Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αρχισει και κοιταω για περιοχες που δεν ειναι ακριβως γυρω γυρω απο το πεδιο αρεως γιατι απ'οτι καταλαβα εκει ειναι οτι ναναι.

Παγκρατι εχω βρει μερικα και Νεο Ψυχικο (Φαρος) πιο κατω απο την πλατεια Α. Σοφιας. Στο Ν. Ψυχικο ειναι καλα? Απο συγκοινωνιες εχει τπτ?

Δημοσ.

Κοίτα να δεις, αφού ενδιαφέρεσαι σαν φοιτητής (άρα κάτι προσωρινό και μαλιστα πολύ προσωρινό αφού είναι μεταπτυχιακό) τότε αν βρεις κανένα καλό σπιτάκι σε Ανω Κυψέλη - Νέα Κυψέλη να το πάρεις αφού είναι κοντά στην σχολή και θα σε βολεύει.

Απλά αποφεύγεις Πλατεία Κυψέλης και κάτω (όπως αναφέρθηκε) που είναι ένα ατελείωτο μπουρδέλο και ούτε που μπορείς να φανταστείς τι κόσμο μαζεύει.

Δημοσ.

Με επιφύλαξη, αλλα το Οπα εχει και ενα κτίριο κοντα στα δικαστήρια, στη ΙΓ ΕΦΟΡΙΑ. αν είσαι εκεί , βολεύει Κυψέλη, Γκύζη και Πολυγωνο, ενώ απο ψυχικό θα ειναι αρκετά άβολα.

Δημοσ.

Τελικα δεν θα παω Ανω Κυψελη. Πλεον κοιταω για Ιλισια, Παγκρατι και Νεο Ψυχικο. Το κτιριο του μεταπτυχιακου ειναι στο πεδιο Αρεως, επι της ευελπιδων. Αυτες οι περιοχες ειναι λιγο πιο μακρια απο το πανεπιστημιο αλλα αν εχει συγκοινωνιες για να πηγαινω δεν με πειραζει. Προτιμω να πηγαινω με μετρο-τρολει τι εχει, παρα να μενω σε γκετο :P

Κοιταω ενα σπιτι που να ειναι καλο, γιατι μετα το μεταπτυχιακο υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μεινω Αθηνα για δουλεια. Και περιοχη να αλλαξω, τα επιπλα που θα αγορασω θα πανε στο αλλο σπιτι. Οποτε δεν θελω να παρω οτι ναναι σπιτι. Εκει Αγια Σοφια, Φαρο ξερει κανεις αν ειναι καλα?

Δημοσ.

Γλυφάδα να πας που έχει και νυχτερινό.

Εκεί που μένω δεν έχει ούτε νυχτερινά λεοφωρεία...και μετά απορείτε γιατί θέλω να το πουλήσω. Ώρες ώρες νιώθω εντελώς βλάχος που κατεβαίνει από τα βουνά για να πάει εκεί που θέλει.

Δημοσ.

Ποια Γλυφάδα ρε παιδια, σιγά μην πάω και στην Νέα Πέραμο να μείνω :P μάλλον Παγκράτι ή νέο Ψυχικό απ'οτι φαίνεται θα πάω

Δημοσ.

Παγκρατι εχει προβλημα φασαριας .Κινηση ,καφε ,μαγαζια

Έλα τότε στο δικό μου που έχει πρόβλημα ησυχίας. Μόνο εγώ κάνω θόρυβο στη γειτονιά με τη μουσική. Όταν φεύγω από το σπίτι δεν ακούγεται κιχ σε όλη τη γειτονιά....

Μετά θα παρακαλάς για λίγη φασαρία.

Άκου πρόβλημα λέει ο άλλος!

Δημοσ.

κυψελη δεν ειναι ασχημη περιοχη αν βρεις ενα διαμερισμα με φτηνο ενοικιο,πλεον μπορεις να διαπραγματευτεις χαμηλες τιμες σε σχεση με 6-7 χρονια που ζηταγανε 400 ευρω για 3ρι 40ετιας.

απο θεμα ποιοτητας διαμερισματος γενικα οσο ποιο πανω απο την πλατεια τοσο το καλυτερο,αλλα γενικα τα περισοτερα διαμερισματα ειναι παλια.

οπως ειπαν και τα παιδια πριν εχει πολλες γραμμες(2,4,035,022) που εξυπηρετουν για την σχολη που θες και πυκνα δρομολογια εκτος καλοκαιριου

αλλα βασικα με τα ποδια ειναι 15' απο την πλατεια της κυψελης.

Δημοσ.

Έλα τότε στο δικό μου που έχει πρόβλημα ησυχίας. Μόνο εγώ κάνω θόρυβο στη γειτονιά με τη μουσική. Όταν φεύγω από το σπίτι δεν ακούγεται κιχ σε όλη τη γειτονιά....

Μετά θα παρακαλάς για λίγη φασαρία.

Άκου πρόβλημα λέει ο άλλος!

Μιλαμε για συνεχη θορυβο .Μερα νυκτα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...