web_assasin Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 σορρυ αλλα ακομα και το nick σου φωναζει να σε δουλεψουμε.
ShitSouler123 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 σορρυ αλλα ακομα και το nick σου φωναζει να σε δουλεψουμε. Το είχε άλλος από ένα άλλο φόρουμ, μου άρεσε και το πήρα...κακό είναι;
theoritikos Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Τι βάρκα ρε πάτε καλά; Και καλά το καλοκαίρι αλλά το χειμώνα; Άσε που θα σε μαζέψουν άμα σε δει κανάς μπάτσος να κοιμάσε σε βάρκα.... Δεν πρόκειται να σε μαζέψει κανένας μπάτσος, αν έχεις δέσει το σκάφος στην μαρίνα...
ShitSouler123 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Τί ηλικία έχεις; Παραπάνω από 20 και κάτω από 30...δε θα πω ακριβώς γιατί μπορεί να διαβάζει η μάνα μου το φόρουμ και να με καταλάβει. 1
web_assasin Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Το είχε άλλος από ένα άλλο φόρουμ, μου άρεσε και το πήρα...κακό είναι; οχι καλο ειναι,ειδικα αυτο το 123 προσδιδει κυρος. Παραπάνω από 20 και κάτω από 30...δε θα πω ακριβώς γιατί μπορεί να διαβάζει η μάνα μου το φόρουμ και να με καταλάβει. πιθανοτατα να σε εχει κανει ηδη block. 1
Hlapatsas Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Κράζω συνέχεια αὑτούς που κάνουν μπ@φο καί τους τονίζω ὄτι καταστρέφει τά ἐγκεφαλικά κύτταρα ἀνεπανόρθωτα. <<....ὄχι ρε φίλε, δεν κάνει κακό...>> μου λένε! Το βλέπω.......
FireKiller Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 οχι καλο ειναι,ειδικα αυτο το 123 προσδιδει κυρος. πιθανοτατα να σε εχει κανει ηδη block. φαντάζεσαι να τον αποκληρώσει και να μην έχει σπίτι να πουλήσει μετά? 1
ShitSouler123 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 ξεκινα με εναν ψυχιατρο/ψυχολογο για αρχη Άμα μένεις σε μια περιοχή που μοιάζει με χωριό θα σου πω εγώ. Να σου λέει ο άλλος ότι μένει στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης του και να σε κάνει να νιώθεις κατώτερος...ένας παραπάνω λόγος να το πουλίσω. Όλη η φάση γίνεται στα κεντρικά σημεία της Αθήνας όπως Πανόρμου, Γκάζι, Πειραιάς, Πλατεία Ν. Σμύρνης, Πλατεία Αγ. Παρασκευής κτλ. Στις αλάνες και τις γειτονιές δε γίνετε τίποτα. Και όσο πιο μακριά μένεις τόσο το χειρότερο για σένα.
web_assasin Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Για ποια φαση μιλας ακριβως? μηπως εισαι εκεινος που ρωτουσε ποσο κανει το μπουκαλι σε καποιο κεντρικο κλαμπ?
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Άμα μένεις σε μια περιοχή που μοιάζει με χωριό θα σου πω εγώ. Να σου λέει ο άλλος ότι μένει στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης του και να σε κάνει να νιώθεις κατώτερος...ένας παραπάνω λόγος να το πουλίσω. Όλη η φάση γίνεται στα κεντρικά σημεία της Αθήνας όπως Πανόρμου, Γκάζι, Πειραιάς, Πλατεία Ν. Σμύρνης, Πλατεία Αγ. Παρασκευής κτλ. Στις αλάνες και τις γειτονιές δε γίνετε τίποτα. Και όσο πιο μακριά μένεις τόσο το χειρότερο για σένα. Σε τι ηλικία είσαι για να πειράζεσαι από τι σου λένε οι άλλοι για την περιοχή που μένεις; ο.Ο
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Καταλαβαίνεις πολύ καλά τι εννοώ... Επειδή καταλαβαίνω, μόνο 15χρονα έχουν τέτοια νοοτροπία
Προτεινόμενες αναρτήσεις