Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οκ προφανώς τα σταράκια δεν είναι για πολύωρο περπάτημα, είναι για το στυλ, αν σου ταιριάζουν δλδ και με το υπόλοιπο ντύσιμό σου.

Αν πας να περπατήσεις σε χωματόδρομους και σε βουνά θα υποφέρεις με τα κλασικά [νοιώθεις την κάθε πέτρα]. Τα σταράκια δεν χρησιμοποιούνται σαν αθλητικά.

Προσωπικά είναι τα αγαπημένα μου παπούτσια, τα έχω φορέσει από δουλειά μέχρι για ποτό, έχω 2 ζευγάρια αυθεντικά [ένα σε total black που τό'χω 10 χρόνια και ένα γκρι star player καινούργιο, οπότε πάνε σχεδόν με όλα μου τα ρούχα].

Δεν θά'λεγα ότι ιδρώνουν οι πατούσες με τα σταράκια, έχουν και κάτι τρυπίτσες στα πλάγια τα μαύρα μου [βέβαια εγώ είμαι και σαύρα, σπανιότατα θα ιδρώσω οπότε δεν ξέρω αν μετράει η γνώμη μου XD ]

Όσον αφορά το καθάρισμα, τα περνάω καμιά φορά με υγρά πανάκια για να μην φαίνονται και πολύ βρώμικα. [άλλα λίγη βρωμιά την θέλουν, είπαμε, είναι το στυλ των συγκεκριμένων]

Το 2ο που πόσταρες μου φαίνεται πανέμορφο!

Τα δικά μου:

o_all-black-convers-chuck-taylor-all-sta

480Converse%20Star%20Player%20Grey%20Bla

Τα μαυρα που φερνουν σαν μποτα τα φορουσα για μεγαλο διαστημα πριν χαλασουν πριν 9 χρονια. Τελειως μαυρα. Τι μου θυμισες..

Σχετικα με το στυλ που λετε απορω.. Πως τα συνδιαζουν με το κουστουμι μερικοι βλεπε λαζοπουλος.. Και βλεπω η μοδα δεν εχει φυγει.

Δεν θυμαμαι πριν 15 χρονια να φορουσαν τετοια παππουτσια οι νεοι/ισως και μεγαλοι. Ακομα πιο παλια ισως, τωρα ξαναγυρισαν και μενουν. Πριν λιγα χρονια ανακαλυψα οτι ειναι της nike παππουτσια με αλλο brand.

Το κλασσικο στυλ all star (με τη ριγα στη σολα πχ) το προτιμω με παππουτσια aciqs,adidas κλπ εχουν καλυτερη επενδυση κ σολα πιστευω.

Απ την αλλη σαν ροκας, ισως πρεπει να εχω στην συλλογη μου ενα τετοιο παππουτσακι.

Δημοσ.

Τα μαυρα που φερνουν σαν μποτα τα φορουσα για μεγαλο διαστημα πριν χαλασουν πριν 9 χρονια. Τελειως μαυρα. Τι μου θυμισες..

Σχετικα με το στυλ που λετε απορω.. Πως τα συνδιαζουν με το κουστουμι μερικοι βλεπε λαζοπουλος.. Και βλεπω η μοδα δεν εχει φυγει.

Δεν θυμαμαι πριν 15 χρονια να φορουσαν τετοια παππουτσια οι νεοι/ισως και μεγαλοι. Ακομα πιο παλια ισως, τωρα ξαναγυρισαν και μενουν. Πριν λιγα χρονια ανακαλυψα οτι ειναι της nike παππουτσια με αλλο brand.

Το κλασσικο στυλ all star (με τη ριγα στη σολα πχ) το προτιμω με παππουτσια aciqs,adidas κλπ εχουν καλυτερη επενδυση κ σολα πιστευω.

Απ την αλλη σαν ροκας, ισως πρεπει να εχω στην συλλογη μου ενα τετοιο παππουτσακι.

Είναι σε συνεργασία με nike η converse.

Βλέπε adidas με reebok.( χάλια) 

Δημοσ.

Εγώ προ ημερών πήρα αυτά εδώ! Πρώτη μου φορά που αγόρασα σταράκια, και σίγουρα όχι η τελευταία! Πολύ άνετα, και η σόλα επίσης πολύ ξεκούραστη + πως καθαρίζονται εύκολα!

Chuck Taylor  II

Newest-All-Star-Converse-Chuck-Taylor-II

• Like 5
Δημοσ.

Eίχα γκρί (τα πρώτα μου), σκούρο μπλέ, βυσσινί, πράσινα ( σκούρα , του παλιού ΠΑΣΟΚ, του ορθόδοξου) και τώρα πάω για μπέζ.

Είναι παπούτσια που όσο πιο ξεθωριασμένα είναι , τόσο καλύτερα ταιριάζουν με πολλά ρούχα.

Τα φοράω με όλα σχεδόν, απο φόρμες και σορτσάκια μέχρι τζιν και καλό παντελόνι και τα έχω βάλει για να πάω απο την Λαϊκή μέχρι και έξω για ποτό.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα κλασσικά all star (chuck taylor) είναι απαράδεκτα σαν παπούτσι για περπάτημα, τουλάχιστον με τα δεδομένα του σήμερα (ίσως να είμαστε και πιο μαμόθρεφτα πια :-) ).

Μου φαίνεται απίστευτο το ότι κάποτε βγήκε σαν αθλητικό παπούτσι (πριν κανα αιώνα βέβαια).

Η μόνη τους χρήση για μένα (ίσως βέβαια έχει να κάνει και με το πόδι του καθενός μας) είναι σαν αξεσουάρ ένδυσης, ιδανικά για εξόδους που δεν θα παίξει πολύ περπάτημα.

Στα συν των original το ότι δεν μυρίζουν σε αντίθεση με τα made in santa barbara.

υγ αν και ίσως φαίνομαι σαν πολέμιος των συγκεκριμένων παπουτσιών, δεν είμαι. Είχα, έχω και (προφανώς) θα έχω. Απλά η χρήση που τους κάνω δεν είναι τόσο σαν περιπατητικά αλλά σαν αισθητική πινελιά. Για εξόδους που θέλω να περάσω σαν πουρο (λόγω ηλικίας) ροκάς ;)

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 1
Δημοσ.

Πριν 15 χρόνια που λες σταράκια φορούσαν οι μεταλλάδες/ροκάδες και όλες αυτές οι παράξενες new age μουσικές που υπήρχαν στις αρχές των '00s (και όχι πλέον) και οι τζιβάτοι αναρχοαυτονομοδιαχειρίζομενοι

γενικά δεν ήταν αυτό που λέμε mainstream, ήσουν λίγο παράταιρος με τέτοιο υπόδημα 

κάποια στιγμή από κάποιο fame story κι έπειτα όπου φορούσαν εκεί οι παίκτες άρχισε να φοράει όλος ο κόσμος και παρέμεινε η τάση μέχρι σήμερα 

• Like 1
Δημοσ.

Το καλυτερο παπούτσι που έχω φορέσει ποτέ.

Μιλαω για το κλασικό σταρακι.

Απειρα χιλιόμετρα εκανα με αυτα. Ούτε πονος στα πόδια ουτε τίποτα

• Like 1
Δημοσ.

εχω σταρακια πολλα μερικα ειναι ακομηη σε κουτια αφορετα,κ τα κλασσικα κ τα αλλα τα πιο χοντρα 

δεν κανουν για περπατημα ,ειναι βαρια, εκτος αν εισαι νεος κ δεν χαμπαριαζεις απο κουραση

εγω που ειμαι κολογερος εχω κατι new balance mr10 κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Πάντως ειναι απο τα πιο ευκολοσυνδυαστα παπούτσια, ανετα τα βάζεις και με σακακι οσο και με φορμα λ.χ

Πάντως ανεση στο περπατημα δε θα ελεγα πως εχουν, αλλα παλευονται. Απο την αλλη αν θελεις ειδικα για περπάτημα, πας σε πιο εξειδικευμένα παπουτσια.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως ανεση στο περπατημα δε θα ελεγα πως εχουν, αλλα παλευονται. Απο την αλλη αν θελεις ειδικα για περπάτημα, πας σε πιο εξειδικευμένα παπουτσια.

Ισχύει. Είναι πολύ επίπεδα και δεν ξέρω αν κάνουν για πλατυποδία. Νιώθεις τη κάθε χαρακιά στο έδαφος.

Δημοσ.

Αν μου ερχόταν ο φίλος μου με σακάκι και all star θα τα άκουγε και θα τον έστελνα ν αλλάξει :P . Γενικά το χω ξαναγράψει δε μπορω πια να βλέπω μαντραχαλους μ αυτά τα παπούτσια που ειναι για 15χρονα.

Υπάρχουν τόσα sneakers , τόσες επιλογές. Με 80€ παίρνεις Tommy Hilfiger υφασμάτινο για παράδειγμα.

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Αν μου ερχόταν ο φίλος μου με σακάκι και all star θα τα άκουγε και θα τον έστελνα ν αλλάξει :P . Γενικά το χω ξαναγράψει δε μπορω πια να βλέπω μαντραχαλους μ αυτά τα παπούτσια που ειναι για 15χρονα.

Υπάρχουν τόσα sneakers , τόσες επιλογές. Με 80€ παίρνεις Tommy Hilfiger υφασμάτινο για παράδειγμα.

Χαχαχα κοιτα, δεν εχω ακουσει αρνητικά σχόλια για το στυλ μου αυτο (το οποιο ειναι ενα απο τα πολλα βεβαια) αλλα απο την αλλη δεν εχω αφήσει και περιθωριο για κατι τετοιο :lol:

Δεν ειναι θεμα τιμης μωρε, εχω και prada sneakers ξερωγω, τα σταρακια απλα "δενουν" με αυτο που εχω στο μυαλο μου ενίοτε.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...