εχω το 7πλασ οχι δεν εχει λαγκ καθολου, ναι εξωτερικα ειναι απιστευτο το σ8 και λιγο το αποτυπωμα δεν ειναι τοσο γρηγορο οσο θα επρεπε *το απογευμα που το καναμε σετ απ το σαμσουνγκ, μασ πηρε τρια λεπτα να διαβασει το δακτυλο για χρηση,
Sakel27 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 μια βδομαδα εχει το σ8 ο αδερφοσ μ, μενουμε μαζι κ εγω εχω το 7πλασ οχι δεν εχει λαγκ καθολου, ναι εξωτερικα ειναι απιστευτο το σ8 και λιγο το αποτυπωμα δεν ειναι τοσο γρηγορο οσο θα επρεπε *το απογευμα που το καναμε σετ απ το σαμσουνγκ, μασ πηρε τρια λεπτα να διαβασει το δακτυλο για χρηση, Μιας που τα έχεις και τα δυο στο σπίτι, εσύ βλέπεις οτι το S8 εχει καλύτερη κάμερα; γιατι τα reviews με έχουν μπερδέψει... ειδικά το blind test που εχει κανει ο mkbhd...
makiss8 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 κοιτα ειναι λιγο καλυτερη στα τοπια το σ8+,καλυτερη στο ζουμ το 7 πλαστις περασαμε και στον υπολογιστη,με τερμα ζουμειναι μικρες οι διαφορες,θα ανεβασω το απογευμα φωτο εδω να δεις 1
Sakel27 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 κοιτα ειναι λιγο καλυτερη στα τοπια το σ8+, καλυτερη στο ζουμ το 7 πλασ τις περασαμε και στον υπολογιστη,με τερμα ζουμ ειναι μικρες οι διαφορες, θα ανεβασω το απογευμα φωτο εδω να δεις Εγώ νομίζω μόνο και μόνο για το portrait mode του 7 θα έδινα την νίκη στο iPhone...
angelosxatz Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Ο χρήστης makiss8 είπε: κοιτα ειναι λιγο καλυτερη στα τοπια το σ8+, καλυτερη στο ζουμ το 7 πλασ τις περασαμε και στον υπολογιστη,με τερμα ζουμ ειναι μικρες οι διαφορες, θα ανεβασω το απογευμα φωτο εδω να δεις Εγώ νομίζω μόνο και μόνο για το portrait mode του 7 θα έδινα την νίκη στο iPhone... Νομιζω οτι και το s8 εχει μια ρυθμιση που το κανει σαν πορτρετο
snow22 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Ποσό καιρο το έχεις το s8 ? Έχεις δει λαγκ; ειχα το s7 και σύντομα άρχισα να εχω προβλήματα με lag και το έδωσα και πήρα 6s... για αυτο το σκέφτομαι... Καλά εξωτερικά δεν υπάρχει ανταγωνισμός... το ενα εχει το ίδιο design 3 χρόνια και το άλλο ειναι κάτι το μοναδικό... Η μπαταρία δεν με προβληματίζει ιδιαίτερα στην επιλογή μου... υπάρχουν και powerbanks Τι Λαγκ ρε φίλε θα μας τρελάνεις Δεν έχουν καμία σχέση τα δυο κινητά η βουρτα με την πουτσα είναι άμα είναι να τα σκάσεις το γκαλαξι με κλειστά μάτια Άμα ευχαριστιέσαι το iOS τότε μάλιστα άλλιος σου είπα
Sakel27 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Τι Λαγκ ρε φίλε θα μας τρελάνεις Δεν έχουν καμία σχέση τα δυο κινητά η βουρτα με την πουτσα είναι άμα είναι να τα σκάσεις το γκαλαξι με κλειστά μάτια Άμα ευχαριστιέσαι το iOS τότε μάλιστα άλλιος σου είπα Αρχικά λίγο πιο ήρεμα... παραδοσιακά Android συσκευές ειχα (lg g2, galaxy s7)... το 6s ειναι το πρωτο μου iPhone και αυτά που ρώτησα τα ρώτησα γιατι και απόδοση αισθητά έχουν χάσει τα παλιά μ κινητά και τα χέρια μ έχουν μουδιάσει πολλές φορές επειδή ζεσταινόταν η συσκευή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα