Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον ειχα παρει σε παλιοτερη προσφορα απο Κοτσοβολο στα 33 euro. Πολυ με βολεψε αλλα δυστηχως χαλασε γρηγορα και δεν ειχαν να μου δωσουν αντικατασταση και πηρα πισω τα λεφτα.

Δημοσ.

αυτο το wifi σε δισκους/ac/πολυμηχανηματα κλπ δεν καταλαβαινω γιατι χρειαζεται...

σωνει και καλα πρεπει να βγαλουμε κατι καινουργιο για να πουλησουμε, μονο αυτο μου μοιαζει λογικο...

και ποιος σας ειπε ρε μπαγλαμαδες οτι θελω wifi παντου;

στο ιντερνετ ρε μπαζα χρειαζεται για να μην τραβαω καλωδιο απ το σαλονι στην κρεβατοκαμαρα/γραφειο που εχω το desktop/laptop,

στα υπολοιπα να το κανω τι;

θα μου πεσει ο λοκος να βαλω ενα καλωδιακι μισο μετρο να κανω την δουλεια μου ευκολα και γρηγορα και θελω wifi;

ρε ουστ

• Like 3
Δημοσ.

αυτο το wifi σε δισκους/ac/πολυμηχανηματα κλπ δεν καταλαβαινω γιατι χρειαζεται...

σωνει και καλα πρεπει να βγαλουμε κατι καινουργιο για να πουλησουμε, μονο αυτο μου μοιαζει λογικο...

και ποιος σας ειπε ρε μπαγλαμαδες οτι θελω wifi παντου;

στο ιντερνετ ρε μπαζα χρειαζεται για να μην τραβαω καλωδιο απ το σαλονι στην κρεβατοκαμαρα/γραφειο που εχω το desktop/laptop,

στα υπολοιπα να το κανω τι;

θα μου πεσει ο λοκος να βαλω ενα καλωδιακι μισο μετρο να κανω την δουλεια μου ευκολα και γρηγορα και θελω wifi;

ρε ουστ

Αν δεν το θες παρε ενα νορμαλ δισκο τοτε και μην συμμετεχεις σε προσφορες για δισκους με wifi,

• Like 8
Δημοσ.

εχω νορμαλ δισκο, την γνωμη μου εγραψα για αχρηστες προσφορες του κ@λου, αν επιτρεπεται δηλαδη...

ουτε για λεφτα για πεταμα δεν θα επαιρνα κατι τετοιο, πως να στο πω;

• Like 2
Δημοσ.

Το πολυμηχανημα ειναι τρομερα εξυπηρετικο να χει WiFi. 

Το χεις στην αποθηκη και συνδεονται σε αυτο ολοι οι υπολογιστες και τα laptop του σπιτιου και δεν σου πιανει χωρο..

τωρα αν μιλαμε για ενα απλο σκληρο δισκο οκ ειναι λιγο ανουσιο.

• Like 3
Δημοσ.

και το πολυμηχανημα σχετικο ειναι δεδομενου οτι δεν πα να το χεις στην αποθηκη/υπογειο,

δεν θα πας να  βαλεις/ δεις αν εχει χαρτι;

μετα θα γυρισεις να τυπωσεις και μετα να πας να παρεις την εκτυπωση,

χαχαχα, χιλιομετρα κανεις, οχι αστεια :lol:

Δημοσ.

1ον Γυμναστική, τι πιο ωραίο να γυμνάζεσαι εκτυπώνοντας.

2ον Μπορείς με το ίδιο καλώδιο να συνδέσεις δύο κινητά και να βλέπουν διαφορετική ταινία; Εδώ γίνεται.

Και γίνεται και τρίτος να βρει το έγγραφο που έχει αποθηκευμένο στο δίσκο χωρίς να σταματήσουν να βλέπουν οι άλλοι τις ταινίες τους.

Φαντάσου πως όλο αυτό μπορεί να γίνεται στο αεροδρόμιο, στο καρτάβι που ταξιδεύεις ή στο τραίνο. Δεν είναι μαγικό;

• Like 7
Δημοσ.

Σε forum τεχνολογίας και αφισβητούμε την χρησιμότητα του WiFi στις συσκευές;;; :shock:

Μπορεί σε έναν τέτοιο σκληρό να συνδεθεί απευθείας κινητό ή tablet και να αποθηκεύεις εκει; (όχι μέσω router)

• Like 3
Δημοσ.

συνδεεσαι ασυρματα , δημιουργει δικο του δικτυο,και μεσω εφαρμογης το διαχειριζεσαι ,γενικα ειναι αρκετα πρακτικο..

Δημοσ.

Είναι πολύ χρήσιμο, έχει και εφαρμογή για apple και android που βολεύει για back up και όχι μόνο.

Το μοντέλο με το 1ΤΒ το έχω πάρει δώρο, έχει και card reader οπότε μπορείς εύκολα να μεταφέρεις τις φωτογραφίες από τη dslr στο δίσκο και μετά στο κινητό.

Υπάρχουν βέβαια και κάρτες sd με wifi αλλά είναι πανάκριβες και ρουφάνε τη μπαταρία

Δημοσ.

Ναι το αμφισβητουμε. Η τιμη είναι ψηλη για τη χωρητικότητα.

Αν εχεις κατι σε καλυτερη τιμη με wifi, δεν χρειαζεται να το κρατας για εσενα :)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...