Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηγανε σε ενα ιδιωτικο στην αθηνα κανανε τα παντα ,εγκεφαλογραφηματα,αξονικες κλπ κ δεν βρηκανε τπτ

κ τους συνέστησαν να πανε σε ψυχιατρο ,δεν θα πανε λενε,θα πανε στο σιγουρο μερος ,στον πνευματικο τους στο αγιο ορος

οποτε μου την εδωσε

Φιλους εχει το παιδι ή ειναι απομονωμενο; Στο αγιο ορος τι να κανει να γινει καλογερος;

ολα αφηνουν την σταμπα τους αλλα δεν νομιζω να φταιει η ενχειρηση μολυνσεις ολα αυτα. Ψυχοθεραπεια χρειαζεται.

Μην ασχολεισαι εμπλεξε με καθυστερημενους γονεις, δεν ξεμπλεκει. Οτι και να σου γραψουν, δεν θα το κανουν.

Ας μιλησουν περισσοτερο οι γιατροι οποιασδηποτε ειδικοτητας, αλλα να το λενε οτι ειναι, γιατι εγω ειμαι ασχετος.

ΥΓ οι ανθρωποι του...θεου ειναι αυτοι. πως ειναι οι ανθρωποι του διαβολου αναρωτιεμαι...

• Like 1
Δημοσ.

Σαν ψυχολόγος, δεν έχω συναντήσει στη βιβλιογραφία τέτοια περίπτωση.

Σαν πατέρας παιδιού που πέρασε τέτοια θέματα (δύσκολο, πολύ δύσκολο ιατρικό συμβάν) σε βεβαιώνω πώς το παιδί δε θυμάται τίποτα. Εμείς οι γονείς δε θα το ξεχάσουμε ποτέ, αυτό δε θα το θυμηθεί ποτέ. Είναι σα να μην το έζησε. Ό,τι θυμάται είναι αφού πέρασε το κακό και χρειάστηκε να μείνει νοσοκομείο. Αλλά από το ίδιο το συμβάν, ντιπ.

Οπότε με σχετική βεβαιότητα σου λέω ότι δε φταίει η εγχείρηση για τα όποια ζητήματα ψυχολογικής φύσεως έχει ο φίλος σου.

• Like 1
Δημοσ.

Άμα είναι τόσο της εκκλησίας που για ψυχολογικά προβλήματα, η απάντηση τους είναι να τον πάνε στον πνευματικό στο Άγιο Όρος, πολύ περισσότερο πιθανό είναι τα ψυχολογικά αυτά του παιδιού να βγήκαν από το κόλλημα των γονιών με την εκκλησία, παρά από την εγχείριση που έκανε όταν ήταν 3 μηνών.

+++

Συγγνώμη αλλά αν όπως αναφέρεις το παιδί είναι 21 χρονών, οι γονείς του δεν μπορούν να τον σύρουν πουθενά. Είναι δικό του δικαίωμα μα και υποχρέωση να φροντίσει τον εαυτό του και να πάει σε έναν σωστό ψυχολόγο/ψυχίατρο και να λύσει τα όποια θέματά του.

• Like 2
Δημοσ.

το παιδι πριν αρχισουν τα προβληματα ηταν μια χαρα κ φιλους ειχε κ στρατο πηγε ,ολα φυσιολογικα

οι γονεις του δεν θελουν να τον πανε να γινει μοναχος ,πιστευουν ομως οτι τετοια θεματα που δεν φαινονται .δλδ μη παθολογικα,μονο ο θεος μπορει να τα λυσει,επισης εχουν τυφλη εμπιστοσυνη στον πνευματικο τους,θελουν να πανε να δει το παιδι κ να τους πει τι να κανουν

Δημοσ.

ψυχιατρο ή νευρολόγο χρειαζεται, τι αγιο όρος σιγά μην τον στειλουν στο θιβέτ.

Στο θιβέτ δεν είναι χριστιανοί..

Δημοσ.

Αυτό είναι το πρόβλημα;

Φυσικά,γιατί κοροϊδεύεις την θρησκεία;

Άκου εκεί στο θιβέτ, αν πιστεύεις σε εκείνους να πας εσύ εκεί φίλε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...