Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, gousias είπε

Για τα Converse Jack Purcell τι γνώμη έχετε; Βασικά η σόλα εξωτερικά στο κάτω μέρος είναι "επικίνδυνη" για ολισθηρότητα;

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

01a.png

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

01b.png

Μια χαρά  για πατινάζ! αν μάλιστα τύχει να βρεθείς σε βρεγμένο πλακάκι με δαύτα, είσαι για μεγάλα πράγματα... θα κάνεις τριπλό άξελ και διπλό τόλουπ  εδάφους...d015.gif

Επεξ/σία από TriLoBiTe
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Συνεχίζουν τα "σταρακια" να είναι το αντίθετο της ανατομικοτητας; 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ πάντως περπατάω άνετα με σταρακια, γω δεν είμαι Γαηδος.

Δημοσ.

Έχω πάρει μερικά converse τους τελευταίους μήνες με πάτο Nike Lunarlon. Πολύ αναπαυτικά.

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Glikos είπε

Έχω πάρει μερικά converse τους τελευταίους μήνες με πάτο Nike Lunarlon. Πολύ αναπαυτικά.

Πολυ αναπαυτικα αν εχεις φορεσει μονο all star στη ζωη σου. Εκανα μια προσπάθεια πριν 2 δυο χρονια να αγορασω all star με πατο Nike και ειναι πρωτα παπούτσια στη ζωη μου που εχω παει πισω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε

Μια χαρά  για πατινάζ! αν μάλιστα τύχει να βρεθείς σε βρεγμένο πλακάκι με δαύτα, είσαι για μεγάλα πράγματα... θα κάνεις τριπλό άξελ και διπλό τόλουπ  εδάφους...d015.gif

Αυτό μου κάνει εντύπωση, πως το πουλάνε ενώ εξόφθαλμα αποτυπώνει έτσι;

Επίσης, σε όχι custom Jack Purcell έχω δει εικόνες με διαφορετική σόλα εξωτερικά, τι «μοντιφιά» είναι αυτή; Υπάρχει λογική;

Επεξ/σία από gousias
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Talepwros είπε

Πολυ αναπαυτικα αν εχεις φορεσει μονο all star στη ζωη σου. Εκανα μια προσπάθεια πριν 2 δυο χρονια να αγορασω all star με πατο Nike και ειναι πρωτα παπούτσια στη ζωη μου που εχω παει πισω. 

Δεν έχω μόνο Converse, αλλά ήταν αρκετά αναπαυτικά. Μην ξεχνάμε ότι δεν είναι παπούτσια τρεξίματος/ορθοστασίας αλλά βόλτας/casual. Σε σχέση με τα 'απλά' σταράκια είναι μέρα και νύχτα. Αν τους βάλεις και κανα εχτρα πάτο gel ειδικά είναι σούπερ.

Δημοσ.
Στις 1/3/2020 στις 5:36 ΜΜ, gousias είπε

Αυτό μου κάνει εντύπωση, πως το πουλάνε ενώ εξόφθαλμα αποτυπώνει έτσι;

Επίσης, σε όχι custom Jack Purcell έχω δει εικόνες με διαφορετική σόλα εξωτερικά, τι «μοντιφιά» είναι αυτή; Υπάρχει λογική;

Γιατί άραγες;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...