voltmod Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Όταν τελικώς η Apple αποφάσισε να μην κάνει τίποτα στο iPad mini 4 αυτή την Άνοιξη πέρα από το να ανακοινώσει την αύξηση στον αποθηκευτικό του χώρο, άφησε αρκετούς να αναρωτιούνται για το αν η Apple εξετάζει το ενδεχόμενο να το αποσύρει από την αγορά. Αν πιστεύετε την πηγή της γνωστής ιστοσελίδας BGR, τότε η απάντηση είναι “ναι”. Σύμφωνα με το BGR, η Apple σκοπεύει να πουλήσει όλα τα αποθέματα του iPad mini 4 που διαθέτει, ειδικά τώρα που υπάρχουν “λύσεις” από το στρατόπεδο της εταιρείας που μπορούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες των χρηστών της, όπως είναι το νέο entry-level iPad ή ακόμα και το iPhone 7 Plus. Το ίδιο επίσης αντικατοπτρίζουν και τα νούμερα των πωλήσεων, αφού το ξεκάθαρο συμπέρασμα είναι ότι το μικρό iPad δεν βρίσκεται σε μεγάλη ζήτηση. Η Apple έχει αφήσει την σχετική φημολογία ασχολίαστη, όπως άλλωστε συνηθίζει, οπότε μην περιμένετε κάποια οριστική για το μέλλον του iPad mini απάντηση. Η πηγή επίσης του BGR δεν είναι σίγουρη για το αν η Apple σχεδιάζει να αποσύρει άμεσα και απότομα το προϊόν από την αγορά ή έχει στόχο να το αφήσει στα ράφια για λίγο περισσότερο ώστε να υπάρχει μία ακόμη επιλογή, όπως κάνει με μερικούς παλαιότερους Mac, αποκλείοντας όμως το ενδεχόμενο να λάβει περαιτέρω ενημερώσεις με βάση το συγκεκριμένο σενάριο. Η κίνηση της Apple να αποσύρει το μικρό iPad μάλλον έχει βάση, αν λάβουμε υπόψη μας ότι η Αμερικάνικη εταιρεία σκοπεύει να παρουσιάσει ένα ακόμη iPad με οθόνη 10,5 ιντσών, που θα βρίσκεται παράλληλα στην αγορά μαζί με τα μοντέλα των 9,7 ιντσών και των 12,9 ιντσών. Εξάλλου, η εταιρεία αντιμετωπίζει όλο και πιο φανερά το iPad ως μία συσκευή “computer replacement”, και είτε συμφωνείτε είτε όχι, το μικρό tablet των 7,9 ιντσών δεν ταιριάζει πραγματικά στον παραπάνω ισχυρισμό. Site: Engadget
johnnieinlab Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Ή μπορεί να το θεωρεί πολύ φτηνό για προϊόν Apple και της χαλάει τους μέσους όρους! Εμένα τελικά, λόγω βάρους κυρίως, το mini με βολεύει καλύτερα από το μεγάλο, αλλά και πάλι -παρότι φτηνότερο- το θεωρώ πολύ ακριβό για όσα προσφέρει. Πάλι μεταχειρισμένο θα το έπαιρνα, καθώς η αλήθεια είναι ότι δεν "γερνάει" το ίδιο γρήγορα με ένα αντίστοιχο android 6
paragontikos Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Προσωπικα παντως οι 8 ιντσες ειναι οι πιο βολικες για καθημερινη χρηση 1
HAL10000 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Προσωπικά, σαν μέγεθος το θεωρώ ως το ιδανικό για τις περισσότερες καθημερινές λειτουργίες που κάνει ο μέσος χρήστης (YouTube, Browsing, Networking, Movies κτλ.). Όταν παλαιότερα είχα 10άρι tablet, μετά από 30 λεπτά χρήσης, αν δεν το ακουμπούσα μου πιανόταν το χέρι. Κρίμας αν το καταργήσουν... 2
nikolaos82 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Ο ένας λέει "First" λες και είμαστε στο 2005,ο άλλος λέει "κρίμας" λες και είμαστε στη Γαστουνη. Τι να πω. 7
soik85 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Προσωπικα το μεγεθος δεν ειναι ιδανικό πλέον. Με μεγάλα κινητα να το πλησιάζουν δεν.... αν και γενικά τα tablet τα επομενα χρόνια θα πάρουν την κάτω βόλτα οι 10 ιντζες του air και οι 12 του pro βολεύουν καλύτερα. Συνήθεια είναι σαν τις μεγάλες τηλεοράσεις... Στην αρχή μοιάζουν θηρία αλλά μετά τις εκτιμας
Architekt Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Όπως είχε πει κ ο αείμνηστος για τα μικρά ταμπλετς: "It is meaningless, unless your tablet also includes sandpaper, so that the user can sand down their fingers to around one quarter of the present size." Καλά κάνουν...
Chef_Alexander Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Οι πωλήσεις των tablet σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν πάρει την κάτω βόλτα εδώ και 1,5 χρόνο περίπου. Το θεωρώ λοιπόν λογικό η Apple να προσπαθεί να απεμπλακεί όσο το δυνατόν ανώδυνα από μια αγορά με φθίνουσα πορεία. 1
georgepppo Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Προσωπικα το μεγεθος δεν ειναι ιδανικό πλέον. Με μεγάλα κινητα να το πλησιάζουν δεν.... αν και γενικά τα tablet τα επομενα χρόνια θα πάρουν την κάτω βόλτα οι 10 ιντζες του air και οι 12 του pro βολεύουν καλύτερα. Συνήθεια είναι σαν τις μεγάλες τηλεοράσεις... Στην αρχή μοιάζουν θηρία αλλά μετά τις εκτιμας το ίδιο έπαθα με τα κινητά,είχα 4' Nexus κάποτε και λέω α θηρίο απο xperia x8 στις 3" και μετά λέω σιγά μην παω 5" κουμούτσα θα είναι και πήγα και λέω τι μινιατούρα είναι 4" δεν βολεύει καθόλου πλέον. όλα μέχρι να τα δοκιμάσεις,πάντως ένα convertible των 200 ευρώ με Win 10 κανονικά και 6-7 ώρες αυτονιομία με πληκτρολόγιο και stand out of the box είναι πολύ πιο συμφέρον γενικά. η Ms με τα win10 tablets για μένα είναι πρώτη σε δυνατότητες και αν εξαιρέσουμε τα surface έχουν καλά vfm τα φτηνά convertible.
cpgr Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Αντε να αρχισουν να βγαζουν bezelless ταμπλετ τυπου S8..θα ειναι φανταστικο το εφε..Αλλα ναι ενα λαπτοπ των 300ε ειναι χ10 ποιο χρησιμο για το μεσο χρηστη..
aggelos_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Επειδή έχω πιάσει iPhone Plus, βολεύει περισσότερο από το iPad Mini που έχω. Είναι πιο άνετο και σύντομα θα την κάνω την αλλαγή. Δεν βολεύει το iPad. Βέβαια το iPad Pro υποθέτω είναι άλλη ιστορία με την γραφίδα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Άμα πας στις 10'' δεν υπάρχει γυρισμός. Δεν θέλω να πάω στις 10" γιατί είναι τεράστιο. Οι 8" είναι το ιδανικό για να κρατάς κάτι ελαφρύ στο χέρι ακόμη και εκτός σπιτιού. Ταυτόχρονα είναι ιδανικό για ανάγνωση ebooks κλπ. Αν φτάσω στις 10", ανοίγω και το laptop αν είναι... Αυτός είναι ο λόγος που σαν tablet έχω επιλέξει android samsung 8" που είναι πιο "σύγχρονο" (από πλευράς χαρακτηριστικών) από το ipad.
iPhoTe64 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δεν θέλω να πάω στις 10" γιατί είναι τεράστιο. Οι 8" είναι το ιδανικό για να κρατάς κάτι ελαφρύ στο χέρι ακόμη και εκτός σπιτιού. Ταυτόχρονα είναι ιδανικό για ανάγνωση ebooks κλπ. Αν φτάσω στις 10", ανοίγω και το laptop αν είναι... Αυτός είναι ο λόγος που σαν tablet έχω επιλέξει android samsung 8" που είναι πιο "σύγχρονο" (από πλευράς χαρακτηριστικών) από το ipad. Όχι και τεράστιο το 10αρι, το 12.9 είναι τεράστιο!Εντάξει γούστα είναι αυτά, εμένα πάντως με βολεύει το 9.7. Εν πάση περιπτώσει αν έχεις δουλέψει iPad δύσκολα πας σε άλλο τάμπλετ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα