Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτάξτε παιδιά και εγώ δεν γνωρίζω και πολλά πάντως από ότι μου έχει πει ο φίλος μου τα παιδιά που κάνουν με την κουμπάρα του δεν τα πάνε και πολύ καλά ενώ τα παιδιά που κάνουν με την άλλη τα πάνε τέλεια.

Επίσης κάτι ακόμα η κουμπάρα του δεν έχει και πολλούς μαθητές ενώ η άλλη έχει πάρα πολλά παιδιά.

Δημοσ.

η καλυτερη λυση θα ηταν πιστευω καταρχας να μην γινοταν αναφορα στη νονα της κοπελας για αυτο το θεμα απο τον πατερα της. εαν το εφερνε ποτε η κουβεντα, αφου θα πει που θα πει ψεματα ο ανθρωπος, τουλαχιστον ας πει κατι σε στυλ μια φιλη της κορης μου ειχε ηδη συνεννοηθει με μια αλλη καθηγητρια, και η κορη μου απο μονη της πηρε πρωτοβουλια να κανουνε μαζι ιδιαιτερα με εκεινην (την καθηγητρια).

παντως τα παιδια που αναλαμβανει η νονα μπορει να μην ειναι τοσο καλοι μαθητες απο μονοι τους, δε σημαινει οτι φταιει απαραιτητα εκεινη. μπορει αν ειχε να ασχοληθει με μια μαθητρια πχ του 18, να την εκανε μαθητρια του 19, ενω εαν τοσο καιρο ασχολειται με παιδια του 15, να μενουν στο 15 γιατι απλα δεν ειναι για παραπανω

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό είναι φοβερό επιχείρημα και βασικά θα μπορούσε να είναι και πραγματικό επιχείρημα αν όντως υπάρχει οικειότητα

Αν έχεις οικειότητα με το δάσκαλο είναι πρόβλημα

Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα παρεξηγηθουν

Ισχύει πολύ.

Προσωπικά έκανα για αντίστοιχους λόγους φυσικοχημεία με τον θείο μου για πανελλήνιες και δεν τραβούσε. Ε, την επόμενη χρονιά, έκανα με άλλον.  :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...