Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

σορρυ αλλα ακομα και το nick σου φωναζει να σε δουλεψουμε.

Το είχε άλλος από ένα άλλο φόρουμ, μου άρεσε και το πήρα...κακό είναι;

Δημοσ.

Τι βάρκα ρε πάτε καλά; Και καλά το καλοκαίρι αλλά το χειμώνα; Άσε που θα σε μαζέψουν άμα σε δει κανάς μπάτσος να κοιμάσε σε βάρκα....

Δεν πρόκειται να σε μαζέψει κανένας μπάτσος, αν έχεις δέσει το σκάφος στην μαρίνα...

Δημοσ.

Τί ηλικία έχεις;

Παραπάνω από 20 και κάτω από 30...δε θα πω ακριβώς γιατί μπορεί να διαβάζει η μάνα μου το φόρουμ και να με καταλάβει. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Το είχε άλλος από ένα άλλο φόρουμ, μου άρεσε και το πήρα...κακό είναι;

οχι καλο ειναι,ειδικα αυτο το 123 προσδιδει κυρος.

Παραπάνω από 20 και κάτω από 30...δε θα πω ακριβώς γιατί μπορεί να διαβάζει η μάνα μου το φόρουμ και να με καταλάβει. :-D

πιθανοτατα να σε εχει κανει ηδη block.

• Like 1
Δημοσ.

Κράζω συνέχεια αὑτούς που κάνουν μπ@φο καί τους τονίζω ὄτι καταστρέφει τά ἐγκεφαλικά κύτταρα ἀνεπανόρθωτα.

<<....ὄχι ρε φίλε, δεν κάνει κακό...>> μου λένε!

Το βλέπω.......

Δημοσ.

οχι καλο ειναι,ειδικα αυτο το 123 προσδιδει κυρος.

πιθανοτατα να σε εχει κανει ηδη block.

φαντάζεσαι να τον αποκληρώσει και να μην έχει σπίτι να πουλήσει μετά? :P

• Like 1
Δημοσ.

ξεκινα με εναν ψυχιατρο/ψυχολογο για αρχη :D

Άμα μένεις σε μια περιοχή που μοιάζει με χωριό θα σου πω εγώ. Να σου λέει ο άλλος ότι μένει στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης του και να σε κάνει να νιώθεις κατώτερος...ένας παραπάνω λόγος να το πουλίσω.

Όλη η φάση γίνεται στα κεντρικά σημεία της Αθήνας όπως Πανόρμου, Γκάζι, Πειραιάς, Πλατεία Ν. Σμύρνης, Πλατεία Αγ. Παρασκευής κτλ. Στις αλάνες και τις γειτονιές δε γίνετε τίποτα. Και όσο πιο μακριά μένεις τόσο το χειρότερο για σένα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Άμα μένεις σε μια περιοχή που μοιάζει με χωριό θα σου πω εγώ. Να σου λέει ο άλλος ότι μένει στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης του και να σε κάνει να νιώθεις κατώτερος...ένας παραπάνω λόγος να το πουλίσω.

Όλη η φάση γίνεται στα κεντρικά σημεία της Αθήνας όπως Πανόρμου, Γκάζι, Πειραιάς, Πλατεία Ν. Σμύρνης, Πλατεία Αγ. Παρασκευής κτλ. Στις αλάνες και τις γειτονιές δε γίνετε τίποτα. Και όσο πιο μακριά μένεις τόσο το χειρότερο για σένα.

Σε τι ηλικία είσαι για να πειράζεσαι από τι σου λένε οι άλλοι για την περιοχή που μένεις; ο.Ο

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καταλαβαίνεις πολύ καλά τι εννοώ...

Επειδή καταλαβαίνω, μόνο 15χρονα έχουν τέτοια νοοτροπία :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...