Moderators stormrain Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Nταξει τωρα, κοιτα, ωραια τα σταρακια και στηριζω οπως ειδες, αλλα ψηλοτακουνη γοβα, πλατφορμες ή μποτα (αν και προτιμω γοβα) ειναι υπεροχα και για τα δικα μου γουστα υπερτερουν σε ενα γυναικειο ποδι. Επισης καλμα λιγο με τις ηλικιες, εχω δει 45ρα να φορα σταρακια και να τα υποστηριζει πληρως και 25ρα να φορα γοβες και να φυσαει, δεν εχει να κανει η ηλικια. Τελος εδω να σημειωθει πως η Vanessa Redgrave εσκασε φετος στις Καννες με σταρακια. Αυτο για την ηλικια κλπ.
randomcat Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Υ.Γ Η 40άρα δεν φοράει all star όχι γιατί δεν μπορεί να τα υποστηρίξει αλλά επειδή συνήθως μετά από μια ηλικία στρέφεσαι σε ένα πιο ώριμο-κομψό στυλ ντυσίματος. Comforting lie
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Πραγματικότητα ^ Έχω 30 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια. Δεν χρειάζεται να έχεις σώμα για να τα φορέσεις. Η πλειοψηφία τα διαλέγει με βάση την άνεση, με βάση την εικόνα (μας) οι γυναίκες στην πλειοψηφία διαλέγουμε αλλά παπούτσια και σίγουρα τα αθλητικά δεν ανήκουν σε αυτή.
saleit Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Εντάξει, αν το πάμε στο θέμα κομψότητα, υπάρχουν και τα oxford.
margaritagr Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Εντάξει, αν το πάμε στο θέμα κομψότητα, υπάρχουν και τα oxford. Να περάσουμε στο απόλυτο αίσχος δηλαδή 5
kr0m Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 αυτό που μπαίνω σε ένα θέμα για all star το μεσημέρι, και το βράδυ που ξαναμπαίνω να διαβάζω για γόβες, με ξεπερνάει! μόνο στο insomnia αυτά 6
saleit Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 αυτό που μπαίνω σε ένα θέμα για all star το μεσημέρι, και το βράδυ που ξαναμπαίνω να διαβάζω για γόβες, με ξεπερνάει! μόνο στο insomnia αυτά Ανάλογα με τις ώρες πάει και το ντύσιμο.... έχει και after!!! 1
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Να περάσουμε στο απόλυτο αίσχος δηλαδή Εδω θα συμφωνησω, τα oxford σε γυναικεια εκδοχη ειναι χαλια. Τα μονα που υπο χιλιες προυποθεσεις θα μπορουσα να σκεφτω πως ενδεχομενως παλευονται, ειναι αυτα με τακουνι. 1
saleit Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 σε τέτοιας φύσεως αναφέρομαι, όχι τα άλλα που είναι για τρακτέρ, και περπατάνε λες και τις έβαλες να κουβαλήσουν φοριαμό.. 1
margaritagr Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 σε τέτοιας φύσεως αναφέρομαι, όχι τα άλλα που είναι για τρακτέρ, και περπατάνε λες και τις έβαλες να κουβαλήσουν φοριαμό.. Κλαίω με το animal print . Έπος! 1
web_assasin Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 τα allstar ειναι μονο για το στυλ. κατα τα αλλα ειναι το πιο αχρηστο παπουτσι που υπαρχει. πραγματικα απορω με κατι σερβιτορες,πως στο διαολο δουλευουν με αυτα???? 1
mindtrapper Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Γιατί δεν κάνει το All Star για άθληση βρε καρντάσια; Squat-Dead lift πως κάνετε, ξυπόλυτοι μέσα στο gym (μπλιαχ) ή με καμιά αερόσολα; 1
gatokoritso Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Έχω έρωτα με τα σταρακια προσπάθησα τον τελευταίο χρόνο να μην πάρω ζευγάρι για να επενδύσω άλλου.ζαχαρωνα επι μήνες καμία ροζ παλ φάση τύπου Stan Smith τις τελευταίες μέρες όμως έχω τη φαγούρα....στο άκυρο τσεκαρω προσφορές online οραματίζομαι το καινούργιο μου ζευγάρι τη ξέρω τη μοίρα μου πάλι all star θα πάρω 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα