Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παράγγειλα ενα πληκτρολόγιο απο gearbest, επέλεξα μαλαισιανο post που ηταν free shipping και έλεγε 15-25 μέρες. Έχω ακούσει καμιά φορά κάνουν πιο πολύ,αλλά επειδή πρώτη φορά παραγγέλνω με το συγκεκριμένο και έχουν περάσει ακριβώς 30 μέρες από τότε που έφυγε από Μαλαισία και δεν έχει φτάσει καν Ελλάδα, ξέρει κανείς τί μπορεί να γίνεται? Ή έχει κανείς άλλος παραγγελία που εκκρεμεί και έχει χρησιμοποιήσει ταχυδρομείο Μαλαισίας? Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Shadow10ax
Δημοσ.

Παράγγειλα ενα πληκτρολόγιο απο gearbest, επέλεξα μαλαισιανο post που ηταν free shipping και έλεγε 15-25 μέρες. Έχω ακούσει καμιά φορά κάνουν πιο πολύ,αλλά επειδή πρώτη φορά παραγγέλνω με το συγκεκριμένο και έχουν περάσει ακριβώς 30 μέρες από τότε που έφυγε από Μαλαισία και δεν έχει φτάσει καν Ελλάδα, ξέρει κανείς τί μπορεί να γίνεται? Ή έχει κανείς άλλος παραγγελία που εκκρεμεί και έχει χρησιμοποιήσει ταχυδρομείο Μαλαισίας? Ευχαριστώ.

Πήρα ένα ck 104 και έκανε γύρω στις 25 μέρες. Όλα αυτά πριν 3 εβδομάδες (μπορεί και παραπάνω) Περίμενε λίγες μέρες ακόμα και στείλτους !

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω Ολλανδία είναι καλύτερα,πιο γρήγορα,εγώ έβαλα παρακολούθηση του πακέτου με επιβάρυνση ενάμιση ευρώ,αλλά εδώ και μια βδομάδα μου έχει κολλήσει στο dispatch.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα ένα ck 104 και έκανε γύρω στις 25 μέρες. Όλα αυτά πριν 3 εβδομάδες (μπορεί και παραπάνω) Περίμενε λίγες μέρες ακόμα και στείλτους !

Λοιπόν το ίδιο πληκτρολόγιο παρήγγειλα και έφυγε στις 18 από Μαλαισία. Εσένα πότε έφυγε?

Anyway τοτε καπου θα έχει καθυστερησει ποιος ξερει..

Επεξ/σία από Shadow10ax
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν το ίδιο πληκτρολόγιο παρήγγειλα και έφυγε στις 18 από Μαλαισία. Εσένα πότε έφυγε?

Anyway τοτε καπου θα έχει καθυστερησει ποιος ξερει..

Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες :/ Θα ψάξω και θα σου πω. Νομίζω πρέπει να λέει στο site του gearbest. Πάω να τσεκάρω. 

20 μέρες έκανε να έρθει από κει εδώ και μετά έφαγα καθυστέρηση 5-6 μέρες από ΕΛΤΑ. 

Επεξ/σία από UsualSuspect__
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν έχει καθυστερήσει ιδιαίτερα, μου έχει τύχει πολλές φορές. Άσε που μπορεί να έχει φτάσει ήδη Ελλάδα και απλώς να μην έχει σκαναριστεί ακόμα. Όταν σκαναριστεί θα δεις ενημέρωση στο στάτους.

Δημοσ.

Δεν έχει καθυστερήσει ιδιαίτερα, μου έχει τύχει πολλές φορές. Άσε που μπορεί να έχει φτάσει ήδη Ελλάδα και απλώς να μην έχει σκαναριστεί ακόμα. Όταν σκαναριστεί θα δεις ενημέρωση στο στάτους.

Το ελπίζω γιατί ακόμα καμία ανανέωση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...