Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άντρας εδώ. :-D

Δηλώνω ότι τα σταράκια σε ωραία κοπέλα την κάνουν πολύ πιο sexy και ερωτεύσιμη από οτιδήποτε άλλο. Και οι μπότες είναι sexy.

Fuck γόβες, ψηλοτάκουνα και πλατφόρμες. :eek:

Ηλικία;

Δημοσ.

Άντρας εδώ. :-D

Δηλώνω ότι τα σταράκια σε ωραία κοπέλα την κάνουν πολύ πιο sexy και ερωτεύσιμη από οτιδήποτε άλλο. Και οι μπότες είναι sexy.

Fuck γόβες, ψηλοτάκουνα και πλατφόρμες. :eek:

BOSS SAID!!! Maz;i soy 1000%!!!!

Ηλικία;

συμφωνώ απόλυτα μαζί του, και είμαι 28!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά συγγνώμη που σας το λέω αλλα ειναι λιγο βλάβη να λέτε οτι δεν ειναι Σεξυ οι γόβες αλλα ειναι τα all star.. αντικειμενικά τωρα :P

• Like 1
Δημοσ.

Ηλικία;

Θα πω απλά ότι δεν είμαι μικρός και ότι είμαι άνω των 20.

Δεν θέλουν όλοι οι ώριμοι και μεγάλοι άντρες την γυναίκα να φοράει τακούνια (αν ρωτάς γι' αυτό δηλαδή).

Προσωπικά εύχομαι να εξαφανιστούν τα τακούνια, οι γόβες, οι πλατφόρμες κ.λπ. εκτρώματα.

Δημοσ.

Ποτε δεν καταλαβα γιατι οι "ροκαδες" πρεπει να ντυνονται συγκεκριμενα. Πχ ειπαν πολλοι επειδη ειμαι ροκας επιβαλλεται να φορεσω αυτο ή δε μπορω να φορεσω εκεινο. wtf??? δλδ η μουσικη που ακους σου επιβαλλει τι θα φορεσεις; δλδ δε μπορει ενας ροκας να ντυνεται κυριλε; πρεπει να ειναι ολοι μαλλιαδες με σκουλαρικια κ σκισμενα τζιν ααα και all star εννοειται;

• Like 2
Δημοσ.

Θα πω απλά ότι δεν είμαι μικρός και ότι είμαι άνω των 20.

Δεν θέλουν όλοι οι ώριμοι και μεγάλοι άντρες την γυναίκα να φοράει τακούνια (αν ρωτάς γι' αυτό δηλαδή).

Προσωπικά εύχομαι να εξαφανιστούν τα τακούνια, οι γόβες, οι πλατφόρμες κ.λπ. εκτρώματα.

Αυτό! (έχω εξαντλήσει τα like, για σήμερα. moderators, δώστε μου κιάλα!)

Παιδιά συγγνώμη που σας το λέω αλλα ειναι λιγο βλάβη να λέτε οτι δεν ειναι Σεξυ οι γόβες αλλα ειναι τα all star.. αντικειμενικά τωρα :P

Μπααα μάλλον το αντίθετο! Οι γόβες και γενικά τα ψιλά, είναι λίγο στερεότυπο για τον ορισμό sexy.

Δημοσ.

Μπααα μάλλον το αντίθετο! Οι γόβες και γενικά τα ψιλά, είναι λίγο στερεότυπο για τον ορισμό sexy.

Να προσθέσω ότι γόβες, τακούνια και πλατφόρμες κ.λπ. εκτρώματα που συμπιέζουν τα δάκτυλα και υψώνουν κώλους, τα φοράνε όλες οι θείτσες! Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Για να δείχνεις ωραία και να σε αναδείξουν τα σταράκια (κ.α. ωραία θηλυκά υποδήματα όπως σανδάλια / σαγιονάρες), πρέπει να έχεις κορμί! Οπότε δύσκολα πηγαίνει το σταράκι στη μεγάλη τη θείτσα.

Οι 15χρονες έχουν ωραίο κορμί λόγω ηλικίας. Δεν είναι όμως ότι το παπούτσι είναι για ωριμότητα 15χρονης, αλλά ότι το ωραίο κορμάκι είναι για αυτό το παπούτσι. Και μια π.χ. 35αρα με ωραίο κορμί και σταράκια είναι ερωτεύσιμος συνδυασμός.

Δημοσ.

Γούστα!

Δημοσ.

Να προσθέσω ότι γόβες, τακούνια και πλατφόρμες κ.λπ. εκτρώματα που συμπιέζουν τα δάκτυλα και υψώνουν κώλους, τα φοράνε όλες οι θείτσες! Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Για να δείχνεις ωραία και να σε αναδείξουν τα σταράκια (κ.α. ωραία θηλυκά υποδήματα όπως σανδάλια / σαγιονάρες), πρέπει να έχεις κορμί! Οπότε δύσκολα πηγαίνει το σταράκι στη μεγάλη τη θείτσα.

Οι 15χρονες έχουν ωραίο κορμί λόγω ηλικίας. Δεν είναι όμως ότι το παπούτσι είναι για ωριμότητα 15χρονης, αλλά ότι το ωραίο κορμάκι είναι για αυτό το παπούτσι. Και μια π.χ. 35αρα με ωραίο κορμί και σταράκια είναι ερωτεύσιμος συνδυασμός.

Μαν, τί 15 λες;;;; Θα πας μέσα.. 18 και πάνω... με την συγκατάθεσή της.

Δημοσ.

Μαν, τί 15 λες;;;; Θα πας μέσα.. 18 και πάνω... με την συγκατάθεσή της.

Επειδή ειπώθηκε ότι τα σταράκια είναι για τις μικρές, γι' αυτό και εγώ εξηγώ ότι δεν είναι τα σταράκια για τις μικρές αλλά το ωραίο κορμί για τα σταράκια. Και οι μικρές έχουν συνήθως ωραίο κορμί, γι' αυτό και τους πηγαίνουν.

Γόβες και πλατφόρμες όμως φοράει και η μεγάλη η θείτσα από το χωριουδάκι.

Δημοσ.

Επειδή ειπώθηκε ότι τα σταράκια είναι για τις μικρές, γι' αυτό και εγώ εξηγώ ότι δεν είναι τα σταράκια για τις μικρές αλλά το ωραίο κορμί για τα σταράκια. Και οι μικρές έχουν συνήθως ωραίο κορμί, γι' αυτό και τους πηγαίνουν.

Γόβες και πλατφόρμες όμως φοράει και η μεγάλη η θείτσα από το χωριουδάκι.

Τα μπλέξες λιγο. Το all star δειχνει καλο σε ωραία σώματα ενώ γόβες δε χρειάζονται ωραιο σωμα;;;; all star βάζει κι η κουτσή Μαρία, τη γόβα πρέπει να την υποστηρίζεις με καλλίγραμμα πόδια, καμία σχέση. Τα all star τα φοράνε τα παιδάκια, γόβα μπορεί να υποστηρίξει η αληθινή γυναίκα. Αλλιώς θα βλέπαμε all star και στα 40.

Είπαμε σας αρέσουν.... μη το ξεφτιλίζετε κιόλας :P

Δημοσ.

Τα μπλέξες λιγο. Το all star δειχνει καλο σε ωραία σώματα ενώ γόβες δε χρειάζονται ωραιο σωμα;;;; all star βάζει κι η κουτσή Μαρία, τη γόβα πρέπει να την υποστηρίζεις με καλλίγραμμα πόδια, καμία σχέση. Τα all star τα φοράνε τα παιδάκια, γόβα μπορεί να υποστηρίξει η αληθινή γυναίκα. Αλλιώς θα βλέπαμε all star και στα 40.

Είπαμε σας αρέσουν.... μη το ξεφτιλίζετε κιόλας :P

Χα! Δεν βλέπεις all star στα 40 επειδή η 40αρα δεν έχει το σώμα της 20αρας.

Η κουτσή Μαρία συνήθως δεν βάζει all star αλλά γόβες, επειδή τα all star πρέπει να τα υποστηρίξει με όλο της το κορμί και με το ανάλογο στυλ, και όχι μόνο με τα καλλίγραμμά της πόδια.

Επίσης, οι γόβες είναι ένα ηλίθιο και άχρηστο κατασκεύασμα που έχουν δεχτεί οι γυναίκες να φοράνε. Κάτι σαν την αντρική γραβάτα, αλλά που επιπλέον σου κουράζει το σώμα. Οι γόβες είναι για τους αδύναμους χαρακτήρες - για εκείνες που ακολουθούν τους κανόνες. Και για τη μεγάλη τη θείτσα από την πρώην σοβιετική ένωση. :P

Δημοσ.

Γιατί το μεν ν' ακυρώσει το δε, βρε παιδιά; Και τα δύο μπορούν να συνυπάρχουν και να δείχνουν μια χαρά ερωτικά και σέξι, πρωτίστως γιατί η ίδια η γυναίκα τα κάνει να φαίνονται έτσι πάνω της.

• Like 5
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν και σπάνια φοράω γόβες (λόγω ύψους), το να λες ότι οι γυναίκες που φοράνε γόβες ακολουθούν κανόνες και είναι αδύναμοι χαρακτήρες είναι άκρως προσβλητικό. Ο καθένας φοράει ό,τι γουστάρει. Θέμα γούστου είναι και όχι χαρακτήρα.

Επίσης, οι περισσότερες φοράνε αθλητικά/all starakia από ψηλοτάκουνα γιατί είναι πιο βολικά και όχι επειδή θέλουν να αναδείξουν το σώμα τους.

Επίσης, για να φορέσεις αθλητικά η μόνη προϋπόθεση που χρειάζεσαι να έχεις είναι να ξέρεις να περπατάς, για τις γόβες πρέπει να ξέρεις και πως να τις περπατάς ;)

Υ.Γ Η 40άρα δεν φοράει all star όχι γιατί δεν μπορεί να τα υποστηρίξει αλλά επειδή συνήθως μετά από μια ηλικία στρέφεσαι σε ένα πιο ώριμο-κομψό στυλ ντυσίματος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...