voltmod Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 To Engadget εξασφάλισε ένα ιδιαίτερα λεπτομερές αρχείο CAD του επόμενης γενιάς IPhone, το οποίο χρησιμοποίησε για να παράγει πολλά renders για δημοσίευση. Ένα από τα χαρακτηριστικά που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι η διπλή κύρια κάμερα, που μαζί με το μικρόφωνο και το LED flash βρίσκονται σε μία υπερυψωμένη επιφάνεια. Η διάταξη των στοιχείων (των φακών, του flash) όπως μπορείτε να δείτε είναι κάθετη, και όχι οριζόντια όπως συνέβαινε μέχρι τώρα. Σύμφωνα με την πηγή του Engadget, το οποίο την θεωρεί ιδιαίτερα αξιόπιστη, η πίσω επιφάνεια της συσκευής θα είναι κατασκευασμένη από γυαλί, ώστε να υποστηρίζεται ασύρματη φόρτιση (μάλιστα η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι στο εσωτερικό της συσκευής έχει διαμορφωθεί μία ειδική για το πηνίο κοιλότητα), και δεν θα είναι κατασκευασμένη από μέταλλο. Από την στιγμή επίσης, όπως λέει και το Engadget, που η συσκευή που βλέπουμε στις εικόνες είναι το μικρότερο από τα δύο νέα iPhone που θα κυκλοφορήσουν, η ασύρματη φόρτιση και η διπλή κάμερα θα είναι στάνταρντ στην επόμενη γενιά. Όσον αφορά στα μεγέθη, το μικρό πρόκειται να διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 5,0 ιντσών (από 4,7 ίντσες) ενώ το μεγάλο, πρόκειται να διαθέτει οθόνη 5,8 ιντσών (από τις 5,5 ίντσες του σημερινού μοντέλου). Σύμφωνα με το αρχείο CAD, το νέο iPhone θα είναι ελαφρώς ψηλότερο, πλατύτερο και παχύτερο από το iPhone 7. Στην πρόσοψη, όπως είναι φανερό θα διαθέτει αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων, που δεν θα ξεχωρίζει από την υπόλοιπη γυάλινη επιφάνεια. Site: Engadget
Neg Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Ωραία θα κάνουν ντουέτο με την άσχημη κάμερα του Moto. 3
Hetfield Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Αρκετα ομορφο, ομως αυτη η καμερα που προεξεχει πρεπει να φτιαχτει καποτε. 2
zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μικροδιαφορές...δεν λέγανε ότι θα βγει μοντέλο που θα θυμίζει το πρώτο για να τιμήσουν τα 10 χρόνια από όταν κυκλοφόρησε;
kg1973 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Υπέροχο κουκλί.. Θα μείνω με το κόκκινο εφτά μου φαίνεται
AggelosTz Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Η διπλή κάμερα μεγάλη μούφα. Με μια ξύλινη θήκη ωραίο θα δείχνει πίσω
zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Υπέροχο κουκλί.. Θα μείνω με το κόκκινο εφτά μου φαίνεται Κι εγώ λέω να μείνω με το homtom τελικά... 3
exor Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 ενταξει δεν μπορουν να βγαλουν ενα νεο καπως ντηζαιν ? η εταιρια που διδαξε οτι το ντηζαιν ειναι θεμα χρηστικοτητας εχει μεινει πλεον χωρις νεες ιδεες S8 ..απλα 4
zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 ενταξει δεν μπορουν να βγαλουν ενα νεο καπως ντηζαιν ? η εταιρια που διδαξε οτι το ντηζαιν ειναι θεμα χρηστικοτητας εχει μεινει πλεον χωρις νεες ιδεες S8 ..απλα Όντως, από το 6 και μετά σαν να στέρεψαν από έμπνευση! Όλα σαν s εκδόσεις είναι! 1
Runner25 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 αν ειναι αυτο ψιλοξενερωνω περιμενα μια πιο ουσιαστικη ανανεωση αλλα σκεφτομενος το 6 πλας μου που ειναι μια ποιοτικη συσκευη που με κρατησε μεχρι τωρα αν με καλυψει στα σπεκς και μου δωσει αυτα που ηθελα να δω το πιο πιθανο ειναι να το αγορασω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα