Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχαχα!

Βρε επειδή για καποιους ειναι θεμα τιμής , γι αυτο εδωσα το παράδειγμα ενός παπουτσιού που μπορείς να αποκτήσεις με παραπλήσια χρήματα.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα κλασσικά all star (chuck taylor) είναι απαράδεκτα σαν παπούτσι για περπάτημα, τουλάχιστον με τα δεδομένα του σήμερα (ίσως να είμαστε και πιο μαμόθρεφτα πια :-) ).

Μου φαίνεται απίστευτο το ότι κάποτε βγήκε σαν αθλητικό παπούτσι (πριν κανα αιώνα βέβαια).

Πριν κάνα αιώνα; Μέχρι και τα τέλη 70s all star φοράγανε στο μπάσκετ :P

Δημοσ.

Γιατί τόση αυστηρότητα βρε Μαργαρίτα;!

Και πού το λέει ότι είναι για 15χρονα;

Απλά δεν ταιριάζουν σε όλους τα σταράκια, that's all. Είναι γενικά τί στυλ ντυσίματος έχει ο άλλος/η.

[Προσωπικά, όταν φοράω σακάκι, σκούρο τζιν στενό & σταράκια τότε είναι που πέφτουν τα κοπλιμέντα.]

• Like 2
Δημοσ.

Όντως τωρα αντί για γόβα ή μποτα πχ, φοράς all star??!

Δεν αντέχω τα χτυπήματα ειναι πολλαπλά... με στείλατε παλιόπαιδα!!! :P

Δημοσ.

Πριν κάνα αιώνα; Μέχρι και τα τέλη 70s all star φοράγανε στο μπάσκετ :P

Ναι αλλά η δημιουργία τους ήταν πριν κάνα αιώνα. Έγιναν βέβαια και αλλαγές αλλά......

"Converse Rubber Shoe Company was created by Marquis Mills Converse in 1908 in Malden, Massachusetts. In 1917, the company designed the forerunner of the modern All Star, marketed under the name "Non-Skids." The shoe was composed of a rubber sole and canvas upper and was designed to be a high performance athletic shoe for basketball players.

In 1923, American basketball player Charles "Chuck" Taylor joined a basketball team sponsored by the Converse Company called The Converse All Stars. Taylor held basketball clinics in high schools all over the country and while teaching the fundamentals of the game, he sold the All Star shoes.[2] As a salesman and athlete for the company, Taylor also made improvements to the shoe he loved. His ideas for the shoe were designed to provide enhanced flexibility and support and also incorporated a patch to protect the ankle.

A variety of professional basketball players soon wore All Stars and they became the envy of all aspiring basketball players. Soon after, All Stars were being worn by athletes in the Olympics, and during World War II American soldiers began to wear All Stars while in training."

Δημοσ.

Η γόβα δεν παλέυεται όταν λείπω απ'το σπίτι 9:30-21:00 σχεδόν κάθε μέρα. Επίσης είμαι ροκομεταλού και τα σταράκια τ'αγαπώ [την γόβα την βλέπω σαν αναγκαίο κακό σε συγκεκριμένες περιστάσεις, π.χ. σε λίγο καιρό που έχω μια γαμοβάπτιση ε δεν θα σκάσω μύτη με τα σταράκια.]

• Like 1
Δημοσ.

Η γόβα δεν παλέυεται όταν λείπω απ'το σπίτι 9:30-21:00 σχεδόν κάθε μέρα. Επίσης είμαι ροκομεταλού και τα σταράκια τ'αγαπώ [την γόβα την βλέπω σαν αναγκαίο κακό σε συγκεκριμένες περιστάσεις, π.χ. σε λίγο καιρό που έχω μια γαμοβάπτιση ε δεν θα σκάσω μύτη με τα σταράκια.]

"Γαμοβάπτιση" τουτέστιν "βάφτιση που δεν θέλω να πάω" (aka γαμΩβάπτιση)

ή

Γάμος+βάπτιση; :-)

• Like 5
Δημοσ.

Αν μου ερχόταν ο φίλος μου με σακάκι και all star θα τα άκουγε και θα τον έστελνα ν αλλάξει :P . Γενικά το χω ξαναγράψει δε μπορω πια να βλέπω μαντραχαλους μ αυτά τα παπούτσια που ειναι για 15χρονα.

Υπάρχουν τόσα sneakers , τόσες επιλογές. Με 80€ παίρνεις Tommy Hilfiger υφασμάτινο για παράδειγμα.

Ο Hilfiger είναι ένα φασιστόμουτρο του κερατά....

προσωπικά φοράω all star τα τελευταία 20+ χρόνια.

Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς αυτά και δεν καταλαβαίνω γιατί να πρέπει να τα αλλάξω.

Όχι ότι δεν φοράω και άλλα παπούτσια, αλλά τα all star είναι κάτι το οποίο είμαι πιστός και θα συνεχίσω να είμαι.

όσοι κρίνεται να κρίνεται πρώτα τον εαυτό σας.

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να φοράει - κάνει ότι θέλει από την στιγμή που δεν επηρεάζει κανέναν άμεσα.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι πως και γω ψαχνω για ανοιχτοχρωμο που να φοριεται πολλες ωρες. Πηρε η αδερφη μου αυτα τα vans και τα ζηλεψα.

1974275370.spin?thumb

• Like 2
Δημοσ.

OP, έχω το δερμάτινο που έβαλες περίπου 1,5 χρόνο. Πήγαινα στην δουλειά με αυτό και περπατούσα αρκετά. Δεν θα το πρότεινα για έντονο περπάτημα γιατί μου έκανε πληγές στους αχίλιους τένοντες ειδικά όταν είχε ανηφόρες. Δεν ξέρω άν έφταιγε το παππούτσι ή εγώ. Το φορούσα άνετα χωρίς να δένω τα κορδόνια(είχα κάνει κόμπους για να μην πετάνε και τα είχα μέσα στο παπούτσι). Το λάστιχο στην μια πλευρά έσπασε κάτι που συμβαίνει στα περισσότερα σταράκια. Παλαιότερα είχα και κανονικό σταράκι το οποίο όμως χάλασε και αυτό. Από άνεση πιστεύω έχει να κάνει καθαρά με το τι προτιμάει ο καθένας. Άμα δεν σου αρέσει η ίσια σόλα που έχουν μείνε μακρυά από σταράκια. Ενδιάμεσα είχα ακόμα ένα ζευγάρι σταράκια chuck taylors νομίζω με διπλή επένδυση, τα είχα πάρει από το footlocker στο κόσμος, και είναι σκυλιά. Βέβαια αυτά είναι για χειμώνα. Τώρα λέω να πάω σε adidas/nike να δούμε τι παίζει και εκεί.

• Like 1
Δημοσ.

Με το χάλια, τι εννοεις;

Έχουν ρίξει την ποιότητα στα τάρταρα. Ειδικά η reebok.

Εγώ πάντως προτιμώ να φοράνε οι γυναίκες φλατ/ all star, παρά γόβες και ιστορίες με τακούνια!

OP, έχω το δερμάτινο που έβαλες περίπου 1,5 χρόνο. Πήγαινα στην δουλειά με αυτό και περπατούσα αρκετά. Δεν θα το πρότεινα για έντονο περπάτημα γιατί μου έκανε πληγές στους αχίλιους τένοντες ειδικά όταν είχε ανηφόρες. Δεν ξέρω άν έφταιγε το παππούτσι ή εγώ. Το φορούσα άνετα χωρίς να δένω τα κορδόνια(είχα κάνει κόμπους για να μην πετάνε και τα είχα μέσα στο παπούτσι). Το λάστιχο στην μια πλευρά έσπασε κάτι που συμβαίνει στα περισσότερα σταράκια. Παλαιότερα είχα και κανονικό σταράκι το οποίο όμως χάλασε και αυτό. Από άνεση πιστεύω έχει να κάνει καθαρά με το τι προτιμάει ο καθένας. Άμα δεν σου αρέσει η ίσια σόλα που έχουν μείνε μακρυά από σταράκια. Ενδιάμεσα είχα ακόμα ένα ζευγάρι σταράκια chuck taylors νομίζω με διπλή επένδυση, τα είχα πάρει από το footlocker στο κόσμος, και είναι σκυλιά. Βέβαια αυτά είναι για χειμώνα. Τώρα λέω να πάω σε adidas/nike να δούμε τι παίζει και εκεί.

Συνήθως, όλα τα καινούργια παπούτσια κάνουν πληγή στον αχίλλειο, μέχρι να μαλακώσουν λίγο!

Είχα πάρει reebok sublite, και μου είχαν βγάλει δέρμα. Και μια συζήτηση που έκανα με φίλους, μου έχουν πει πως γενικά η adidas/ reebok, έχουν ρίξει την ποιότητα τους καιρό τώρα..

Οπότε, πλέον προτιμώ μόνο Nike/ asics/ converse, που συνεργάζονται κιόλας, και νομίζω προσφέρουν αρκετά καλή ποιότητα!

Βέβαια καμία σχέση αυτά που έχουμε εδώ στην Ευρώπη με αυτά που έχουν Αμερική (αναφέρομε στα Jordans, και μόνο τουλάχιστον), που είναι καλύτερα τα made in america, που βέβαια τα πληρώνεις και λίγο παραπάνω!

Δημοσ.

Asics aaron... ότι καλύτερο είχα ποτέ για περπάτημα, αλλά και για τρέξιμο που δοκίμασα, μια χαρά μου φάνηκαν σε σχέση με άλλα που ήταν όντος για τρέξιμο.

Για σταράκια είπα έτσι για την "μόδα", και λένε είναι το απόλυτο καλοκαιρινό, γι αυτό ρωτάω, δε με τρέλαναν ιδιαίτερα, προτιμώ asics mexico..

απειρα καλοκαιρινα πεζοπορικα πχ salomon salewa που γινονται και σαν παντοφλες.το καλοκαιρι φοραω five fingers που ειναι οτι πιο ανετο και δεν κανω πλακα

Αν μου ερχόταν ο φίλος μου με σακάκι και all star θα τα άκουγε και θα τον έστελνα ν αλλάξει :P . Γενικά το χω ξαναγράψει δε μπορω πια να βλέπω μαντραχαλους μ αυτά τα παπούτσια που ειναι για 15χρονα.

Υπάρχουν τόσα sneakers , τόσες επιλογές. Με 80€ παίρνεις Tommy Hilfiger υφασμάτινο για παράδειγμα.

με 80 πεταμενα ευρω αγοραζεις ενα παπουτσι που εχει ονομα παρα να αξιζει αυτο που πληρωνεις
Δημοσ.

Γιατί τόση αυστηρότητα βρε Μαργαρίτα;!

Και πού το λέει ότι είναι για 15χρονα;

Απλά δεν ταιριάζουν σε όλους τα σταράκια, that's all. Είναι γενικά τί στυλ ντυσίματος έχει ο άλλος/η.

[Προσωπικά, όταν φοράω σακάκι, σκούρο τζιν στενό & σταράκια τότε είναι που πέφτουν τα κοπλιμέντα.]

Άντρας εδώ. :-D

Δηλώνω ότι τα σταράκια σε ωραία κοπέλα την κάνουν πολύ πιο sexy και ερωτεύσιμη από οτιδήποτε άλλο. Και οι μπότες είναι sexy.

Fuck γόβες, ψηλοτάκουνα και πλατφόρμες. :eek:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...