Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω ενα λαπτοπ το οποιο ειχε windows 8.1 ενεργοποιημενα μαμα και το εκανα φορματ και εσβησα και το recovery partiiton για να εχω χωρο περισσοτερο.τωρα αν βαλω τα windows 10 home θα ενεργοποιηθουν μονα τους και θα ειναι οκ?

η θα πρεπει να βαλω κλειδι.?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εάν το 'κλειδάκι' είναι αποθηκευμένο στο bios θα ενεργοποιηθούν μόνα τους, εφόσον βάλεις την αντίστοιχη εκδοσή.

Δημοσ.

Η γνώμη μου (κατόπιν δοκιμών) ακόμα και αν είναι αποθηκευμένο το κλειδί των 8.1 κάπου, δεν θα ενεργοποιηθούν τα windows 10.

Αν έκανες format όλα τα partition, το έκανες ένα, δεν υπάρχει στον δίσκο κλειδί. 

Δημοσ.

Υπαρχει στο αυτοκολλητο απο κάτω απο τονλαπτοπ το κλειδι.Ειναι ΟΕΜ συνήθως.

Δεν ξερω ομως εαν μπορεις να πας δωρεαν πλεον στα 10 απο προηγουμενες εκδοσεις νομιζω το εχουν σταματησει.

Δημοσ.

το κλειδι δεν αποθηκευεται στο δισκο φιλε εισαι πιο πανω αλλα στο bios.

Αν βαλεις windows 10 και γνωριζεις το κλειδι σου θα ενεργοποιηθουν κανονικα. Αν δε το γνωριζεις υπαρχουν προγραμματα που στο δειχνουν.

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι τα windows 8.1 πριν ηταν αυθεντικα .και θελω να σβησω τα partition που εχεικαι να κανω καθαρο install.των windows 10 home.to κλειδι απο την στιγμη που το biοs ειναι uefi και οχι legacy νομιζο οτι αποθηκευετε εκει.

ετσι δευ ειναι ?

Δημοσ.

αν δεν προλαβες να κανεις φορματ δοκιμασε αυτο το εργαλειο να κανεις αναβαθμιση και θα σου ενεργοποιησει το κλειδι και για τα 10,μετα οποτε θες κανεις καθαρο φορματ με τα 10 και θα εισαι οκ

https://www.microsoft.com/en-us/accessibility/windows10upgrade?tduid=(14c348e893a91089cb2980533c6ee123)(256380)(2459594)(TnL5HPStwNw-0FBZfNm6YPFXNhiu3o52rA)()

Δημοσ.

το εκανα και ενεργοποιηθηκαν ολα οκ.οχι με το εργαλειο του G10.αλλα μονα τους.μαλλον κραταει το κλειδι στο bios και ενεργοποιει την εκδοση windows 10 home σε ενδεχομενο φορματ.

Δημοσ.

Οσα laptop και υπολογιστες ειναι με 8, 8.1 και 10 το κλειδι ειναι μεσα στο bios, οχι στον σκληρο. Οποτε δεν υπαρχει φοβος να το σβησεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...