Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, καλησπέρα και πάλι. Μετά τις παντόφλες που απέτυχε ολίγον τι ως θέμα, επανέρχομαι δριμύτερος.
Λοιπόν, μια που έρχεται καλοκαίρι (και Παρασκευή), έχει δοκιμάσει κανείς τα αυθεντικά all star της converse;
Δε μιλάω για απομιμήσεις των allstar, γιατί έχω πάρει απομιμήσεις (15 ευρώ) και τα πέταξα..Τα αυθεντικά καθ' αυτά.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω, είναι γενικά ελαφρύ παπούτσι; Αερίζεται επαρκώς; Ιδρώνεις; Καθαρίζονται εύκολα;
Είμαι έξω κυρίως 5-10 ώρες το 24ωρο. Περπάτημα αρκετό (~4- 6 Km).
1902727070m6_exlg.jpg

Άλλη λύση τα onestar, που είναι και δερμάτινα;

20160907151840_c84238d5.jpeg

[Αναμένετε θέμα για παντελόνι, εσείς θα με ντύνετε ρεεε!!!! :-D  :-D  :-D  :-D ]

Δημοσ.

Είναι υπέροχα και πάνε με όλα. Βολεύουν για όλα εκτός από άθληση. Καθαρίζουν εύκολα αλλά είναι πιο ωραία βρώμικα.  :P 

• Like 3
Δημοσ.

Είναι υπέροχα και πάνε με όλα. Βολεύουν για όλα εκτός από άθληση. Καθαρίζουν εύκολα αλλά είναι πιο ωραία βρώμικα.  :P

Όχι για άθληση, έχω άλλα, για βόλτα πιο πολύ!

Βρώμικα πιο ωραία;

Δημοσ.

υπαρχουν παπουτσια που ειναι για σοβαρο περπατημα.αν τωρα θες να φορας σταρακια......

• Like 5
Δημοσ.

Οχι σε όλα!! Από τα χειρότερα παπούτσια για μένα, τόσο σε θέμα άνεσης όσο και καθαρισμού και αντοχής.

• Like 8
Δημοσ.

Δες Adidasn Stan Smith αμα θες περπατημα και να κρατησουν.Σε ενα χρονο τα φορουσα σχεδον καθημερινα.Ανετα και απο καθαρισμα δεν εχει πολυ δυσκολια.Σε outlet θα τα βρεις 50-60€.Σε footlocker και αλλα καταστηματα γυρω στα 80€.Ριξτα μια ματια,αξιζουν.

Και μακρια απο Superstar,μπροστα ανοιγει σε κατι μηνες αμα τα φορας συνεχεια.Αμα θες κατι σε σταρακι,δες Vans,αλλα στο περπατημα το πολυ θα σε ζορισουν.Εχω τα oldschool και ειχα πιο πριν τα new era.Δεν εχει την ανεση του stan smith αλλα μια χαρα παπουτσι.Δεν ειναι για αθληματα ομως,το stan smith ειναι πιο βολικο.

Δημοσ.

Οκ προφανώς τα σταράκια δεν είναι για πολύωρο περπάτημα, είναι για το στυλ, αν σου ταιριάζουν δλδ και με το υπόλοιπο ντύσιμό σου.

Αν πας να περπατήσεις σε χωματόδρομους και σε βουνά θα υποφέρεις με τα κλασικά [νοιώθεις την κάθε πέτρα]. Τα σταράκια δεν χρησιμοποιούνται σαν αθλητικά.

Προσωπικά είναι τα αγαπημένα μου παπούτσια, τα έχω φορέσει από δουλειά μέχρι για ποτό, έχω 2 ζευγάρια αυθεντικά [ένα σε total black που τό'χω 10 χρόνια και ένα γκρι star player καινούργιο, οπότε πάνε σχεδόν με όλα μου τα ρούχα].

Δεν θά'λεγα ότι ιδρώνουν οι πατούσες με τα σταράκια, έχουν και κάτι τρυπίτσες στα πλάγια τα μαύρα μου [βέβαια εγώ είμαι και σαύρα, σπανιότατα θα ιδρώσω οπότε δεν ξέρω αν μετράει η γνώμη μου XD ]

Όσον αφορά το καθάρισμα, τα περνάω καμιά φορά με υγρά πανάκια για να μην φαίνονται και πολύ βρώμικα. [άλλα λίγη βρωμιά την θέλουν, είπαμε, είναι το στυλ των συγκεκριμένων]

Το 2ο που πόσταρες μου φαίνεται πανέμορφο!

Τα δικά μου:

o_all-black-convers-chuck-taylor-all-sta

480Converse%20Star%20Player%20Grey%20Bla

• Like 1
Δημοσ.

υπαρχουν παπουτσια που ειναι για σοβαρο περπατημα.αν τωρα θες να φορας σταρακια......

Asics aaron... ότι καλύτερο είχα ποτέ για περπάτημα, αλλά και για τρέξιμο που δοκίμασα, μια χαρά μου φάνηκαν σε σχέση με άλλα που ήταν όντος για τρέξιμο.

Για σταράκια είπα έτσι για την "μόδα", και λένε είναι το απόλυτο καλοκαιρινό, γι αυτό ρωτάω, δε με τρέλαναν ιδιαίτερα, προτιμώ asics mexico..

Δημοσ.

Πήρα αυτά πριν 2 βδομάδες και έριξα άπειρο περπάτημα και δεν κουράζουν καθόλου. 

(Μην πει κανείς για το λινκ πως απαγορεύεται κτλ εφόσον υπάρχουν threads για ολόκληρα "μαγαζιά" όπως το sportsdirect) :P

Φίλε ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά τα τύπου running, για κάποιο λόγω με απωθούν όπως το λιβάνι τα διαόλια!  :-D 

Και για τρέξιμο πάω με flat.

asics mexico

asics aaron

Σταράκια είπα για πιο casual! Αλλά βλέπω να παίρνω πάλι asics tiger/ aaron. :-D  :-D 

20141229164600_673686_1200_B.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά τα σταράκια για μένα ίσον ιδρώτα και βρωμοποδαρίλα

Πάντα στο μπαλκόνι τα άφηνα, όταν είχα

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά τα σταράκια για μένα ίσον ιδρώτα και βρωμοποδαρίλα

Πάντα στο μπαλκόνι τα άφηνα, όταν είχα

Τωρα που δεν εχεις μπαλκονι τι γινετε ?

• Like 14
Δημοσ.

Τωρα που δεν εχεις μπαλκονι τι γινετε ?

χαχαχα καλό (δεν εχω likes σημερα)

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...