johnieXoX Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 έχω έρθει στο Αμβούργο και έχω βρει κάποια ωραία πραγματάκια που θα θελα να φέρω στην Ελλάδα, αλλα δυστυχώς δεν χωράνε στις βαλίτσες (π.χ. 5 κατσαρόλες που βρήκα με 99 €). Υπάρχει κάποιος οικονομικός τρόπος μεταφοράς πακέτου περίπου 30x30x70 βάρους ~7kg?
paylidis Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 με το απλο τους ταχυδρομειο; προσφατως μια ηλεκτρικη αντλία νερου που ειχα παραγγείλει για το αμαξι και ηταν 4-5 κιλα μου ειχαν βγει τα μεταφορικά κανενα 20αρικο
johnieXoX Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 αγγλική έκδοση έχει το site τους γιατί με τα γερμανικά δεν έχω καμία επαφή... είδα πως στην EasyJet βάζω παραδιδόμενη αποσκευή με 36 €, μέχρι 20 kg. ξέρει κανείς αν πρέπει να είναι βαλίτσα απαραίτητα? αν τους πάω μια κούτα 30x30x70 θα την πάρουν ή θα μου πουν τον π@υλ@ σου??
paylidis Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 https://www.deutschepost.de/en/home.html κουτα με αεροπλάνο εντος ελλαδας εχω μεταφερει με την αιγαίου, για την easy και εξωτερικο dunno
johnieXoX Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 το είδα το site απλά για international mail οι πληροφορίες είναι στα γερμανικά.. Go international with Deutsche Post: get your information (German) about sending items worldwide here. παλιογερμαναράδες 1
zianna Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 έχω έρθει στο Αμβούργο και έχω βρει κάποια ωραία πραγματάκια που θα θελα να φέρω στην Ελλάδα, αλλα δυστυχώς δεν χωράνε στις βαλίτσες (π.χ. 5 κατσαρόλες που βρήκα με 99 €). Υπάρχει κάποιος οικονομικός τρόπος μεταφοράς πακέτου περίπου 30x30x70 βάρους ~7kg? Θα ψάξεις μεταφορική, δεν παίζει εκεί ρόλο το βάρος αλλά ο όγκος. Με μία γρήγορη αναζήτηση πχ βρήκα την Hellenic transport. Δεν έχω προσωπική πείρα, απλά σου λέω τι βρήκα.
Ψιτ Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Βάλε διαστάσεις και βάρος εδώ: https://www.portokalkulator.de/portokalkulator/std?weight=bis+500+g&shiptype=quaderformat&pkcformula=nat.brief&country=GRC&count=1 Προσωπικά θα τα έπαιρνα με το αεροπλάνο 1
johnieXoX Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Βάλε διαστάσεις και βάρος εδώ: https://www.portokalkulator.de/portokalkulator/std?weight=bis+500+g&shiptype=quaderformat&pkcformula=nat.brief&country=GRC&count=1 Προσωπικά θα τα έπαιρνα με το αεροπλάνο μου βγάζει 23€, φθηνότερα από το να τα φέρω με το αεροπλάνο (36€ θέλει η EasyJet για extra παραδιδόμενο πακέτο)
zianna Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 μου βγάζει 23€, φθηνότερα από το να τα φέρω με το αεροπλάνο (36€ θέλει η EasyJet για extra παραδιδόμενο πακέτο) Πρέπει να ξαναγράψω το ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ; Ή λεωφορείο να κάνει διαδρομές.
Ψιτ Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Η μεταφορική δε συμφέρει και πριν αρχίσεις τη γνωστή σου συμπεριφορά, να σημειώσω πως έζησα 10 χρόνια στο Αμβούργο. Για 10-15 ευρώ δεν έχει νόημα να μην πάρεις τις WFM κατσαρόλες σου με το αεροπλάνο.
johnieXoX Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 τελικά τις έστειλα με deutsche post, που είχε μέσα στο εμπορικό με 23 €, και γλύτωσα και το κουβάλημα στο ξενοδοχείο και μετά στο αεροδρόμιο, και 13 € φθηνότερα μια χαρά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα